fastshare
Zobrazit téma - MODY BIOSu [VŠE SEM!]
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 05:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office.
4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.
6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů.
7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 378  Další
 MODY BIOSu [VŠE SEM!] 
Autor Zpráva
Captain
Captain

Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

Ohledně ikon stavu baterie je možné že jsou skryte... Další možnost je to součást utill přímo výrobce NtB. Třeba Acer Power Management. Quick Launch Buttons to je na ty tlačítka a tak podobně.
to samé se tejká bohužel využití tlačítka Fn.

Ohledně touchpadu by neměl bejt problém dohledat ovladač povětšinou se okolo motaj jen dvě firmy na driver
k tomuto kousku ošudlaného plastu. Synaptics je jednou z nich podívej se po starším ovladači nebo po ovladači na vistu
64bit u staršího jen aby se zjistil výrobce.. mno a 64bit vista my měla jít v 32bit systému win 7

13 zář 2010, 14:20
Private
Private

mejbls píše:
Ovson píše:
Ahoj všem, mám dotaz jak je to s funkčností na značkovém notebooku. Už jsem se s tím nějakou dobu pinožil a nerozchodil jsem to (NB HPCompaq nc6000) nejspíš bude problém taky v BIOSu, dá se s tím něco dělat?
Díky za případnou pomoc.
Oves

obecně platí že bios pro HP nejde modifikovat jinak než hexeditorem.. Tam nejsem tak daleko jako Čína kde takto bios
modifikují do týdne .
proto použij loader přímo pro HP produkty
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

na bios se mrknu na netu zda ho už někdo modifikoval
s hex editorem jsem to testoval vím kde jaký řádek v biosu nahradit ale vždy to hodí nějaký error mno asik
mám jiný pohled na svět. :D

Nejspíš jsem úplně natvrdlej, ale pro jistotu - chápu to správně tak, že musím nainstalovat Win7 se správným product key pro danou verzi a pak teprve loader pro HP?

14 zář 2010, 08:22
Private
Private

Ahoj,po nainstalovani a restartovani PC se mi ukaze modry pozadi s logem windows ale jinak pocitac dal nepracuje,ani po hodine se stav nezmeni,kdyby nekdo vedel co s tim budu rad :)

14 zář 2010, 13:31
Captain
Captain

Ovson píše:
mejbls píše:
Ovson píše:
Ahoj všem, mám dotaz jak je to s funkčností na značkovém notebooku. Už jsem se s tím nějakou dobu pinožil a nerozchodil jsem to (NB HPCompaq nc6000) nejspíš bude problém taky v BIOSu, dá se s tím něco dělat?
Díky za případnou pomoc.
Oves

obecně platí že bios pro HP nejde modifikovat jinak než hexeditorem.. Tam nejsem tak daleko jako Čína kde takto bios
modifikují do týdne .
proto použij loader přímo pro HP produkty
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

na bios se mrknu na netu zda ho už někdo modifikoval
s hex editorem jsem to testoval vím kde jaký řádek v biosu nahradit ale vždy to hodí nějaký error mno asik
mám jiný pohled na svět. :D

Nejspíš jsem úplně natvrdlej, ale pro jistotu - chápu to správně tak, že musím nainstalovat Win7 se správným product key pro danou verzi a pak teprve loader pro HP?

Chápeš to ne zcela správně iso je uděláno tak že při instalaci vyhodnotí bios (když je slic 2.1 aktivuje) přidá klíč i certifikát samo--- Když není vloží klíč a certifikát stejně jen neproběhne aktivace kompletně protože chybí slic 2.1
pokud se jedná o produkt HP kde nejde upravit bios pak musíš použít loader ---- jde li o jinou značku a možnost úpravy biosu je, stačí modifikovat bios a po flashi proběhne i aktivace dodatečně... Doufám že je to srozumitelné

přidám info že některý bios pro HP upravit jde není pravidlo že nejdou všechny...

14 zář 2010, 16:37
Captain
Captain

Terov píše:
Ahoj,po nainstalovani a restartovani PC se mi ukaze modry pozadi s logem windows ale jinak pocitac dal nepracuje,ani po hodine se stav nezmeni,kdyby nekdo vedel co s tim budu rad :)

S takovým problémem jsem se nesetkal ani v beta verzích systému win 7...
prosím doplň info o hardware at se s tou informací dá nějak pracovat....
obecně platí že když by byl systém nějak narušen spustila by se automatická
oprava... a skenoval by možnost jak to opravit ty uvádíš že se neděje lautr
nic.... to je při nejmenším divné...

14 zář 2010, 16:41

ja mam hp vic podpis a aktivace probehla v pohode ale musel sem nahrat novej bios diky mejblsovy mi ted widle jedou jako po masle

16 zář 2010, 07:06
Private
Private

Muzu je nechat projit Genuine Microsoft software?

16 zář 2010, 23:33
Captain
Captain

Karicz píše:
Muzu je nechat projit Genuine Microsoft software?

ano na 100% projdou.

17 zář 2010, 06:05
Captain
Captain

wiperko píše:
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

Jazyk: CZ/EN/SK
Licence: aktivovane
Minimalní konfigurace: 1GHz CPU; 1GB RAM; 16GB HDD

ISO obsahuje Windows 7 Ultimate 7600.16385.090713-1255 RTM 32 bit a 64 bit s integrovanou cestinou a slovencinou aktivovane + nejake uzitocne programy, ktore je mozne nabootovat priamo z DVD:

Paragon partition manager
Partition Manager je program, který vám umožní snadně a spolehlivě rozdělit váš pevný disk. Dokáže vytvářet, kopírovat, měnit velikost či přesunovat části pevného disku.

