|
Právě je 06 úno 2025, 11:48
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům. 6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
mejbls
Captain
Registrován: 30 pro 2008, 21:05 Příspěvky: 282 Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
|
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem
pajanda píše: Ahoj Mejblsi,potřeboval bych upravený BIOS pro desku Gigabyte Ga-P35-DS3P F12 - 64bit. Bios ze strany 13 mi nefunguje(32bit). Mám již dlouhodobě nainstalované Win 7-64bit + RemoveWat, který teď zlobí. Mohu po odistalaci RemoveWat použít tvou verzi aktivace ? Prosím o zaslání potřebných souborů. Díky moc. Jak nefunguje nemyslím že kdyby nefungoval že by se člověk který si tu modifikaci přál neozval.. za prvé tento typ desky má tři revize nezřídka každá revize obsahuje jinej bios... neuvádíš revizi své desky... bios jsem modifikoval znovu i když nejsem přesvedčen že by předchozí mod nesl nějaké poškození... jako vždy platí flash prováděj z dosu a použi autoexec.bat obsahuje flash parametry. revize 2.0 stejně jako na str. 13 ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r malé vysvětlení parametrů které normálně autoexec.bat neobsahuje flashspi xxxx.yy /C /D /E U flashspi je význam parametrů následují: /C - Clear DMI Data after BIOS Update /D - Load CMOS Defaults after BIOS Update /E - Clear CMOS after BIOS Update /R - Reboot System after BIOS Update /S - Save Original BIOS Image to Disk docela mě zajímá jak ti bios nefungoval čekám odpověď třeba je opravdu někde chyba ale, (z mě to nefunguje) poznám leda tak to zakulacené teplé hnědé... né zcela libě vonící . promin neodpověděl jsem na REMOVE WAT spolitováním ti musím oznámit že na 99,9% tě čeká nová instalace remove wat poškodil systém natolik že veškeré příkazy v CMD slmgr -ilc slmgr -ipk atd. je jich požehnaně jsou nefunkční což si můžeš ověřit napsáním prostého slmgr v cmd jako správce. Protože systém napíše že nic takového nezná nemáš tedy šanci aktivovat ručně ![Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem](http://www.imgshare.cz/thumbs/slmgr.jpg) ![Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem](http://www.imgshare.cz/thumbs/slmgr1.jpg) ![Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem](http://www.imgshare.cz/thumbs/slmgr2.jpg)
_________________ com-r
|
20 říj 2010, 21:25 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
mejbls
Captain
|
dast píše: Windows.7.ULTIMATE.x86.x64.Fully.Activated-CHRFormat: WinRAR archives (5x 700MB, 1x 72MB) Language: English (Multilanguage - Windows Update Language Packs) OS: WinAll Size: 3,48 GB Jazyk systému lze změnit pomocí Windows Update! INSTRUCTIONS
- Download and extract archives - Use Nero or other burning app to burn the ISO image - Restart your computer - Make sure you have selected your DVD-ROM/RW drive as a first boot device - After formatting, setup will continue automaticly and it will finish after 15-30 min - When you get the screen for CD-KEY just ignore it, leave it blank and uncheck the box for automatic activation - Choose the third option for next step - The black CMD windows will appear - wait a few seconds until computer restarts once again - That's all!
Další srágora která nemá nic společného s win7 které jsem vyvěsil Fully.Activated není nic jiné než loader moje isa loader neobsahují jsou na první straně a plně fungují.. děkuji dast-ovi že jsem tuhle sr.... nacpal .
_________________ com-r
|
21 říj 2010, 16:52 |
|
pajanda
Private
|
Ahoj Mejblsi, s tím BIOSem byla chyba na mé straně. Win 9/64bit mi hlásil,že se jedná o 16.bitovou aplikaci,kterou nepodporuje. Nakonec jsem ho tam nacpal přes utilitu výrobce. Windowsy mi šlapaly bezproblémově celý rok až do minulého týdne.Antivirák security essential aktualizoval svoje jádro a po restartu chtěl ověření pravosti a já neprošel.Zčernala obrazovka. Antivirák jsem odinstaloval, obrazovku nahodil dle návodu na netu a zkusil ověření pravosti na stránkách MS.Vyhodilo mi to hlášku, že nemůže zjistit pravost,ať to zkusím později.Aktualizaze z minulého úterý se sice stáhly, windows šlape, ale už mu nevěřím. Budu tedy muset někdy o víkendu kompletně reinstalovat z tvého ISA a použít tvůj postup. P.S. CMD opravdu příkaz slmgr nezná :-). Díky za pomoc
|
21 říj 2010, 19:00 |
|
mejbls
Captain
|
I já děkuji za reakci pokud si vzpomínám šlo o bios gigabyte který se flashuje celkem snadno v dosu s parametry je to úplně nejlepší. utilita ebios nebo jak se jmenuje program pro flash pod win je k (to hnědé) pod dosem je přeci jen lepší kontrola co se děje. lze flashovat i přímo z biosu i zde je bohužel nastavení výrobce nevyhovující. Ohledně CMD příkazu děkuji za potvrzení alespoň je vidět že si to necucám z prstu. A je i vidno jak vlastně remove wat funguje .. při pokusu o ověření nemá vlastně co ověřit , při pokusu o reaktivaci jsi v (záchod) protože ta část systému tzn. slmgr příkazy byli watem odstraněni . A není jiného kroku než přeinstalu ,ani loader se nechytá (používá stejnou metodu jakou je aktivace pomocí slic-u.) slic přidá do biosu emulací do systému vloží klíč a certifikát...ale slmgr není ,není ani aktivace.
