|
Právě je 06 úno 2025, 11:41
|
Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
|
Autor |
Zpráva |
stenn.7
Moderátor
|
Re: Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
Já mám skidrow s update 2 i s cz, vše jede dobře až na dva zmiňované problémy, některé dialogy jsou eng (to se dle mě vyřeší pozdější cz verzí) a druhý že mi hra padá do widlí (zatím jednou,ale hrál jsem asi jen půl hodiny).
23 říj 2010, 12:50 |
|
|
GripTeam
Private
|
Tak mi to spadlo a nacist to nejde ,startil jsem 12 hodin herniho casu ,pomozte mi nekdo potrebuju nejaky save ,kdo byl uz v meste kde je socha tyranosaura u dalnice PROSIM MOC ! mel jsem 9.lvl ted muzu zas od 2lvl :////////////////////// na soukromou zpravu diky !
23 říj 2010, 14:11 |
|
|
kotel5555
Censura
|
vyreseno,nejspis tet sem hral asi hodku a zadny program prestal pracovat.udelal sem to tak ze sem smazal i ty savy a reinstal, update 2,cestina,crack z up 2 a valim...
|
23 říj 2010, 14:47 |
|
|
kotel5555
Censura
|
tos vyresil vskutku moc pekne
|
23 říj 2010, 15:22 |
|
|
lukecz123
Private
|
Mě to taky padá neustále do Windows 7 64bit, asi každých 10 minut. Reinstal hry nepomohl, ale to jsem čekal, protože naprosto stejně mi padal i původní Fallout3 na Vistách a s jiným hardwarem a bylo to asi vždy crackem, protože když jsem to zkusil z miniimage a přes YASU, tak to šlo v pohodě. Pokud si dobře vzpomínám, stejně mi padal i Oblivion, to bylo ještě na WinXP a zase s úplně jiným hardware. Takže na to peču, jdu mastit něco jinýho a počkám si na nějakej jinej crack.
|
23 říj 2010, 16:00 |
|
|
kurisamiodriti
Private
|
ahoj, potřeboval bych nělaký link, kde se dá stáhnout čeština, nikde nemohu najít, díky...
|
23 říj 2010, 16:31 |
|
|
ToWas
Private
|
anglicke casti dialogov
O probleme anglickych dialogov v ceskej verzii viem, hru som dokonca spojazdnil priamo z ceskej nainstalovanej verzie, ale aj tam mam niektore dialogy pisane anglicky, takze problem bude zrejme v cestine, alebo cracku.
|
23 říj 2010, 17:14 |
|
|
Cisse
Private
|
Mám úplně ten stejný problém. Najetí menu trvá cca 1 minutu a po 15-25 minutách hra spadne.
|
23 říj 2010, 18:04 |
|
|
Cisse
Private
|
No tak teď jsem dal tem patch 2 a hrál jsem asi hodinu vkuse. Bohužel jsem narazil na další problém a to freeznutí hry při dialogu .
|
23 říj 2010, 19:08 |
|
|
lukecz123
Private
|
lukecz123 píše: Mě to taky padá neustále do Windows 7 64bit, asi každých 10 minut. Reinstal hry nepomohl, ale to jsem čekal, protože naprosto stejně mi padal i původní Fallout3 na Vistách a s jiným hardwarem a bylo to asi vždy crackem, protože když jsem to zkusil z miniimage a přes YASU, tak to šlo v pohodě. Pokud si dobře vzpomínám, stejně mi padal i Oblivion, to bylo ještě na WinXP a zase s úplně jiným hardware. Takže na to peču, jdu mastit něco jinýho a počkám si na nějakej jinej crack. Ještě jsem pro jistotu zkusil PC podtaktovat,nahrát říjnové Catalysty (včerejší), nastavit nejnižší detaily jak v ovladačích, tak ve hře,spustit v režimu kompatibility pro win2000 a furt to padá každých pět minut. Např. Gothic 4 mi jede na plné detaily úplně v pohodě bez nějakého laborování a ani jednou nespadl. Ostatní hry to samé, Prime95, OCCT, Furmark a další testy projdou na mém PC v poho déle jak 16 hodin. Prostě hry na tomhle enginu mi odjakživa padají do Windows všeho druhu. Chtělo by to asi zkusit miniimage a YASU, jenže ten miniimage nikdo nevydal a asi ani nevydá, holt smůla,tenhle Fallout nejspíš nebude pro mě. Jdu si ubalit brko, dám pivko a Gothic 4 :-)))
|
23 říj 2010, 19:39 |
|
|
korynkaaa
Private
|
tak nwm co dělám špatně, ale nainstaloval jsem hru, češtinu a následně i update podle návodu v Download vlákně, ale menu i celou hru krom intra mám eng omg ! Pls help
|
23 říj 2010, 20:16 |
|
|
lukecz123
Private
|
korynkaaa píše: tak nwm co dělám špatně, ale nainstaloval jsem hru, češtinu a následně i update podle návodu v Download vlákně, ale menu i celou hru krom intra mám eng omg ! Pls help A zapnul jsi jí v data files v menu? Myslim to menu hry, které je ještě ve woknech? musíš spustit přes launcher.
|
23 říj 2010, 21:29 |
|
|
GripTeam
Private
|
matii píše: Cisse píše: Mám úplně ten stejný problém. Najetí menu trvá cca 1 minutu a po 15-25 minutách hra spadne. Přesně to mi dělá taky ale když hru hraju ve okně tak to je ok . Neni to třeba tim že se přehřiva procak nebo grafika ? me to šlape jak hodinky na ultra mam win 7.86bit.LvL ve hře 12.
23 říj 2010, 22:20 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|