fastshare
Zobrazit téma - Mafia 2 - Všechny problemy sem!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 11:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Další
 Mafia 2 - Všechny problemy sem! 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Ahoj mam taky problem hra mi ide spustit ide mi zvuk pri hrani ale nefunguje pri pribehu.. co mam robyt. Nevie niekto poradit?

03 zář 2010, 17:53
Private
Private

smola26 píše:
Přidávám se k tobě nemáš náhodou ATI ?Já když dám extra-test výkonu tak má Průměr FPS 30 a píše mi to váše nastavení není optimální NECHÁPU !!:-(
Mám:CPU:Intel core duo 2.8 GHZ
Ram:4 GB ddr2
graf:ATI HD 5770 1 GB GDDR 5
Zdroj.500W
HDD:600GB
to by snad mělo šlapat dobře ne ?

v hardware problem neni, mam skoro to same (krome procaku ten mam AMD x2 6000+) a slape to v pohode....stahni si program Driver genius (nejlepe full) - ten ti najde vsechny verze ovladacu a v pripade ze jsou stare, aktualizuje je :))

03 zář 2010, 21:17
Private
Private

Cool[io] píše:
Zdarec mám taky takový menší problém stáh sem si volnou jízdu hodil ji do správný složky soubor nahradil ale jízda se mi nikde neukazuje za jaký koliv odpovědi budu rád předem díky

Zdar... Nakopíroval jsi to do správné složky?? Má to být v /pc/sds_cz(en)/gui....
Volnou jízdu pak zapneš tak, že ve hře dáš normálně příběh. Tam je pak na výběr tušim pokračovat, nová hra a pod tim je volná jízda......

Nicméně je ta jízda stejně na nic, neni tam nic co by se dalo dělat, kromě vykrádání obchodu, nebo lisování aut. Navíc musíš všechno najít a nejde to ani uložit....

03 zář 2010, 23:24
Private
Private

Mephistopheles píše:
Cool[io] píše:
Zdarec mám taky takový menší problém stáh sem si volnou jízdu hodil ji do správný složky soubor nahradil ale jízda se mi nikde neukazuje za jaký koliv odpovědi budu rád předem díky

Zdar... Nakopíroval jsi to do správné složky?? Má to být v /pc/sds_cz(en)/gui....
Volnou jízdu pak zapneš tak, že ve hře dáš normálně příběh. Tam je pak na výběr tušim pokračovat, nová hra a pod tim je volná jízda......

Nicméně je ta jízda stejně na nic, neni tam nic co by se dalo dělat, kromě vykrádání obchodu, nebo lisování aut. Navíc musíš všechno najít a nejde to ani uložit....

jj dal sem to do správný složky ale volnou jízdu tam prostě nemám asi to bude verzí hry kterou mám

04 zář 2010, 01:31
Private
Private

Ahoj stě já to nechápu nemohu do mafie nacpat patch pro atiny píše že není něco v registru že to nemohlo nalézt nevíte co stím ?

04 zář 2010, 16:05
Private
Private

zdravim taky mám problém.. Spustím hru, naběhne mi malé okénko s logem mafie sčerná mi obrazovka a najednou mě hodí zpět do windows kde se mi najednou rozhodí grafika na takový duhový barvy..vše vyřeší Ctrl+Alt+Del. Mám Acer Extensa 5635 s Win 7 64bit a rád bych si tu hru zahrál..neexistuje na to nějaký Patch?

05 zář 2010, 09:28
Master Sergant
Master Sergant

Mishan píše:
zdravim taky mám problém.. Spustím hru, naběhne mi malé okénko s logem mafie sčerná mi obrazovka a najednou mě hodí zpět do windows kde se mi najednou rozhodí grafika na takový duhový barvy..vše vyřeší Ctrl+Alt+Del. Mám Acer Extensa 5635 s Win 7 64bit a rád bych si tu hru zahrál..neexistuje na to nějaký Patch?

Jestli máš problémy s grafikou, tak zkus aktualizovat grafické ovladače.

05 zář 2010, 10:49
Private
Private

capino999 píše:
Ahoj mam taky problem hra mi ide spustit ide mi zvuk pri hrani ale nefunguje pri pribehu.. co mam robyt. Nevie niekto poradit?

Nastav si stereo reproduktory ve správci zvuku...

05 zář 2010, 17:19
Private
Private

to ddavidson:

zkoušel jsem aktualizovat přímo software grafické karty, PhysX i DirectX a pořád to dělá to samý..zkoušel jsem všechno možný i jiný cracky ten soubor info..fakt nevim..

05 zář 2010, 19:24
Private
Private

zdravim potrebuji pomoct s krpanim hry, komplem to neni, skousel sem i cracky ale ty taky nesli, pomuzete mi ??

05 zář 2010, 19:58
Master Sergant
Master Sergant

krpání je co? Sekání? Jestli se ti to seká a hardware na to máš, tak zkus v nastavení, video vypnout antializing, mě to pomohlo. (ATI)

05 zář 2010, 20:13
Private
Private

Mishan píše:
to ddavidson:

zkoušel jsem aktualizovat přímo software grafické karty, PhysX i DirectX a pořád to dělá to samý..zkoušel jsem všechno možný i jiný cracky ten soubor info..fakt nevim..

Grafické karty v notebookách často nebývají kompatibilní s hrami.

05 zář 2010, 20:37
Master Sergant
Master Sergant

Mishan píše:
to ddavidson:

Tak to už nevím, ale jestli máš notebook, tak jak říkal Mephistopheles, tak grafické karty asi nejsou kompatibilní.

06 zář 2010, 15:52
Private
Private

mam jednu chybu .. jak sem odjel hend tu prnvi misi v sicilii tak od te doby me mizi porad zivoty .. jak se najim mam to plny tak to furt zmizne na minimum a blika mi obrazovka .. tlumi mi to hlasy a nejed to pak vubec rozumet :x nevim co s tim .. :/

06 zář 2010, 18:21
Master Sergant
Master Sergant

Prý je to crackem, doporučím crackfix od skidrow.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

06 zář 2010, 20:03
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]