fastshare
Zobrazit téma - MODY BIOSu [VŠE SEM!]
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 06:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office.
4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.
6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů.
7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 378  Další
 MODY BIOSu [VŠE SEM!] 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

mejbls píše:
znovu format flash disku opravdu jdi formátoval do fat32 a přidal mini dos složka BOOT ke které musíš najít cestu
znovu nastav boot prioritu na usb hdd
popřípadě vyzkoušej i jiné usb vstupy.. v biosu mrkni na nastavení usb

Tak sem to skousel znova, a nic cestu ke slozce BOOT vzdy zadam normlane se to zformatuje jako Fat32 vsekco se dokonci ,takze nechapu:( a v biosu sem jako first bot skusel uz vsecky USB nastavovat anic... nenabotuje to proste..jinac po tom formatu flasky tim programkem..ma neco na tej flashce bejt? ja se koukal a je prazdna..napadlomne jesi se tam treba nema nejakej soubor vytvorit..fakt netusim :( jinac tu slozku Boot kdzy sem se doni dival v programu Wrar jsou tam 4 soubory comand com/IQ.SYS/KRNELSYS/MSDOS.SYS
a pokud ji normlane rozbalim ap ak se doni podivam so utam uz jen 2 soubory Comand.Com/KERNEL.SYS´kazdopadne kdyz delam tu botovaci flasku ten adresar BOOT si vybalim primo na HD/C pote spustim prorgam tam zdam presne cos psal atd a vse probehne vporadku dkoonci se to...ale proste to nenabotuje !!

Nakonec se podarilo...pohldeal sem na netu a nasel jen jinou BOOT slozku co osbahovala soubory z bot win 98 takze sem vytvoril flashku botovaci...nakopiroval tam soubor Bisou a po startu ihned nabehl Biso update doufam ze sem nic nezrmvil PC funguje pri startu uz neukazue Biso verze F7 ale F8 jen si to nejake soubory v rychlosti stahlo do bisou a tim to koncilo,jinac byla tam taky najeka polzka automaticky to sem nepuzil doufam ze sem neco neudal blbe,ale PC chodi a bios se hlasi jako F8......tkaze tedka jen rucne udelat pres CMD to co mamv pribalnem txt? a win 7 sou aktivni?
Akorta my neni jasny proc Slic Toolkyt program ukazuje ze mam porad verzi Bisu F7b Oo jinac SLic verze 2.1 uz ukazuje...predem dik za hlep !!!!!!!!!!

19 zář 2010, 13:17
Private
Private

mejbls: díky za upgrade SLICu, jsi bůh :) :D

19 zář 2010, 17:07
Captain
Captain

To: Kaya Krak to dostanu za chvílu kříž a fajne kovové ozdoby
To: Matrix pošli screen z everestu a odkaz na boot složku kterou jsi použil... ano po vytvoření boot usb tím co jsem ti poslal by měl flash disk obsahovat zhruba to samé co je obsahem boot složky

ten tvůj postup jsem doteď nerozklíčoval tak nevím zda jsi někde udělal chybu nebo ne musím si to ještě šestkrát přečíst
nevím co přesně jsi použil na boot disk ale po mnohonásobném přečtení bych hádal že proběhl flash bez parametrů tzn. nevyužil jsi autoexec.bat který obsahuje parametry
a flash proběhl v modu enabled u DMI dat s největší pravděpodobností ono je to těžko poznat z toho výkladu .

19 zář 2010, 17:45
Private
Private

Mejblsovi patří můj VELIKÝ DÍK.
Můj acer se celý den úspěšně bránil před SLIC 2.1, bios šel vždy nádherně flashnout, ale slic tam byl pořád 0.
Když už jsem se pomalu smířila s tím,že to prostě mít nebudu, Mejbl poslal další soubor a ejhle:
SLIC 2.1 je už v mém noťasu a hned vzápětí potom se mi operák sám zaktivoval.
Mejblsi jsi opravdu velký MACHR a máš velkou trpělivost s lidma , ještě jednou díky moc :D :D :D

19 zář 2010, 20:07
Private 1 st class
Private 1 st class

To: Matrix pošli screen z everestu a odkaz na boot složku kterou jsi použil... ano po vytvoření boot usb tím co jsem ti poslal by měl flash disk obsahovat zhruba to samé co je obsahem boot složky

ten tvůj postup jsem doteď nerozklíčoval tak nevím zda jsi někde udělal chybu nebo ne musím si to ještě šestkrát přečíst
nevím co přesně jsi použil na boot disk ale po mnohonásobném přečtení bych hádal že proběhl flash bez parametrů tzn. nevyužil jsi autoexec.bat který obsahuje parametry
a flash proběhl v modu enabled u DMI dat s největší pravděpodobností ono je to těžko poznat z toho výkladu .[/quote]

