|
Právě je 06 úno 2025, 11:00
|
Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
|
Autor |
Zpráva |
Foolproof
Private
|
Re: Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
Stormangels píše: Hoj jsem v tabore poslední naděje udělal jsem Q Osvobodit Nelson splnil jsem to psalo to ze si mam pokecat s Plukovnikem Polatlinem nebo jak se jmenuje a jdu si s nim pokecat ale zadnej dialog o odevzdani tam nejni proste to nejde odevzdat nevite co s tim? Vypněte češtinu, nahrejte load, dialog se objeví, quest je splněn, uložit a znovu zapnout češtinu, tak jsem to vyřešil.
|
26 říj 2010, 20:37 |
|
|
Stormangels
Private
|
Foolproof píše: Stormangels píše: Hoj jsem v tabore poslední naděje udělal jsem Q Osvobodit Nelson splnil jsem to psalo to ze si mam pokecat s Plukovnikem Polatlinem nebo jak se jmenuje a jdu si s nim pokecat ale zadnej dialog o odevzdani tam nejni proste to nejde odevzdat nevite co s tim? Vypněte češtinu, nahrejte load, dialog se objeví, quest je splněn, uložit a znovu zapnout češtinu, tak jsem to vyřešil. Dik funguje to ale musel jsem vypnout i ty Updaty atd
|
26 říj 2010, 23:47 |
|
|
moimoimoimoi
Private
|
Pokud máte Skidrow verzi a češtinu staženou z libovolného odkazu na jakémkoliv warez foru, tak máte beta verzi češtiny! Viz http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=39&t=1404. Kdo má origoš aktivovaný přes Steam a má zapnuty auto update, tak se mu hned stáhla oprava češtiny (i když i finální verze obsahuje mnoho chyb). Takže jestli máte z Goodsprings dvě různé zbraně a obě se jmenují Vzduchovka, nebo máte v Primu nalezenou zbraň s názvem Plamenomet (místo Vulkán), máte beta češtinu, kde je přes 800 známých chyb. Cenega ve spolupráci s MB chystá vydat oficiální češtinový patch v nejbližší době.
|
27 říj 2010, 00:18 |
|
|
Dwayne_Hicks
Private
|
funguje mi to naprosto skvele...to nacitani na zacatku v menu je asi normalni ;) nezapomente na ten jeden hloupej soubor, bez kteryho se to trha v pritomnosti lidi ;) http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=101&t=671042&hilit=fallout+new+vegas
|
27 říj 2010, 03:05 |
|
|
Ex1tus
Private
|
Zdravíčko! Mám během spouštění jeden veliký problém - když dám novou hru, ukáže se mi asi na vteřinu ten měsíc nebo co to je na začátku a pak mi hra spadne. Zkoušel jsem všechno - re-install, s/bez directx a C+++ z instalace, s češtinou i bez ní, se všemi patchy, i s d3d9.dll (i bez něj)... Bohužel jsem už bezradný a pokud by měl někdo tušení, co s tím, budu mu velice vděčný. Díky moc. EDIT: Nakonec vše vyřešeno tou nejjednodušší cestou - stačilo to hodit do režimu kompatibility (Win XP SP3)
Naposledy upravil Ex1tus dne 28 říj 2010, 20:53, celkově upraveno 1
|
27 říj 2010, 16:48 |
|
|
xbladee
Private
|
Nevíte proč se mi hra najednou začne sekat při vstupu do VATS? Hra jinak jede uplně plynule.
|
27 říj 2010, 18:08 |
|
|
GripTeam
Private
|
xbladee píše: Nevíte proč se mi hra najednou začne sekat při vstupu do VATS? Hra jinak jede uplně plynule. asi musis stahnout dx knihovnu vic ve forum
27 říj 2010, 21:48 |
|
|
GripTeam
Private
|
Ex1tus píše: Zdravíčko! Mám během spouštění jeden veliký problém - když dám novou hru, ukáže se mi asi na vteřinu ten měsíc nebo co to je na začátku a pak mi hra spadne. Zkoušel jsem všechno - re-install, s/bez directx a C+++ z instalace, s češtinou i bez ní, se všemi patchy, i s d3d9.dll (i bez něj)... Bohužel jsem už bezradný a pokud by měl někdo tušení, co s tím, budu mu velice vděčný. Díky moc. bohuzel tenhle problem se nenaskytl. mam win 7 x86 4Gb ram 2.91GH amd procak .NVidia 8800Gt 512Mb.
