Autor |
Zpráva |
olle3
V.I.P.
|
Aktualizace hardware - Nový disk
Jak jste si jistě všimli, v posledních dnech nebyl WC zrovna nejrychlejší. Problém byl způsoben pomalým diskem, který jsme vyměnili za rychlejší, takže by to mělo být už rychlé.
_________________ Jak vkládat YouTube videa | Slovník pojmů | Jak správně napsat administrátorovi | Jak vložit do příspěvku obrázek | Jak na Barvu písma, code, quote, vkládání obrázlů... | Jak stahovat z rapidshare.com | Jak si změnit nick | Jak efektivně vyhledávat na fóru
|
01 kvě 2008, 13:53 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Zelenka
V.I.P.
Registrován: 21 bře 2008, 15:51 Příspěvky: 174 Bydliště: */root/domains/www/
|
Re: Aktualizace hardware - Nový disk
to je dobře, předtím bylo fórum opravdu pomalé, na načtení stránky jsem čekal dokonce často i víc jak 1 minutu, ale teď už je to načtené hned
|
01 kvě 2008, 14:40 |
|
Brudy
Private
Registrován: 06 pro 2007, 20:26 Příspěvky: 13 Bydliště: No přece doma
|
No nechci kafrat bylo to hodně pomalý ale ted to taky neni z nejrychlejších neni to žádný stěžování jenom poznámka aby ste se na mě nevrhly (:
|
01 kvě 2008, 18:48 |
|
Zelenka
V.I.P.
|
Brudy píše: No nechci kafrat bylo to hodně pomalý ale ted to taky neni z nejrychlejších neni to žádný stěžování jenom poznámka aby ste se na mě nevrhly (: pomalý je to kvůli velikosti databáze. Představ si, kolik asi má mb databáze která v sobě uchovává skoro 10 000 lidí a spousty příspěvků a nastavení + podpisy a avatary všech uživatelů??? Já si to teda představit nedokážu, ale je to hodně
|
01 kvě 2008, 18:51 |
|
Sum 41
Private 2 nd class
|
jo před tím to bylo pomaly ted je to rychlejsi no ale za cenu toho ze sem mel prispevku 120 a ted mam zas jen 113
|
01 kvě 2008, 18:56 |
|
Lenin04
V.I.P.
|
Brudy píše: No nechci kafrat bylo to hodně pomalý ale ted to taky neni z nejrychlejších neni to žádný stěžování jenom poznámka aby ste se na mě nevrhly (: Neboj nevrhnem se na tebe, teda aspon ja ne ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . No jeste na serveru bezely nejaky ty testy a lehce jsem upravoval databazi takze to je mozna duvod proc to bylo pomaly, ale ted by to melo byt t v pojode. Snad
01 kvě 2008, 20:16 |
|
Zelenka
V.I.P.
|
Lenin04 píše: Brudy píše: No nechci kafrat bylo to hodně pomalý ale ted to taky neni z nejrychlejších neni to žádný stěžování jenom poznámka aby ste se na mě nevrhly (: Neboj nevrhnem se na tebe, teda aspon ja ne :). No este na serveru bezely nejaky ty testy a lehce sem upravoval databazi takze to je mozna duvod proc to bylo pomali, ale ted by to melo bej t v pojode. Snad :) jo teď už je to rychlí
|
01 kvě 2008, 20:19 |
|
olle3
V.I.P.
|
Citace: jo před tím to bylo pomaly ted je to rychlejsi no ale za cenu toho ze sem mel prispevku 120 a ted mam zas jen 113 ano pár posledních příspěvků zmizelo (max celkem 20) ale to by snad neměl být takový problém je tam znovu vložit.....?
_________________ Jak vkládat YouTube videa | Slovník pojmů | Jak správně napsat administrátorovi | Jak vložit do příspěvku obrázek | Jak na Barvu písma, code, quote, vkládání obrázlů... | Jak stahovat z rapidshare.com | Jak si změnit nick | Jak efektivně vyhledávat na fóru
|
01 kvě 2008, 22:22 |
|
IR
Private 1 st class
|
Dr.Millhaus píše: Brudy píše: No nechci kafrat bylo to hodně pomalý ale ted to taky neni z nejrychlejších neni to žádný stěžování jenom poznámka aby ste se na mě nevrhly (: pomalý je to kvůli velikosti databáze. Představ si, kolik asi má mb databáze která v sobě uchovává skoro 10 000 lidí a spousty příspěvků a nastavení + podpisy a avatary všech uživatelů??? Já si to teda představit nedokážu, ale je to hodně Muj hruby odhad bude tak 900-1200MB. Co panové admini mylim se? a nejvetsi velikost ma databaze indexování pro vyhledavani
|
02 kvě 2008, 09:19 |
|
Lenin04
V.I.P.
|
Takže databáze má něco málo přes 650MB, přilohy 255MB a avatary 10MB a pořád to bobtná a bobtná
02 kvě 2008, 09:26 |
|
Brudy
Private
Registrován: 06 pro 2007, 20:26 Příspěvky: 13 Bydliště: No přece doma
|
Už to letí jako namydlenej blesk díky admini vy kluci ušatý :)
|
03 kvě 2008, 21:21 |
|
|