ano auto exe bat sem nepouzil,,protoze to ihned nabotovalo do flash a rovnou jsem updatnul bios na verzi F8
a ktej slozce BOOT ..protoze se nedarilo vytvorit botovaci flasku ..puzil sem toto tu mas link http://www.ulozto.cz/5885720/boot.rar
no a jak sem rikal Bios ma slic v 2.1 a zapisuje se pri startu jako F8 a pc jede vpohode takez snad asi bez problemu
scren link http://www.ulozto.cz/5885951/01.jpg

mam este jeden dotaz natebe:) ten bios co jsem updatnul....updatlo to jen slic nebo i skutcne bios a mam tedka posledni verzi F8? protoze Slic Tolkit pise stale verzi F7b i kdyz pri startu PC teda pise F8.... jinac vazne moc dekuju za tenhle help.!!!!!!!!! zitra reinstalnu widle hned skusim aktivovat a dam vedet jak to dopadlo :)

19 zář 2010, 21:44
Private
Private

Mejbls mohl bych te prosim poprosit o reuploud tvé verze win 7 32bit na share rapid předem ti moc dekuji

20 zář 2010, 06:02
Captain
Captain

Chlupx píše:
Mejbls mohl bych te prosim poprosit o reuploud tvé verze win 7 32bit na share rapid předem ti moc dekuji

reup proveden viz první strana...

Naposledy upravil mejbls dne 21 zář 2010, 12:56, celkově upraveno 1

20 zář 2010, 06:43
Private
Private

Velký dík mejblsovi, nakonec jsem to rozběhal i pod INTEL BIOSem, kam šel ten SLIC hodně ztuha. Win7 jdou krásně a naprostá spokojenost. Jako ve škole ... 1*

20 zář 2010, 18:08
Private
Private

Windows chteji aktivaci.Pry mam 22 dni.Poradis co stim?

26 zář 2010, 07:49
Captain
Captain

Karicz píše:
Windows chteji aktivaci.Pry mam 22 dni.Poradis co stim?

Ano poradím ale jak ti mám poradit když tvůj jedinej mě známej problém je aktivace.
s čím chceš poradit?.
řeknu to takhle dá se ti poradit za předpokladu že budu znát data na jakou desku jsi
instaloval win,obsahuje bios alespoň slic 2.0. pak ti poradit můžu . takhle ti neporadím.

26 zář 2010, 08:05
Private
Private

Prohanel jsem to nejakym programkem a ten slic mi to ukazalo 2.1. Chtel bych poradit s tou aktivaci. Jinak desku mam EVGA X58 classified. Jinak dik za rychlou odpoved.

26 zář 2010, 08:11
Captain
Captain

jediná korektní aplikace je slic tool kit na první straně theardu je ke stažení projdi systém touto aplikací a z karty advanced my udělej screen jdu se mrknout po biosu
trochu tu desku upřesni je jich tam cca 4ks tak by mohlo dojít k chybě

cvičně jsem jeden z nabízeních biosů stáhnul a s politováním ti musím oznámit že je lehce modifikovatelný
bios prošel úpravou a obsahuje slic---asus----v tvém případě je možné že byl slic součástí biosu,ale na
instalačním dvd není podpora po EVGA snažím se dohledat certifikát pro aktivaci.
s aplikací slic tool se jen přepnete na kartu advanced
program

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

screen

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Naposledy upravil mejbls dne 26 zář 2010, 08:42, celkově upraveno 2

26 zář 2010, 08:16
Private
Private

Tak to je E760. Nemuzu najit ten slic tool kit.
Me ty windowsi nejak blbnou,nerozpoznaji exe soubor a laptopa mam v aute

26 zář 2010, 08:37
Captain
Captain

Karicz píše:
Tak to je E760. Nemuzu najit ten slic tool kit.
Me ty windowsi nejak blbnou,nerozpoznaji exe soubor a laptopa mam v aute

ok nechápu jak můžou blbnout problém byl maximálně v prohlížeči že nešla aplikace stáhnout v opeře a v google chromáku
bios jsem modifikoval po flashnutí budou win aktivní ... je to jen bios utila na přípravu a flash je na stránkách výrobce desky

http://www.evga.com/forumsarchive/tm.asp?m=671353
tohle tě zajímá
Step 1 // Install BootDisk2BootStick to je ta utila na přípravu flash disku i s awardflash flashovací utilou
vypadá to že cestu k biosu zadáváš při přípravě ručně kdyby ně připrav flash disk dle návodu a bios přepiš tím co je na uložto.

Při ceně desky doufám že víš do čeho se pouštíš flashuj každopadně z dosu....
bios upraven metoda 0+2

Potože je to deska která svádí k OC ještě než se pustíš do flashe nastav v biosu load optimized defaults

Naposledy upravil mejbls dne 26 zář 2010, 11:40, celkově upraveno 2

26 zář 2010, 09:10
Private
Private

Dik jsi fakt hustej.Jen co budu mit chvilku tak to udelam a dam vedet

26 zář 2010, 09:24
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 378  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]