|
Právě je 11 úno 2025, 12:43
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Podpisy, čtěte všichni !!!
|
Autor |
Zpráva |
olle3
V.I.P.
|
Podpisy, čtěte všichni !!!
Už mě nebaví pořád všem mazat podpisy a napomínat je, všichni pravidlo o podpisech ignorují. Nevím, proč všichni musíte mít co největší podpisy. Všichni, kromě moderátorů a VIP musejí mít podpis (celkově) menší než 500 x 200 px. Celkově znamená že když tam budete mít dva obrázky 500 x 200 px nebo 3 obrázky 500 x 100 px tak porušujete pravidla. Pokud se situace nezlepší tak bez milosti vypnu obrázky v podpisu a povolený bude jen text.Copak nechcete mít tyto stránky přehledné ? Když si otevřete stránku a na ní bude 10 obrázků a někde uprostřed informace kterou hledáte, nepříjde vám to nepřehledné ?
_________________ Jak vkládat YouTube videa | Slovník pojmů | Jak správně napsat administrátorovi | Jak vložit do příspěvku obrázek | Jak na Barvu písma, code, quote, vkládání obrázlů... | Jak stahovat z rapidshare.com | Jak si změnit nick | Jak efektivně vyhledávat na fóru
|
16 led 2008, 21:36 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
D@we
Private
|
Re: Podpisy, čtěte všichni !!!
nejlepší je nemít nic!!protože pak dané téme je dost hodně nepřehledné!!
|
17 úno 2008, 01:51 |
|
pcmaniak2 !
Uplinker
|
ja si zas myslim ze je v poho tam mit obrazek ale jako ze treba antavar ma byt jen 15kb to je blby ...
|
24 úno 2008, 19:01 |
|
JohnyX
Sergeant
|
jiribayer píše: ja si zas myslim ze je v poho tam mit obrazek ale jako ze treba antavar ma byt jen 15kb to je blby ... avatr by mohl byt vetsi, tj pravda
|
27 úno 2008, 21:13 |
|
pcmaniak2 !
Uplinker
|
JohnyX píše: jiribayer píše: ja si zas myslim ze je v poho tam mit obrazek ale jako ze treba antavar ma byt jen 15kb to je blby ... avatr by mohl byt vetsi, tj pravda JASNY ...
|
01 bře 2008, 15:48 |
|
bucho
V.I.P.
|
ALENA píše: NEMŮŽU NAJÍT FILM DÍVKA NA KOŠTĚTI!!!!!!!CO JSEM SE ZAREGISTROVALA TAK TO PROSTĚ NEJDE! To sem nepatří!
|
21 bře 2008, 03:26 |
|
Asi14
Private
Registrován: 12 led 2008, 12:51 Příspěvky: 3 Bydliště: RIO de RIO
|
Takze ja to mam tedka dobre ten podpis co mam...??a nebo tam muzu mit jenom jeden obrazek...?? A kolik vubec ''kb'' muze maximalne byt...???
|
21 bře 2008, 11:55 |
|
kubo
V.I.P.
Registrován: 04 úno 2007, 21:23 Příspěvky: 57 Bydliště: Slovensko
|
Asi14 píše: Takze ja to mam tedka dobre ten podpis co mam...??a nebo tam muzu mit jenom jeden obrazek...?? A kolik vubec ''kb'' muze maximalne byt...??? Veď to máš tu na začiatku napísané. Tu nejde o Kb ale o rozmer, veľkosť.Všichni, kromě moderátorů a VIP musejí mít podpis (celkově) menší než 500 x 200 px !!!Pochopte, ak by každý mal veľký podpis, tak potom si rovno môžeme dať koleso s traktora na svoju myš, aby sme sa s ním dotočili na koniec určitej rubriky.
|
21 bře 2008, 20:19 |
|
D@W3
Private 1 st class
|
kubo píše: ...Pochopte, ak by každý mal veľký podpis, tak potom si rovno môžeme dať koleso s traktora na svoju myš, aby sme sa s ním dotočili na koniec určitej rubriky. Souhlasím.. Pěkné přirovnání
|
23 bře 2008, 20:20 |
|
IR
Private 1 st class
|
Ja to vyresil jednoduse... ve FF jsem si nainstaloval Adblock plus element hiding a vlozil string warcenter.cz#SPAN(class=postbody signature)a zadny podpis se mi nikdy u nikoho nezobrazi
|
02 dub 2008, 11:46 |
|
korin71
Private
|
Ja bych ty obrazky zrusil uplne a bude po ptakach.Kdyz jsou nekteri tutani a nemuzou to pochopit tak co s nema...
|
16 dub 2008, 12:57 |
|
Zelenka
V.I.P.
Registrován: 21 bře 2008, 15:51 Příspěvky: 174 Bydliště: */root/domains/www/
|
já bych obrázky úplně nerušil, ale vytvořil bych nějakou antihodnost, a každý kdo by porušil pravidlo ohledně podpisu tak by mu byla ta antihodnost udělena a ta by měla třeba omezený přístup do některých fór, nebo nějak podobně
|
16 dub 2008, 15:05 |
|
ChrisErius
Grafik
|
Dr.Millhaus píše: já bych obrázky úplně nerušil, ale vytvořil bych nějakou antihodnost, a každý kdo by porušil pravidlo ohledně podpisu tak by mu byla ta antihodnost udělena a ta by měla třeba omezený přístup do některých fór, nebo nějak podobně Přesně tak...něco jako "Ignore Signature"...- zákaz podpisu plus na nějakou dobu zákaz do nějakých sekcí fóra.....ale určo bych to nerušil...!
|
16 dub 2008, 15:31 |
|
Zelenka
V.I.P.
Registrován: 21 bře 2008, 15:51 Příspěvky: 174 Bydliště: */root/domains/www/
|
pokud by se ta antihodnost založila, tak bych vám s ní mohl pomoct kdyby jste potřebovali. Založilo by se třeba nějaké téma, kde by ostatní moderátoři, admini a třeba i V.I.P. psaly komu mám tuto antihodnosti udělit a já bych ji udělil a pak by tam zase po nějaké době napsali že ji mám odebrat a já bych ji odebral. Ale to záleží na vás, já ani nevím jestli to takhle jde, aniž bych musel líst do aministrace fóra, to by totiž asi admini nedovolily
|
16 dub 2008, 15:58 |
|
ChrisErius
Grafik
|
Dr.Millhaus píše: pokud by se ta antihodnost založila, tak bych vám s ní mohl pomoct kdyby jste potřebovali. Založilo by se třeba nějaké téma, kde by ostatní moderátoři, admini a třeba i V.I.P. psaly komu mám tuto antihodnosti udělit a já bych ji udělil a pak by tam zase po nějaké době napsali že ji mám odebrat a já bych ji odebral. Ale to záleží na vás, já ani nevím jestli to takhle jde, aniž bych musel líst do aministrace fóra, to by totiž asi admini nedovolily Samozřejmě, že budeš muset lézt do admina. Ale až moc přebíráš nápady z jednoho nejmenovaného konkurenčního CZ Warfora.
|
16 dub 2008, 16:42 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|