_________________ com-r
|
22 říj 2010, 08:46 |
|
shadow78
Private
|
mejbls píše: I já děkuji za reakci pokud si vzpomínám šlo o bios gigabyte který se flashuje celkem snadno v dosu s parametry je to úplně nejlepší. utilita ebios nebo jak se jmenuje program pro flash pod win je k (to hnědé) pod dosem je přeci jen lepší kontrola co se děje. lze flashovat i přímo z biosu i zde je bohužel nastavení výrobce nevyhovující.
Ohledně CMD příkazu děkuji za potvrzení alespoň je vidět že si to necucám z prstu. A je i vidno jak vlastně remove wat funguje .. při pokusu o ověření nemá vlastně co ověřit , při pokusu o reaktivaci jsi v (záchod) protože ta část systému tzn. slmgr příkazy byli watem odstraněni . A není jiného kroku než přeinstalu ,ani loader se nechytá (používá stejnou metodu jakou je aktivace pomocí slic-u.) slic přidá do biosu emulací do systému vloží klíč a certifikát...ale slmgr není ,není ani aktivace. Zdravim, ohledne slmgr.vbs jsem zjistil, ze nejaka bezpecnostni aktualizace od M$ ho presunula do jine slozky. U mne je to: c:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-security-spp-tools_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_456f9c422073f3b7\slmgr.vbs Neni nic jednodussiho, nez ten soubor zkopirovat do c:\Windows\System32 nebo nekam do nastevene cesty a pouzivat. PRo sve ucely jsem si vytvoril na USB bat soubory a nakopiroval si tam ten slmgr.vbs Snad jsem nekomu pomohl. Shadow78
|
23 říj 2010, 17:49 |
|
cadafee
Private
|
Zdarec, chtěl bych tě poprosit o flashnutí biosu na desku ASUS P5Q SE rev 1.0 BIOS : http://profi.edisk.cz/stahnout-soubor/39730/P5Q-ASUS-SE-1005_ACPI_2_1.zip_610.38KB.html Acpi : http://profi.edisk.cz/stahnout-soubor/77352/AcpiTbls.rw_183.81KB.html Moc díky
|
23 říj 2010, 23:01 |
|
mejbls
Captain
|
shadow78 píše: Zdravim, ohledne slmgr.vbs jsem zjistil, ze nejaka bezpecnostni aktualizace od M$ ho presunula do jine slozky. U mne je to:
c:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-security-spp-tools_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_456f9c422073f3b7\slmgr.vbs
Neni nic jednodussiho, nez ten soubor zkopirovat do c:\Windows\System32 nebo nekam do nastevene cesty a pouzivat.
PRo sve ucely jsem si vytvoril na USB bat soubory a nakopiroval si tam ten slmgr.vbs
Snad jsem nekomu pomohl. Shadow78 Ano ms bojuje jak může ,ale stejně to neřeší problém remove watu který slmgr odebere ze systému komplet. pochybuji že lidé kteří hledají aktivaci kde jen na něco kliknou budou zálohovat slmgr a pak už je systém zralej opravdu jen na reinstal. i tak thx za info
_________________ com-r
|
24 říj 2010, 12:51 |
|
mejbls
Captain
|
cadafee píše: Zdarec, chtěl bych tě poprosit o flashnutí biosu na desku ASUS P5Q SE rev 1.0 BIOS : http://profi.edisk.cz/stahnout-soubor/39730/P5Q-ASUS-SE-1005_ACPI_2_1.zip_610.38KB.html Acpi : http://profi.edisk.cz/stahnout-soubor/77352/AcpiTbls.rw_183.81KB.html Moc díky
_________________ com-r
|
24 říj 2010, 12:56 |
|
martininimejl
Private
|
Zdravím, bohužel se mi taky stala ta zlá věc- kopie systému není pravá, černá obrazovka atd. Ale žádný product key z netu, activator, loader, nic mi nepomohlo. Zkoušela jsem první část návodu odsud (slic tool kit, 2.1 tam napsané je, základní deska HP, teď nevím co dál ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ..). Můžete mi po lopatě vysvětlit, co s tím teď můžu dělat? Díky!!!