Paragon drive backup
Komplexní nástroj pro zálohování důležitých dat nebo celého pevného disku.

Active@ boot disk
Bootovací CD s nástroji potřebnými pro obnovu ztracených dat, monitorování disků, správu diskových oddílů, reset Windows hesel, tvorbu záložních obrazů systémových disků, skartování dat, opravu problémů se spouštěním systému a další.

Norton Ghost 14.0 recovery disk
Tento užitočný nástroj umožňuje užívateľom zaviesť systém, vykonať obnovu zo záložného obrazu, opraviť systém a vyhľadávať vírusy, pokiaľ operačný systém počítača nereaguje

System je aktivovany!

seriove cislo netreba zadavat(ani nie je moznost)

vzhladom ku sposobu aktivacie je nutne system instalovat bootovanim z DVD, instalaciou z win aktivacia neprebehne korektne!!!

Download:

Nevím kdo má rád tvoje uploady : ja rozhodně ne.
tento theard není pro DVD win7 s loaderem nebo jinou známou formou cracku.
o5 Připomínám toto DVD nepochází od Mejbls a na 99% obsahuje loader.

17 zář 2010, 06:11
Private 1 st class
Private 1 st class

čau,taky bych nejako chtel porešit win7 koukal sem na tvuj navod:)btw abych zjistil jakej mam SLIC jsem pouzil SLIC_ToolKit_V3.2 piše ze zadnej :/
moje deska Gigabyte GA-8I915G-MF/GA-8I915GM Award Software International, Inc. 05/05/2005 512K version F7b Award BIOS /ACPI 1.0
aktualne mam na PC instalovane Win 7 32bit puzival sem loader daz Version 1.9.2, po odinstlaci piše Win 7 ze zbiva do aktivace 30 dní Verze: 6.1.7600.16385
je to nejspis čista verze nejaka...pri instlaci neobsahuje zadny loader a vzdy pokud nepuziju loader pise ze do konce licence 30 dní bla bla bla........tak jestli by to šlo nejako rucne v CMD porešit?
neob update Bios? pls help....předem moc dík!!!!!!!!a proc vlastne nechci Loader? odte doby co sou win7 32/64 sem je skusil 1 Loaderem aktivovat a odtej doby se my nahle občas restartuje PC nekdy vubec nekdy 1 dene atd a co se PC tyka podle testu ruznejch zatezovejch atd a pri hrani her se nic nedeje dokonce sem i novej zdroj koupil atd atd PC se jevi vporadku takze jediny naco mam podezreni je ze Loader pacha nejake zlo nebo dokoce neco uz z biosem udal a proto ty nahle restarty pc.....takze to chci skusit tak ze format C cista instlace a tvuj postup:)

18 zář 2010, 16:53
Captain
Captain

To Matrix82:
tady máš bios flashuj z dosu použij autoexec.bat

:--:
com-r

19 zář 2010, 09:29
Private 1 st class
Private 1 st class

mejbls píše:
To Matrix82:

com-r

no spustil sem HP USB Disk Storage Format Tool samozrejmne jako spravce,ale nic nereaguje nenacte nic nemuzu zadta Fat atd :/ mozna jesi by ti to nebylo naobtiz nejakej podrobnejsi navod? nerad byhc zmrvil Bios na desce...bude to moje prvni Flashnuti...dik !

19 zář 2010, 10:38
Private 1 st class
Private 1 st class

Matrix82 píše:
mejbls píše:
To Matrix82:

com-r

no spustil sem HP USB Disk Storage Format Tool samozrejmne jako spravce,vytvoril USB botovaci pote nakopiroval soubory 8I9gmf.f8/autoexce.bat/FLASH8I.EXE na Flasku...pote restart PC vlezl do Bisou skusil vsecky volby ktere sou dostupne na botovani z USB a nedari se nabotovat z flesky....vzdy to preskoci do Windows....pls help jesi neco nedelam spatne. delam tuhle vec co se Bisou tyka porve a nechci to nejako zmrvit ten biso na desce...ale nechapu proc nemuzu nabotovat:/ dik !

19 zář 2010, 12:12
Private 1 st class
Private 1 st class

Matrix82 píše:
Matrix82 píše:
mejbls píše:
To Matrix82:

com-r

no spustil sem HP USB Disk Storage Format Tool samozrejmne jako spravce,vytvoril USB botovaci pote nakopiroval soubory 8I9gmf.f8/autoexce.bat/FLASH8I.EXE na Flasku...pote restart PC vlezl do Bisou skusil vsecky volby ktere sou dostupne na botovani z USB a nedari se nabotovat z flesky....vzdy to preskoci do Windows....pls help jesi neco nedelam spatne. delam tuhle vec co se Bisou tyka poprve a nechci to nejako zmrvit ten biso na desce...ale nechapu proc nemuzu nabotovat:/ dik !

soory sem nechtic 2x postnul to same :(

19 zář 2010, 12:13
Captain
Captain

znovu format flash disku opravdu jdi formátoval do fat32 a přidal mini dos složka BOOT ke které musíš najít cestu
znovu nastav boot prioritu na usb hdd
popřípadě vyzkoušej i jiné usb vstupy.. v biosu mrkni na nastavení usb

19 zář 2010, 12:48
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 378  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]