fastshare
Zobrazit téma - Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 06:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1427 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 96  Další
 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP

rope píše:
Keep_the_change píše:
djdusik píše:
Prominte.. jsem level 12.. a kdyz expim tak se mi nepridavaj nemuzu se stat 13 lvl.. ukaze se mi ze sem byl promotovan ale nejsem lvl 13..

Včera se mi to stalo taky. Měl jsem level 16, hrál jsem team deathmatch, potom v průběhu mapy jsem udělal nějakej chalenge na zbraň díky tomu jsem postoupil z levelu 16 na 17 a za chvíli hned na level 18. Jakmile mapa skoncila ukazaly se mi statistiky a tam jsem byl zpátky na levelu 16. Zkoušel jsem vypnout a zapnout jak hru, tak počítač a nic nepomohlo. Pomohlo až odinstalování a nová instalace. Díky tomu jsem spadl zpět na level 1. Doufám že se už nic takového nestane. Kdyby jste někdo věděli o nějakém updatu, či opravě, docela bych to ocenil.

a kdyz jsi mel level 1 uz ti to treba dneska znovu funguje na další level?

už vím.. pomohlo mi to.. vytahnete ze zdi router... a zase ho zapojte :-) (zástručka od Internetu...)

08 zář 2010, 16:01
Master Sergant
Master Sergant

CRACK na CoD MW2 Alter|Wnet (o pár řádků nahoře), taky používám, pokud máte hru cracklou, tak nemusíte přeinstalovávat, stačí když tam dáte skidrow backup (crack od skidrow) a nato to zkopírujete. Používám už dlouho, updatů jsem zaznamenal dost, když hra nejede, stačí počkat pár hodin a pak skusit spustit, nainstaluje se nový update a už to jede.

08 zář 2010, 16:19
Private
Private

čauky,nevím co mám dělat ,včera jsem se jestě přoojil ale nelevlovalo mě to ,nyní když zapnu hry vidím 0 playeres online takže mě to nepřipojí ,řeší to crack uvedený víše ?

08 zář 2010, 16:50
Master Sergant
Master Sergant

Ten neřeší nic, prostě upraví hru tak, aby se dalo hrát na serverech Alter|WNet a sám se pak aktualizuje.

08 zář 2010, 17:11
Private
Private

Ach,ano pochopitelně,mám ten na IWnet ale jestli je tento nějak aktuálnější nebo něco ?

08 zář 2010, 17:14
Master Sergant
Master Sergant

No je to ten druhý, první už nefunguje, druhý ano, je starý a aktuální.

08 zář 2010, 20:40
Private
Private

Díky ;) vše fičí jak má ;) uplně jinej MP než cod 4 ;)

08 zář 2010, 21:23
Private
Private

rope píše:
Keep_the_change píše:
djdusik píše:
Prominte.. jsem level 12.. a kdyz expim tak se mi nepridavaj nemuzu se stat 13 lvl.. ukaze se mi ze sem byl promotovan ale nejsem lvl 13..

Včera se mi to stalo taky. Měl jsem level 16, hrál jsem team deathmatch, potom v průběhu mapy jsem udělal nějakej chalenge na zbraň díky tomu jsem postoupil z levelu 16 na 17 a za chvíli hned na level 18. Jakmile mapa skoncila ukazaly se mi statistiky a tam jsem byl zpátky na levelu 16. Zkoušel jsem vypnout a zapnout jak hru, tak počítač a nic nepomohlo. Pomohlo až odinstalování a nová instalace. Díky tomu jsem spadl zpět na level 1. Doufám že se už nic takového nestane. Kdyby jste někdo věděli o nějakém updatu, či opravě, docela bych to ocenil.

a kdyz jsi mel level 1 uz ti to treba dneska znovu funguje na další level?

jj už to funguje v pohodě....

