|
Právě je 06 úno 2025, 11:38
|
Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
|
Autor |
Zpráva |
lukecz123
Private
|
Re: Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
lukecz123 píše: lukecz123 píše: Mě to taky padá neustále do Windows 7 64bit, asi každých 10 minut. Reinstal hry nepomohl, ale to jsem čekal, protože naprosto stejně mi padal i původní Fallout3 na Vistách a s jiným hardwarem a bylo to asi vždy crackem, protože když jsem to zkusil z miniimage a přes YASU, tak to šlo v pohodě. Pokud si dobře vzpomínám, stejně mi padal i Oblivion, to bylo ještě na WinXP a zase s úplně jiným hardware. Takže na to peču, jdu mastit něco jinýho a počkám si na nějakej jinej crack. Ještě jsem pro jistotu zkusil PC podtaktovat,nahrát říjnové Catalysty (včerejší), nastavit nejnižší detaily jak v ovladačích, tak ve hře,spustit v režimu kompatibility pro win2000 a furt to padá každých pět minut. Např. Gothic 4 mi jede na plné detaily úplně v pohodě bez nějakého laborování a ani jednou nespadl. Ostatní hry to samé, Prime95, OCCT, Furmark a další testy projdou na mém PC v poho déle jak 16 hodin. Prostě hry na tomhle enginu mi odjakživa padají do Windows všeho druhu. Chtělo by to asi zkusit miniimage a YASU, jenže ten miniimage nikdo nevydal a asi ani nevydá, holt smůla,tenhle Fallout nejspíš nebude pro mě. Jdu si ubalit brko, dám pivko a Gothic 4 :-))) Tak je po problému,ještě jednou jsem všechno přeinstaloval(gamesu,drivery pro VGA), jel přesně podle návodu na fóru a teď jsem hrál 3 hodiny v kuse bez chyb. Fakt kluci nevim, v čem to bylo...
|
24 říj 2010, 00:11 |
|
|
Super44
Private 2 nd class
|
Všetko mam česky.. ale na začiatku kde som kecal s tou ženou v krčme čo sa tam najskor hadala s nejakym chlapikom tak ked som sa dal s nou do reči tak najskor boli titulky anglicke a potom už česke... to čo... robi to aj vam že občas su dialogy po anlicky???
|
24 říj 2010, 00:30 |
|
|
viiitezslav
Master Sergant
|
Super44 píše: Všetko mam česky.. ale na začiatku kde som kecal s tou ženou v krčme čo sa tam najskor hadala s nejakym chlapikom tak ked som sa dal s nou do reči tak najskor boli titulky anglicke a potom už česke... to čo... robi to aj vam že občas su dialogy po anlicky??? Taky mi to dělá, zvláště v pokročilejší fázi hry, sem tam se vskytne nějaký dialog nebo věta anglicky, často taky zadání questu, ale celkově je to tak 0,1% anglicky oproti 99,9% česky.
24 říj 2010, 00:41 |
|
|
Stormangels
Private
|
Hoj jsem v tabore poslední naděje udělal jsem Q Osvobodit Nelson splnil jsem to psalo to ze si mam pokecat s Plukovnikem Polatlinem nebo jak se jmenuje a jdu si s nim pokecat ale zadnej dialog o odevzdani tam nejni proste to nejde odevzdat nevite co s tim?
|
24 říj 2010, 01:37 |
|
|
ToWas
Private
|
anglicke texty sa objavuju koli chybam v cestine, cenega musi vydat opravny patch
|
24 říj 2010, 12:05 |
|
|
SSaruman
Private
|
Stormangels píše: Hoj jsem v tabore poslední naděje udělal jsem Q Osvobodit Nelson splnil jsem to psalo to ze si mam pokecat s Plukovnikem Polatlinem nebo jak se jmenuje a jdu si s nim pokecat ale zadnej dialog o odevzdani tam nejni proste to nejde odevzdat nevite co s tim? Jo taky by mě zajímalo co stim včera sem ho dělal taky
|
24 říj 2010, 12:19 |
|
|
Stormangels
Private
|
SSaruman píše: Stormangels píše: Hoj jsem v tabore poslední naděje udělal jsem Q Osvobodit Nelson splnil jsem to psalo to ze si mam pokecat s Plukovnikem Polatlinem nebo jak se jmenuje a jdu si s nim pokecat ale zadnej dialog o odevzdani tam nejni proste to nejde odevzdat nevite co s tim? Jo taky by mě zajímalo co stim včera sem ho dělal taky A uz ti to jde? XD Me to furt nejde se tam vzdy po nejakych Q vracima zkousim a furt mi to nejde doufam ze bude nejaky zase update no
|
24 říj 2010, 16:48 |
|
|
pepa34
Private
|
