|
Právě je 07 úno 2025, 00:13
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
Gotrek-z-Agary
Private
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Včera když jsem končil MW2, tak jsem měl lvl cca 35 - hodnost poručík. Dneska zhruba při třetím mači koukám, že mám lvl 70. Stalo se to někomu, dá se to nějak zrušit? Možná je super, že mám přístup ke všem zbraním a tak, ale spíš mě to štve, protože jsem si je chtěl hezky postupně odemykat sám. Jen upozornění, žádné programy na úpravu levelu jsem si neinstaloval a ani nepoužil. Jen dnes jsem se připojil k nějaké hře, která byla podivně upravená, např. se začalo s vrhacím nožem a za každé zabití se zlepšovala zbraň. Nebo všichni měli jen granátomet. To je jediná věc, která mě napadá, že to mohla změnit. Díky za tipy.
|
04 říj 2010, 23:45 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
hawker
Private 2 nd class
|
Väcsinou sa to stava ked ta to hodi na takyto server.Da ti to po dohrati lvl70 a hotovo. Ak sa chces tomu nabuduce vyhnut tak hned s takejto hry odid. Mne sa to stalo napr. 2 krat.A musis ist odznovu,alebo pouzi Modern Warfare 2 Unlocker
05 říj 2010, 06:20 |
|
dolik
Private
|
Gotrek-z-Agary píše: Včera když jsem končil MW2, tak jsem měl lvl cca 35 - hodnost poručík. Dneska zhruba při třetím mači koukám, že mám lvl 70. Stalo se to někomu, dá se to nějak zrušit? Možná je super, že mám přístup ke všem zbraním a tak, ale spíš mě to štve, protože jsem si je chtěl hezky postupně odemykat sám. Jen upozornění, žádné programy na úpravu levelu jsem si neinstaloval a ani nepoužil. Jen dnes jsem se připojil k nějaké hře, která byla podivně upravená, např. se začalo s vrhacím nožem a za každé zabití se zlepšovala zbraň. Nebo všichni měli jen granátomet. To je jediná věc, která mě napadá, že to mohla změnit.
Díky za tipy. Stalo se mi to samé.Ale nevím jestli i ty máš origo.Já se dostal na nějaký hacknutý server, který ti automaticky šoupne 70 lvl se vším.Bohužel se toho nezbavíš, jedině kdyby jsi to celé vynuloval.
_________________ Je hezké vidět děti lézt po trávě...do té doby, než ji začnou kouřit. Nač chodit a jezdit , když můžete lítat. Roll it up , Light it up , Smoke it up ! [/size]
|
05 říj 2010, 16:18 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Zbavit se toho lze, pomocí EAM.
_________________ 6x admin, 1x pomocný admin, 4x moderátor, 5x helper, 3x redaktor, 2x recenzent
// Podpis v opravě.
|
06 říj 2010, 00:05 |
|
Votrava6
Private
|
No nevim možná to dělám blbě, ale na tý stránce se mi žádný servery neukážou
|
06 říj 2010, 19:09 |
|
uai
Private 1 st class
|
to je vypadek serveru nebo co protoze mi to pise sami nuly a nikoho nenajde
|
07 říj 2010, 17:18 |
|
erny32
Private
|
Ahojky draci hraji na pohodu pres ten alterIWnet 1.3.37 a chtel bych skusit nejaky hack.Mam operacni system windows7 64bit.Kdo mi neco poradi a bude to fungovat zaslu jako odmenu 500kc a nebo dam 300gb na zcshare.Myslim to smrtelne vazne,poslu ale jen tomu od koho to bude fungovat,protoze sem uz jich skusil nekolik a zadny nejde.Muj skype je erny31 a nebo na email [email protected]
|
08 říj 2010, 10:19 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
Máte taky někdo stejný problém, že se nemůžete připojit k serverům a když dáte play, tak to updatuje playlist, ještě něco a na závěr připojení k IWnet?
|
09 říj 2010, 22:20 |
|
Ropro
Private
|
Zdravim, chtěl bych se zeptat... vím že je tu v předchozích stránkách dost návodů... ale tak nějak nevím kterej použít aby mi to fakt jelo.. jakej návod na multiplayer je tedy aktuální a aby mi šel teď?
_________________ Pokud budou nějaký problémy s mým uploadem > SZ! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Heslo ke všem mým uploadům: by_Ropro
|
10 říj 2010, 10:07 |
|
Ropro
Private
|
Tak sem už MP rozjel a chtěl sem hrát přes ten MW2 Admin Tool zkusit... ale když jdu na stránku: tak mi to tam žádný servery nevyhledá proč?
_________________ Pokud budou nějaký problémy s mým uploadem > SZ! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Heslo ke všem mým uploadům: by_Ropro
|
10 říj 2010, 14:06 |
|
hawker
Private 2 nd class
|
Asi to uz nefunguje,napis ss azgard22, ten to sem hodil ci nevie ako a co.
10 říj 2010, 18:03 |
|
Sony58
Corporal
|
Zdravim fakt jsem dlouho v tyhle sekci nebyl takze se vam pokusim pomoct s tim mojim navodem ktery jak koukam nefunguje. Takze na ten navod co je tu odemne koukam ze uz nefunguje ale mam jiny navod a "lehci". Staci kdyz pujdete sem: http://alteriw.net/serverlist/Tam si vyberete a vpravo mate takovy dve zeleny jakoby draty na ty kliknete a melo by vas to pripojit aspon me to v poho pripoji. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) A budu jeste patrat po dalsim navodu
_________________ Uploaduju na přání cokoliv a kamkoliv Na 99.9% najdu jakoukoliv hru nebo software.Jestli hledaš něco i ty tak písní místo toho aby jsi tu zbytečně čekal. Původní nick: Azgard22
|
10 říj 2010, 18:20 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
Jo, je funkční, ale mi více vyhovuje spustit callec a nechat ho vyhledat hry, protože je to pro mě pohodlnější a už mi to zase jede, tak jak má.
|
10 říj 2010, 19:09 |
|
erny32
Private
|
na to klikam a nic zadny server se nespusti,takze onicem
|
10 říj 2010, 23:48 |
|
Sony58
Corporal
|
erny32 píše: na to klikam a nic zadny server se nespusti,takze onicem Me to teda funguje bohuzel nwm proc mi to nenahrava hru ale teda je aspon videt co to dela a zaplo mi to cod a pak jsem normal paril
_________________ Uploaduju na přání cokoliv a kamkoliv Na 99.9% najdu jakoukoliv hru nebo software.Jestli hledaš něco i ty tak písní místo toho aby jsi tu zbytečně čekal. Původní nick: Azgard22
|
11 říj 2010, 10:20 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|