09 zář 2010, 13:09
Warrant
Warrant

Chci slyšet názor odborníků,dostal jsem BAN za údajný WH nebo co,mrkněte na video a posudte,ti z AlterIWnet jsou pěkní dementi kteří nepoznají ani WH,prostě nic... http://www.youtube.com/watch?v=fBSHWAgc48w

09 zář 2010, 15:22
Corporal
Corporal

X1jirka píše:
Chci slyšet názor odborníků,dostal jsem BAN za údajný WH nebo co,mrkněte na video a posudte,ti z AlterIWnet jsou pěkní dementi kteří nepoznají ani WH,prostě nic... http://www.youtube.com/watch?v=fBSHWAgc48w

Většinou je to tak že i když dostaneš BAN tak můžeš hrát...ale hjestli to byl admin z alterIW tak to už asi ne :-) ... Jinak se mi stává pořád že zabiju idiota pomoci UAV a hned mám WH a cpe to hostovy ktery mu to samosrejme uveri a kickne me...to mi prijde uz jako moc...!!

09 zář 2010, 15:48
Warrant
Warrant

lo_W píše:
X1jirka píše:

Většinou je to tak že i když dostaneš BAN tak můžeš hrát...ale hjestli to byl admin z alterIW tak to už asi ne :-) ... Jinak se mi stává pořád že zabiju idiota pomoci UAV a hned mám WH a cpe to hostovy ktery mu to samosrejme uveri a kickne me...to mi prijde uz jako moc...!!

Já už to řeším přímo na IWnetu s adminama,tak nakonec dospěli k tomu že Aimbot ani WH sem neměl ale že sem prej měl "norecoil",ani nevím co to je...bohužel demence nezná mezí..já jen že když vás někdo natočí,a vidí že jste moc dobří tak vám dají ban bez milosti...enjoy (někdy si myslím že ten IWnet řídí nějaký děti) :?

09 zář 2010, 16:30
Private
Private

prosím poradíte chybaju my doplnky mam iba obyčajnú instalačku pre singl. povie my niekto akú verziu alteriwnet Patch a DLC mam stiahnuť pre multi alebo ine doplnky ......
dakujem

ATI HD 4830 512 MB , DWR PleXtor PX- 755A
i_m_a_g_e
i_m_a_g_e

09 zář 2010, 17:14
Master Sergant
Master Sergant

Chci se zeptat, když mám lvl 70, tak je tam dostupný nějaký prestižní mód? Podle toho co tam bylo psáno, budu hrát odznova s lvl 1 a všechny dostupné zbraně budou nedostupné a budu mít jenom ty základní?

09 zář 2010, 20:24
Corporal
Corporal

X1jirka píše:
lo_W píše:
X1jirka píše:

Já už to řeším přímo na IWnetu s adminama,tak nakonec dospěli k tomu že Aimbot ani WH sem neměl ale že sem prej měl "norecoil",ani nevím co to je...bohužel demence nezná mezí..já jen že když vás někdo natočí,a vidí že jste moc dobří tak vám dají ban bez milosti...enjoy (někdy si myslím že ten IWnet řídí nějaký děti) :?

za norecoil me kickli taky.... zjistil jsem ze to nejspis znamelna neco jako cukani, skubani and... takze zadne cukani, skubani... proste se ti nezveda zbran po vystrelu...ale to je asi chyba killcamu! protoze takovy hack neznam...v killcamu je tolik chyb ze by to podle toho vubec nemeli RESIT!

09 zář 2010, 20:47
Corporal
Corporal

ddavidson píše:
Chci se zeptat, když mám lvl 70, tak je tam dostupný nějaký prestižní mód? Podle toho co tam bylo psáno, budu hrát odznova s lvl 1 a všechny dostupné zbraně budou nedostupné a budu mít jenom ty základní?

kdyz das prestige mode tak se ti resetuje uplne vsechno krome titlu, emblemu a jeste neceho... ale jinak tacinas komplet od zacatku... prestige modu je 10... s kazdym prestige modem zistak novy class na zban....(myslim) a mas hezci znak levelu :-) a novy challenge u zbrani :-)

09 zář 2010, 20:50
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1427 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 96  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]