nesqvik píše: Mám velký problém.. nainstaloval sem FNV hodil tam ty fixy od SKIDROWa ale když zapnu hru tak se mě bud zpozduji zvuky (vystrelim dlouho nic a pak prask) nebo eventy (treba ten doktor na zacatku proste ja vstanu a on teprve dela to co mel delat uz davno) nebo rozhovory (otvira hubu ale nic nejde slyset pak dam esc vlezu zpet do hry a ted naopak drzi hubu ale mluvi).. aktualizoval sem si graf + zvuk drivery ale stejne to nepomohlo.. reinstal taky nepomohl.. nevite co s tim? Jestli tě to potěší, tak mám bohužel tentýž problém a pěkně mne to ... Kdo ví, ať odpoví... :-)
|
24 říj 2010, 19:22 |
|
|
majgli
Private
|
pepa34 píše: nesqvik píše: Mám velký problém.. nainstaloval sem FNV hodil tam ty fixy od SKIDROWa ale když zapnu hru tak se mě bud zpozduji zvuky (vystrelim dlouho nic a pak prask) nebo eventy (treba ten doktor na zacatku proste ja vstanu a on teprve dela to co mel delat uz davno) nebo rozhovory (otvira hubu ale nic nejde slyset pak dam esc vlezu zpet do hry a ted naopak drzi hubu ale mluvi).. aktualizoval sem si graf + zvuk drivery ale stejne to nepomohlo.. reinstal taky nepomohl.. nevite co s tim? Jestli tě to potěší, tak mám bohužel tentýž problém a pěkně mne to ... Kdo ví, ať odpoví... :-) 1.rozbalit 2.NAKOPÍROVAT -soubor vars_pc.cfg do složky ''Data'' - vše ostatní do složky se hrou 3.hrát měl jsem ten stejný problém a pomohlo to
|
24 říj 2010, 19:48 |
|
|
SSaruman
Private
|
Stormangels píše: SSaruman píše: Stormangels píše: Hoj jsem v tabore poslední naděje udělal jsem Q Osvobodit Nelson splnil jsem to psalo to ze si mam pokecat s Plukovnikem Polatlinem nebo jak se jmenuje a jdu si s nim pokecat ale zadnej dialog o odevzdani tam nejni proste to nejde odevzdat nevite co s tim? Jo taky by mě zajímalo co stim včera sem ho dělal taky A uz ti to jde? XD Me to furt nejde se tam vzdy po nejakych Q vracima zkousim a furt mi to nejde doufam ze bude nejaky zase update no Právě že mi vůbec nejde ani načtení starší pozice nepomohlo asi to bude chtít novej update
|
24 říj 2010, 20:14 |
|
|
viiitezslav
Master Sergant
|
Stormangels píše: SSaruman píše: Stormangels píše: Hoj jsem v tabore poslední naděje udělal jsem Q Osvobodit Nelson splnil jsem to psalo to ze si mam pokecat s Plukovnikem Polatlinem nebo jak se jmenuje a jdu si s nim pokecat ale zadnej dialog o odevzdani tam nejni proste to nejde odevzdat nevite co s tim? Jo taky by mě zajímalo co stim včera sem ho dělal taky A uz ti to jde? XD Me to furt nejde se tam vzdy po nejakych Q vracima zkousim a furt mi to nejde doufam ze bude nejaky zase update no Myslíte ten quest jak máte zabít ty rukojmí?
24 říj 2010, 20:21 |
|
|
Stormangels
Private
|
EE jako ja hraju za RNK a mam ukol osvobodit mesto Nelson od Legie udelal jsem to vsichni mi dekuji ale velitel jako by o nicem nevedel kteremu to mam odevzdat. A k tomu mam novej problem a jde oTabor Reflektor a zabijeni RNK Ghulu a brani jejich psich znamek zabil jsem vsechny co tam v tom meste byli a i v okoli i v budovach co sem nasel vzal jsem znamky co jsem nasel a prej to jeste nejni Complete ten typek chce furt dalsi ale ja uz zadny najit nemuzu zadny tam nejsou nvm kde by ti ghulove mohly jeste bejt taky nevite co s tim? nebo něco.Zabil jsem je pod mostem tam jich bylo tak 5 a pak pobliz hasičarny ke jich bylo asi 10.
|
24 říj 2010, 20:44 |
|
|
TripleDouble
Private 1 st class
|
Zdravim, mám problém. Když hraji Fallout na mé sestavě (viz. podpis) jak na minimální tak na high grafiku, začne se mi to při pohledu na jakoukoliv postavu sekat. Může to být ramkou, kterou jsem musel z technických důvodů snížit na 2GB? BTW, na high i na minimum mi to jede plynule, jen při pohledu na postavu se to začne stejně hodně sekat.
|
24 říj 2010, 21:37 |
|
|
viiitezslav
Master Sergant
|
kingkorn píše: Zdravim, mám problém. Když hraji Fallout na mé sestavě (viz. podpis) jak na minimální tak na high grafiku, začne se mi to při pohledu na jakoukoliv postavu sekat. Může to být ramkou, kterou jsem musel z technických důvodů snížit na 2GB? BTW, na high i na minimum mi to jede plynule, jen při pohledu na postavu se to začne stejně hodně sekat. Ten problém už ti někde byl řešen, stačí si stáhnou a nakopírovat nějakou knihovnu.
24 říj 2010, 22:02 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|