fastshare
Zobrazit téma - MODY BIOSu [VŠE SEM!]
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 12:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office.
4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.
6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů.
7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 378  Další
 MODY BIOSu [VŠE SEM!] 
Autor Zpráva
Captain
Captain

Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

omlouvám se asi jsem to přehlédl...
ano u novějších biosu HP je i slic v biosu, mnohdy je slic zamknut, tedy informace o jeho zobrazení (vysvětlení blokace)
na takovém PC NtB aplikace slic tool kit vypíše error že není slic... postup jak odemknout je snadný..
vždy zašlu na požádání oproti screenu ze slic toolkitu aby se zbytečně někdo nepokoušel slic odemknout když to není příčinou
toho že v PC NtB není..

12 říj 2010, 08:57
Private
Private

Zdravím, mám jen dotaz, jestli je možno upravit Bios pro PC - HP ELITE 7100 MT, Everest vypsal - základní deska neznámá. Odkaz na soubor s Biosem:
http://www.edisk.cz/stahni/00260/sp49998.exe_1.23MB.html
Díky.

12 říj 2010, 19:22
Captain
Captain

ano lze
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

12 říj 2010, 21:49
Private
Private

Ahoj všem , po přečtení tohoto threadu jsem se nakonec rozhodl taky kontaktovat pana odborníka Mejblse.
A nezbývá mi, než jeho pomoc každému DOPORUČIT.
A rychlost s jakou dodává modifikované biosy je opravdu OBDIVUHODNÁ.

Takže ještě jednou díky Mejbls.

12 říj 2010, 22:18
Private
Private

Zdravím mejbls, moc díky za bios, je aktualizován ovšem ještě je nějaký problém. Jsou tady tři screeny obrazovky. Budu rád když mi pomůžeš. Ještě jednou díky.
http://www.edisk.cz/stahni/94990/pack.rar_310.13KB.html

13 říj 2010, 16:34
Captain
Captain

část biosu se při flashnutí nepřepsala nějak se nemohu proklikat k jiné variantě biosu abych stahnul nějakou verzi pro dos
pak je větší pravděpodobnost přepisu té části

13 říj 2010, 16:54
Private
Private

Ahoj Mejbls. Napadli ma take dve otazky. Nevsimol som si, ze by sa na to uz niekto pytal, ak ano, sorry...

1, Ked si preflashnem BIOS Tvojou modifikaciou a neskor si ho budem chciet updatovat trebars kvoli novemu CPUID, budem Ta musiet znova otravovat prosbou o novy hack? Alebo to ide nejak mimo? Nejak mi unika fungovanie celeho SLIC-u. Ked ma niekto originalku a nahodi si novy BIOS, musi si Win reaktivovat?

2, Cisto hypoteticky... Kupim si originalku Win7 Home Basic, cize ten najlacnejsi. Pri aktivovani sa mi do BIOS-u nahraje SLIC 2.1 a neskor mozem prejst na Ultimate bez nutnosti babrat sa s upravovanym BIOS-om?

Asi by som celkovo potreboval trosku vyskolit v teorii o SLIC :)

Kazdopadne vopred dakujem za osvetu a drzim palce pri tejto bohulibej cinnosti ;)

13 říj 2010, 19:40
Captain
Captain

1. Bios není hcknutej to je milná informace dojde k stejné modifikaci jakou poskytuje výrobce ...
po flashnutí je tabulka slic v biosu... po flashnutí na novou verzi biosu ze stránek podpory jsou dvě možností
za a: bios slic obsahuje (bude obsahovat do budoucna stejně jako ted má každý bios slic 2.0)
za b: bios slic neobsahuje výrobce nemá podporu přímo pro win7 nebo na to dlabe,pak je tu znovu potřeba modifikace.

