fastshare
Zobrazit téma - MODY BIOSu [VŠE SEM!]
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 úno 2025, 09:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office.
4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.
6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů.
7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 378  Další
 MODY BIOSu [VŠE SEM!] 
Autor Zpráva
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

opravdu tomu tak je pokud ma slick 2.1 tak je to jedna basen me pan mejbls pomohl na jednicku a sem mu zato vdecny lechci snad nic neni nez tato instalce...parada opravdu

04 zář 2010, 18:47
Private
Private

frenky17 píše:
opravdu tomu tak je pokud ma slick 2.1 tak je to jedna basen me pan mejbls pomohl na jednicku a sem mu zato vdecny lechci snad nic neni nez tato instalce...parada opravdu

Tak to jsme nejmíň dva /)
Já bych bez něj nejspíš stále lovil ten "pravý" loader, který by mi zase win trošku prodloužil, než by se mi opět začal hlásit jako nelegální...

04 zář 2010, 23:24
Private
Private

Jjj :) ... tak ted uz tomu aspon trochu rozumim ... :) ... a ten slic 2.1 tam dostanu z toho tvyho isa ? ... :) ... A este me napada jedna podstatna otazka ... :) ... Kdyz bych si ty WIN 7 dal do notu a mel zmenenej ten slic, a potom bych ho daval ciste teoreticky na reklamaci ... :) neuvidi tam nahodou ze je mam nelegalne, nebo ze tam bejt nejak proste nemaj :) ... abych nemel problemy :D :D :D :D

05 zář 2010, 09:03
Captain
Captain

Edmond123 píše:
Jjj :) ... tak ted uz tomu aspon trochu rozumim ... :) ... a ten slic 2.1 tam dostanu z toho tvyho isa ? ... :) ... A este me napada jedna podstatna otazka ... :) ... Kdyz bych si ty WIN 7 dal do notu a mel zmenenej ten slic, a potom bych ho daval ciste teoreticky na reklamaci ... :) neuvidi tam nahodou ze je mam nelegalne, nebo ze tam bejt nejak proste nemaj :) ... abych nemel problemy :D :D :D :D

Nemíchejme jablka a hrušky=====sice to bude fajne kompot ale pravda je jiná

K ISU je uděláno tak aby při instalaci vložilo certifikát a klíč (bezstarostná jízda)

K SLICU To je součást biosu ISO WIN7 nevkládá a nebude vkládat slic do biosu (to dělá v přeneseném slova smyslu loader...ale jen virtuálně EMULACÍ BIOSU to já nepoužívám)

SLIC do biosu bud dostaneš aktualizací biosu (pokud výrobce uvolnil takový bios) Nebo modifikací biosu

slic v biosu je na trvalo reklamace na to nemá vliv...

v případě loaderu je slic vidět taky a le jak říkám je jen emulován (MS už dokáže takovou emulaci odhalit) zvládá to hravě KB971033

05 zář 2010, 12:38
Private
Private

Je mi jasny ze reklamace na slic nema zadnej vliv... de mi o to ze puvodne je ten notebook s vistama a kdyz bych ho daval na reklamaci s win 7 tak jestli jim to neprijde divny :) ... a aby se v tom nezacali hrabat .....
- a abych dostal ten slic do BIOSu tak to musim dat nejak tobe nebo nejakymu jinymu ostrilenymu borcovi jop ??? :) ... nebo to muzu nejak udelat sam doma ?
- a pak uz staci jen to iso a to mi tam naflaka ten Klic a certifikat a sem v pohode jop ??? :) pak se to chova jako original ? ... a pripadne - zjisti nejakej technik ze to neni originalni verze ??? :) ... ptz bych k tomu asi mel mit taky nejakopu nalepku ne ? :)

05 zář 2010, 12:54
Captain
Captain

Ano bios ti mohu upravit třeba já..
Když dáš na reklamaci ntb kde byl původně win vista a je tam win7 který splňuje vše co je legální AKTIVOVAN
tak si tak maximálně řekne že jsi se zbavil brzdy v podobě vist.. Kdo by při reklamaci prověřoval zda jsi koupil
krabicovou verzi s klíčem nebo OEM verzi kde by ten štítek byl na místě.

