|
Právě je 06 úno 2025, 10:57
|
Mafia 2 - Všechny problemy sem!
|
Autor |
Zpráva |
ddavidson
Master Sergant
|
Re: MAFIA 2 problém s obrazem (textury)
Terey540 píše: Zdravím Vás, mám problém s hrou Mafia 2. Mám notebook HP - s konfigurací. IntelCore2Duo T6570 s frekvencí 2,1 GHz 4 GB DDR2 WIN 7 64bit ATI Radeon HD 4320 512MB nesdilena Mafia 2 se mi v pohodě naistalovala. Nastavení jsem ve hře dal na LOW a hra jde bezvadně. Když spustím příběh, tak na začátku je hra barevná, ale když se dostanu z války dále ve hře do města a jedu v autě s kámošem, tak po 1minutě jízdy zbledne obraz,barvy a zvuk se malinko zmení na tlumený (viz. přiložený obrázek)...nevím co mám dělat..prosím poraďte... Přeinstalovala jsem directx a nvidia physix mi při instalaci hazí nějakou chybu Naistaloval jsem i nejnovější ovladač na grafiku a nic. Je zajímavé, že když dám ve hře volnou jízdu, tak je vše v pořádku. Jen v příběhu je to divné.. :/ Hra je nelegální. Nevíte zda existuje opravný patch nebo crack?? Budu Vám moc vděčný za radu. Tak jestli nemáš nainstalovaný jenovější PhysX a při instalaci hází chybu, tak starší verzi odinstaluj třeba tímhle na maximální scan registrů, všechno co najde vymaž. A pak zkus instalaci spustit znovu.
|
12 zář 2010, 19:25 |
|
|
Bonpar95
Private
|
Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!
Mafia II byla vyvíjena ve spolupráci s NVidií (proto je ve hře např PhysX, který konkurenční karty jaksi nepodporují) a to je ten problém, karty od ATI si s hrou prostě příliš nerozumí, sami vývojáři slíbili patch (možná už vyšel, nevím), který má tyto problémy řešit...jinak obecně jsou pro hraní nejlepší karty právě od NVidie a hry na nich vypadají nejlíp (zrovna jsem si koupil GTX480 )
|
12 zář 2010, 19:27 |
|
|
Terey540
Private
|
Moc Vám děkuji..vše co jste mi napsali zkusím a napíši výsledek Co jsem na forech cetl, tak s touto hrou maji potiz i karty nvidia. takze to spise bude hrou.. Udelali ji docela rychle a ma nejake spatne bugy :/
|
12 zář 2010, 22:23 |
|
|
razer11
Captain
|
prosim lidi muzete me nekdo poslat navod jak to nainstalovat pres ten phoenix prosim...? stahuju tu hru po druhe a chci si ji znova zahrat ale nwm jak se to uz instaluje prosim kdo me to posle diky
|
12 zář 2010, 23:46 |
|
|
funny_w
Private
|
Hru jsem v pohode nainstaloval, ale kdyz novou hru tak se mi při nacitani restartuje pocitac..nevite co stim?
|
13 zář 2010, 18:14 |
|
|
BrzdaCZ
Private
|
Ten crackfix mi nejde zpustit (nemám prý oprávnění, přitom sem admin).
|
13 zář 2010, 21:00 |
|
|
hawker
Private 2 nd class
|
To BrzdaCZ , vypni si antivirak.
13 zář 2010, 21:24 |
|
|
BrzdaCZ
Private
|
mě napadlo jako první, takže jsem to už zkoušel a nee. takle tu hru asi nedohraju
|
13 zář 2010, 22:46 |
|
|
Big One
Private
|
Ahoj, mam problém v Jimmyho Vendetě...zkoušel jsem to najít tady i v jinejch topicích, ale marně...v misi, kde mam ukrást náklaďák s cigaretama (a patrně ho potom někam dopravit) nejdřív postřílím všechny šmejdy a pak nasednu do náklaďáku, nad kterým svítí šipka...auto sice nastartuju, vyjedu na silnici, ale nad náklaďákem svítí šipka dál a na mapě se mi neukazuje, kam mám jet a jako cílový bod se mi stále ukazuje moje aktuální pozice. Mam hru cracklou od skidrow (aby mi běžela vendeta)...nevíte někdo co s tím? Neexistuje nějakej updatenutej crack od skidrow, kterej by to třeba možná řešil? díky...
|
14 zář 2010, 15:55 |
|
|
icko555
Private
|
Ja spustim hru a nic.bedna sedi podla parametrov ale ked nemam kupenu hru cez steam tak mi to nepojde?prosim o radu
|
14 zář 2010, 22:05 |
|
|
vajicko12
Private
|
ahoj prosim mam takovej problém hru jsem dnes nainstaloval se špatným crackem to jsem opravil a všechno makalo teď jsem v 7 kapitole a nasednu do auta a hra spadne a píše to chybu a musím dát to neodesílat help!!!
|
15 zář 2010, 19:36 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
Jiný crack, třeba CrackFix od SKIDROW. Mít nejnovější DirectX, PhysX.
|
15 zář 2010, 20:55 |
|
|
Tom959
Private
|
Re: MAFIA 2 problém s obrazem (textury)
ddavidson píše: Terey540 píše: Zdravím Vás, mám problém s hrou Mafia 2. Mám notebook HP - s konfigurací. IntelCore2Duo T6570 s frekvencí 2,1 GHz 4 GB DDR2 WIN 7 64bit ATI Radeon HD 4320 512MB nesdilena Mafia 2 se mi v pohodě naistalovala. Nastavení jsem ve hře dal na LOW a hra jde bezvadně. Když spustím příběh, tak na začátku je hra barevná, ale když se dostanu z války dále ve hře do města a jedu v autě s kámošem, tak po 1minutě jízdy zbledne obraz,barvy a zvuk se malinko zmení na tlumený (viz. přiložený obrázek)...nevím co mám dělat..prosím poraďte... Přeinstalovala jsem directx a nvidia physix mi při instalaci hazí nějakou chybu Naistaloval jsem i nejnovější ovladač na grafiku a nic. Je zajímavé, že když dám ve hře volnou jízdu, tak je vše v pořádku. Jen v příběhu je to divné.. :/ Hra je nelegální. Nevíte zda existuje opravný patch nebo crack?? Budu Vám moc vděčný za radu. Tak jestli nemáš nainstalovaný jenovější PhysX a při instalaci hází chybu, tak starší verzi odinstaluj třeba tímhle na maximální scan registrů, všechno co najde vymaž. A pak zkus instalaci spustit znovu. Mám ten samý problém, a všiml jsem si, že ti to ubírá postupně životy, a proto je ten obraz takový. Nevíte někdo co s tím je? Mám nvidiu i Physx.
|
18 zář 2010, 14:56 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
Zkus crackfix od SKIDROW nebo rovnou Update 1.
|
18 zář 2010, 15:57 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|