2. čistě prakticky ať si koupíš originál DVD nebo lízátko nic z toho ti slic do biosu nenahraje.
slic je jen jednou ze tří věcí potřebných k aktivaci a: Slic (tabulka s informací v biosu)
b: Certifikát (podepsán MS) c: Klíč k aktivaci spojené s bodem a,b.
Celá tahle trojice vede k aktivaci tzv. slic metodou a aktivaci OEM produktu... vysvětlení pojmu OEM
zde už v theardu je . Dál rozdíl v DVD které jsem postnul a DVD z krámu je jen v automatizaci zadání
klíče a digitální licence (pominu li fakt že iso obsahuje certifikáty a klíče pro zhruba 38 výrobců PC a NtB)
a k aktivaci dojde automaticky. U DVD z krámu bude nutné aktivaci provést ručně pomocí cmd a příkazů

slmgr -ilc xxxxxxxxx
slmgr -ipk xxxxxxxx

14 říj 2010, 08:44
Private
Private

Vyraz hack som pouzil len ako synonymum (nie uplne korektne) k slovu modifikacia. Kazdopadne mi je to uz jasnejsie, dakujem za vysvetlenie!

14 říj 2010, 13:44
Captain
Captain

Prosím pokud mě požádáte o radu, já vám odpovím . Postupujte přesně tak jak jsem vám odpověděl,bude li nějaká nejasnost zeptejte se znovu
vyhneme se nejednomu problému na vaší straně. Znovu připomínám neinstalujte loader na loader. Na otázku jak odinstalovat loader platí odpověď loaderem (třeba DAZ loader nabízí volbu uinstall) loader WOWHP na stránce 9 je jen pro produkty HP na nic jiného a ani tak se nedoporučuje (já nedoporučuji instalovat bez konzultace) tzn. máte li v systému jiní loader a nainstalujete wow loader na produkt od HP může se poškodit boot sektor a widle vám nenaběhnou vaše data budou přinejmenším tam kam nemůže světlo. Prosím poslouchejte (čtěte) co vám radím. Nesežral jsem šalamounovo hov..o ale nenechám si zkušenosti pro sebe.

14 říj 2010, 22:03
Private
Private

mejbls:

Ahoj. Mam MB M2N32-SLI Deluxe, bios 5002(3/18/10)Everest mi po odinstalu predchozich loaderu(DAZ) pise, ze 2,1 Slic verzi mam,+bios je nejnovejsi verze, chtel jsem se jen poradit a ujistit jestli mam pokracovat dal v cmd a zeptat se kde ziskat soubor digitalni licence+ nejaky funkcni serial, W7 Ultimate 64.

18 říj 2010, 20:08
Captain
Captain

Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem
trochu se liší datum biosu které uvádíš a datum na stránkách podpory mno budiž... pokud deska slic 2.1 obsahuje
opravdu a datum toho biosu by tomu nasvědčovalo, klíč a certifikát ti pošlu sz.
postup je pak snadný pokud byl v systému jen daz loader bude fungovat i cmd příkaz slmgr
v případě kdy byl použit remove wat utřeš a přeinstalu se nevyhneš. vše spouštěj jako správce

19 říj 2010, 16:43
Private
Private

Ahoj,win mi behali asi mesic v pohode(ale predtim sem slik vubec nekontroloval :( ) a tedka mi to zacalo hazet ze jsou nelegalni...kdyz sem zkousel kouknout jakej mam slik tak mi to ukazalo v programu slic toolkit 3.2 tohle :
Dump Error ! (SLIC Table Not found ! )
kdyby mi nekdo napsal jak mam postupovat (a nejspis i znovu preinstalovat win) budu rad :)

20 říj 2010, 12:51
Captain
Captain

slic tool kit hlásí v systému není žádná tabulka slic.. systém byl tedy aktivován jinak ..
pokud byl použit remove wat nebude fungovat cmd příkaz slmgr -ipk (jen tak na ověření)
dodej info o jako jde desku a něco s tím vyvedem

20 říj 2010, 16:43
Private
Private

Ahoj Mejblsi,potřeboval bych upravený BIOS pro desku Gigabyte Ga-P35-DS3P F12 - 64bit. Bios ze strany 13 mi nefunguje(32bit). Mám již dlouhodobě nainstalované Win 7-64bit + RemoveWat, který teď zlobí. Mohu po odistalaci RemoveWat použít tvou verzi aktivace ? Prosím o zaslání potřebných souborů. Díky moc.

20 říj 2010, 17:43
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 378  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]