No kdyby něco ještě je tu věta
Dal jsem si sem NtB spravit a né aby se my v něm nějakej Ko..k o..t hrabal :D

jinak bych se ničeho nebál

05 zář 2010, 13:39
Private
Private

Ok ok :) ... takze tenhle problemek bychom meli vyrizenej :) ... a ted teda k veci samotne :) ... potrebuju zmenit ten BIOS a pak nainstalovat to tebou upnuty ISO jop ? :) ... a pak mam originalne se chovajici win 7 jo ? :) ... se vsim vsudy :) ...

05 zář 2010, 18:29
Captain
Captain

Po upravení biosu tak aby obsahoval slic 2.1 (na 99% má v sobě slic 2.0) ANO . ANO upravený bios = Automatická Aktivace. ANO systém bude legální (čistý bez loaderu). A ANO se vším.
Aktualizace fungují ,aktivace je ověřená a splňuje vše co Ms vyžaduje při tomto typu aktivace.

06 zář 2010, 02:45

proste je to jak koupene a jedeto !!!!nainstalovani modifikace biosu zabere 3 min i ze stahnutim je to pohodicka..doporucuju tento postup i laikum neni to nic tezkeho

06 zář 2010, 06:22
Private
Private

Dobre dobre :) ... tak uz to mam i stazeny - "sedumkratviteznadmrkvochvostem" - a este se chci zeptat jestli ta instalace je jako klasicka preinstalace ??? :) ... tzn ze mi vsechmo zmizi :)

a jenom tak orientacne (cim vic prispevku tim lip :) ) co byste doporucovali za tip tech 7 ? :)

06 zář 2010, 10:36
Captain
Captain

Citace:
cim vic prispevku tim lip

Jak pro koho.... Množství příspěvků neurčuje inteligenci ani nijak pozitivně neovlivní tvůj život

edice jakou zvolíš je na tobě Třeba Profesional je docela dostačující
Instalace většinou probíhá klasickou boot cestou vložím medium nastavím aby bylo spuštěno jako první a jedem
Když už provádíš reinstal stejně mažeš disk (format) Doporučeno.
Tak ano vše zmizí.. :D ale můžeš to jen přelejt pokud tě to víc uspokojí... rozhodně tím systém nezrychlíš
tak jako po čisté instalaci. Pořád tam bude bordel v registrech.

06 zář 2010, 12:22

ano presne tak nejlepsi je naformatovat disk a naistalovat system urco to pak je lepsi jak z rychlosti tak z celym chodem pc

06 zář 2010, 21:22
Private
Private

Aha ... takze je nejlepsi udelat vsechno jako pri preinstalovani a vsechno odstranit a pak tam vlozit to DVD co mam stazeny a tim nainstalovat win 7 ?

- s tema prispevkama sem tpo myslel tak ze cim vic nazoru tim lip ucelenej obraz ale nejlepsi bude kdyz mi poradis ty :p :) ... a k tomuhle este jeden dotaz - jakej je rozdil mezi Professional a Ultimate ?? :)

06 zář 2010, 22:09

Edmond123 píše:
Aha ... takze je nejlepsi udelat vsechno jako pri preinstalovani a vsechno odstranit a pak tam vlozit to DVD co mam stazeny a tim nainstalovat win 7 ?

- s tema prispevkama sem tpo myslel tak ze cim vic nazoru tim lip ucelenej obraz ale nejlepsi bude kdyz mi poradis ty :p :) ... a k tomuhle este jeden dotaz - jakej je rozdil mezi Professional a Ultimate ?? :)

velmy maly rozdil ultimate ma jeste o par veci vic...jinak je to skoro stejne nijak to nepoznas bud professional nebo ultimate...ale volba je na tobe ja pouzivam co jsou sedmicky porad ultimate a sem spokojenej programy a hry jedou bez problemu...zadne problemy sem nikdy nemel

06 zář 2010, 23:19
Private
Private

A je nejakej duvod nemit Ultimate i kdyz maj jen o par vychytavek vic ... ? :)

06 zář 2010, 23:21
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 378  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]