27 říj 2010, 21:51 |
|
|
CryForceX
Corporal
|
Na Steamu vysel velky update cestiny jestli je tady nekdo majitelem originalky mohl by upnout novou verzy cestiny?
_________________ AMD FX-8320 AMD R9-280X ASUS VE278Q
|
27 říj 2010, 22:40 |
|
|
TripleDouble
Private 1 st class
|
Potřeboval bych pomoc, ale ne ohledně technického problému. Při misi kdy máte zjistit plány omerty jestli se nekříží se všelijakými frakcemi se nemůžu pohnout dál. U questu mám napsáno ať prohledám ten hlavní pokoj, ke kterýmu dostanu klíč od recepční, ale nic jsem tam nenašel. Budu rád když mě s tím někdo helfne nebo já se nepohnu asi dál Edit: mozna je problem vyresen, nasel jsem denik ve stole.
Naposledy upravil TripleDouble dne 28 říj 2010, 19:43, celkově upraveno 1
|
28 říj 2010, 18:43 |
|
|
Burnys
Corporal
|
ted si nejsem jistej ale zkus prohledat psaci stoly v pokoji
_________________ Systém: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5-4440 GPU: Sapphire R9 270X DUAL-X 2GB Deska: MSI B85-G41 Paměť: Kingston HyperX Blu 8GB DDR3 1600MHz Zdroj: Seasonic SS-500ET, T3 500W OEM
|
28 říj 2010, 19:42 |
|
|
TripleDouble
Private 1 st class
|
Burnys píše: ted si nejsem jistej ale zkus prohledat psaci stoly v pokoji Jojo psal jsem že jsem na to přišel ale i tak děkuji za ochotu Edit: Poradíte někdo prosím co udělat, aby pan majitel nepředstavoval hrozbu pro RNK?
|
28 říj 2010, 21:20 |
|
|
viiitezslav
Master Sergant
|
kingkorn píše: Burnys píše: ted si nejsem jistej ale zkus prohledat psaci stoly v pokoji Jojo psal jsem že jsem na to přišel ale i tak děkuji za ochotu Edit: Poradíte někdo prosím co udělat, aby pan majitel nepředstavoval hrozbu pro RNK? Jednoduchý: zabij ho ;)
29 říj 2010, 10:06 |
|
|
TripleDouble
Private 1 st class
|
viiitezslav píše: kingkorn píše: Burnys píše: ted si nejsem jistej ale zkus prohledat psaci stoly v pokoji Jojo psal jsem že jsem na to přišel ale i tak děkuji za ochotu Edit: Poradíte někdo prosím co udělat, aby pan majitel nepředstavoval hrozbu pro RNK? Jednoduchý: zabij ho ;) Ale jak? Vždyť je jen na obrazovce Edit: Už dobrý, nejspíš se mi to povedlo vygooglit Díky
|
29 říj 2010, 11:27 |
|
|
luckybastard
Private
|
Nejde mi zvednout rozlišení už mě to sere hrát takovou pecku na 800x600... když ho přenastavím a zapnu hru pořád mám 800x600 prostě se mi změna nastavení neuloží... pls nevíte jak na to ? :-D a když dám v launcheru options tak tam mám jinou grafickou kartu než mám. Mám ati 4850 myslím že by měla stačit.Je tady nějaká dobrá duše co mi poradí ? :-D
|
29 říj 2010, 15:00 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|