|
25 říj 2010, 23:34 |
|
mejbls
Captain
|
martininimejl píše: Zdravím, bohužel se mi taky stala ta zlá věc- kopie systému není pravá, černá obrazovka atd. Ale žádný product key z netu, activator, loader, nic mi nepomohlo. Zkoušela jsem první část návodu odsud (slic tool kit, 2.1 tam napsané je, základní deska HP, teď nevím co dál ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ..). Můžete mi po lopatě vysvětlit, co s tím teď můžu dělat? Díky!!! Po lopatě za prvé odinstaloval bych loader (DAZloader 1.9) má i možnost uinstall pak bych znovu projel systém slic tool kitem a ověřil zda i tak obsahuje slic 2.1 pokud ano je napůl vyhráno (slušnej základ pro legální win) bude li informace ze slic tool kitu o slicu ve verzi 2.0 jsou dvě možnosti aktuální bios na stránkách výrobce HP.cz s datem z roku 2010 slic 2.1 obsahuje přeflashuj bios jejich varianta pro winflash je vskutku blbu odolná (jen připoj napájení) po flashnutí proveď znovu kontrolu slicu slic tool kitem bude li bios obsahovat stále slic 2.0 uved název produktu podívám se zda bios jde modifikovat.... jinak dál potřebuješ certifikát pro hp a klíč pro hp postup jak vložit certifikát a klíč je vlastně pořád stejný jen se mění text podle certifikátu pro HP je příkaz slmgr -ilc C:\HPQOEMSLIC-MPC.XRM-MS za předpokladu že HPQOEMSLIC-MPC.XRM-MS máš na disku C: pro klíč je to slmgr -ipk vvvvv-vvvvv-vvvvv-vvvvv-vvvvv vše potřebné v raru ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r
_________________ com-r
|
26 říj 2010, 10:00 |
|
33krtek13
Private
|
Ahoj, mohl bych tě požádat o úpravu biosu pro NB TOSHIBA TECRA A9-12P PTS52E ? Jestli jsem dobře hledal, tak je tady: http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20080317155247.zip Jestli ještě můžu požádat o radu jak BIOS upgrejdovat. Ten stažený soubor je totiž exe a když jsem se ho snažil spustit (W7), tak jsem dostal hlášku This computer is not supported. Dík.
|
26 říj 2010, 21:23 |
|
mejbls
Captain
|
33krtek13 píše: Ahoj, mohl bych tě požádat o úpravu biosu pro NB TOSHIBA TECRA A9-12P PTS52E ? Jestli jsem dobře hledal, tak je tady: http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20080317155247.zip Jestli ještě můžu požádat o radu jak BIOS upgrejdovat. Ten stažený soubor je totiž exe a když jsem se ho snažil spustit (W7), tak jsem dostal hlášku This computer is not supported. Dík. Tak jsem si pro bios došel na stránky výrobce otestoval podporu pro všechny nabízené systémy win XP,VISTA,W7 a vše odkazuje na stejně trapný soubor. Po klasické extrakci archiv neobsahuje nic, co by alespoň vzdálené vypadalo jako bios. Při spuštění exe souboru končím stejnou hláškou. Večer to ještě prubnu v XP modu pak se uvidí co se dá dělat.
_________________ com-r
|
27 říj 2010, 07:49 |
|
honza.po
Private 2 nd class
|
|
27 říj 2010, 08:08 |
|
testovani111
Private
|
Nazdárek, tak jse, zkusil stáhnout a nainstalovat Mejblsovu verzi a mím jen jeden dotaz. Mám flashnutý bios a obsahuje SLIC 2.1 a tudíž dle tvých slov by mělo dojít k samoaktivaci. Tak jsem to tedy nainstaloval na ZD od Asusu. Instalace proběla v pohodě, ověření pravosti taky bez potíží ale stále mi to ukazuje, že zbývá 30 dní na aktivaci. Tak si myslím, že se to samo neaktivovalo. Někdo se stejnou zkušeností a radou co s tím ?
|
27 říj 2010, 08:16 |
|
mejbls
Captain
|
testovani111 píše: Nazdárek, tak jse, zkusil stáhnout a nainstalovat Mejblsovu verzi a mím jen jeden dotaz. Mám flashnutý bios a obsahuje SLIC 2.1 a tudíž dle tvých slov by mělo dojít k samoaktivaci. Tak jsem to tedy nainstaloval na ZD od Asusu. Instalace proběla v pohodě, ověření pravosti taky bez potíží ale stále mi to ukazuje, že zbývá 30 dní na aktivaci. Tak si myslím, že se to samo neaktivovalo. Někdo se stejnou zkušeností a radou co s tím ? udělej screen ze slic tool kitu je možné že na desce je použita jiná verze slicu -- a k tomu odpovídající verze certifikátu ?. může bejt problém v klíčí screen mě napoví mnohem víc
_________________ com-r
|
27 říj 2010, 08:20 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|