|
Právě je 06 úno 2025, 13:52
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům. 6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
honza.po
Private 2 nd class
|
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem
mejbls píše: 33krtek13 píše: Ahoj, mohl bych tě požádat o úpravu biosu pro NB TOSHIBA TECRA A9-12P PTS52E ? Jestli jsem dobře hledal, tak je tady: http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20080317155247.zip Jestli ještě můžu požádat o radu jak BIOS upgrejdovat. Ten stažený soubor je totiž exe a když jsem se ho snažil spustit (W7), tak jsem dostal hlášku This computer is not supported. Dík. Tak jsem si pro bios došel na stránky výrobce otestoval podporu pro všechny nabízené systémy win XP,VISTA,W7 a vše odkazuje na stejně trapný soubor. Po klasické extrakci archiv neobsahuje nic, co by alespoň vzdálené vypadalo jako bios. Při spuštění exe souboru končím stejnou hláškou. Večer to ještě prubnu v XP modu pak se uvidí co se dá dělat. Ahoj, něco nového pro NB TOSHIBA TECRA A9-12P PTS52E ? Díky za snahu.
|
29 říj 2010, 15:16 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
martininimejl
Private
|
mejbls píše: martininimejl píše: Zdravím, bohužel se mi taky stala ta zlá věc- kopie systému není pravá, černá obrazovka atd. Ale žádný product key z netu, activator, loader, nic mi nepomohlo. Zkoušela jsem první část návodu odsud (slic tool kit, 2.1 tam napsané je, základní deska HP, teď nevím co dál ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ..). Můžete mi po lopatě vysvětlit, co s tím teď můžu dělat? Díky!!! Po lopatě za prvé odinstaloval bych loader (DAZloader 1.9) má i možnost uinstall pak bych znovu projel systém slic tool kitem a ověřil zda i tak obsahuje slic 2.1 pokud ano je napůl vyhráno (slušnej základ pro legální win) bude li informace ze slic tool kitu o slicu ve verzi 2.0 jsou dvě možnosti aktuální bios na stránkách výrobce HP.cz s datem z roku 2010 slic 2.1 obsahuje přeflashuj bios jejich varianta pro winflash je vskutku blbu odolná (jen připoj napájení) po flashnutí proveď znovu kontrolu slicu slic tool kitem bude li bios obsahovat stále slic 2.0 uved název produktu podívám se zda bios jde modifikovat.... jinak dál potřebuješ certifikát pro hp a klíč pro hp postup jak vložit certifikát a klíč je vlastně pořád stejný jen se mění text podle certifikátu pro HP je příkaz slmgr -ilc C:\HPQOEMSLIC-MPC.XRM-MS za předpokladu že HPQOEMSLIC-MPC.XRM-MS máš na disku C: pro klíč je to slmgr -ipk vvvvv-vvvvv-vvvvv-vvvvv-vvvvv vše potřebné v raru ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r chápu to dobře, že jsem ty soubory z raru dala do C a do cmd jsem zadala ty příkazy z notepadu? Nic se ale nestalo ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ?
|
30 říj 2010, 11:21 |
|
mejbls
Captain
Registrován: 30 pro 2008, 21:05 Příspěvky: 282 Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
|
martininimejl píše: mejbls píše: martininimejl píše: Zdravím, bohužel se mi taky stala ta zlá věc- kopie systému není pravá, černá obrazovka atd. Ale žádný product key z netu, activator, loader, nic mi nepomohlo. Zkoušela jsem první část návodu odsud (slic tool kit, 2.1 tam napsané je, základní deska HP, teď nevím co dál ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ..). Můžete mi po lopatě vysvětlit, co s tím teď můžu dělat? Díky!!! Po lopatě za prvé odinstaloval bych loader (DAZloader 1.9) má i možnost uinstall pak bych znovu projel systém slic tool kitem a ověřil zda i tak obsahuje slic 2.1 pokud ano je napůl vyhráno (slušnej základ pro legální win) bude li informace ze slic tool kitu o slicu ve verzi 2.0 jsou dvě možnosti aktuální bios na stránkách výrobce HP.cz s datem z roku 2010 slic 2.1 obsahuje přeflashuj bios jejich varianta pro winflash je vskutku blbu odolná (jen připoj napájení) po flashnutí proveď znovu kontrolu slicu slic tool kitem bude li bios obsahovat stále slic 2.0 uved název produktu podívám se zda bios jde modifikovat.... jinak dál potřebuješ certifikát pro hp a klíč pro hp postup jak vložit certifikát a klíč je vlastně pořád stejný jen se mění text podle certifikátu pro HP je příkaz slmgr -ilc C:\HPQOEMSLIC-MPC.XRM-MS za předpokladu že HPQOEMSLIC-MPC.XRM-MS máš na disku C: pro klíč je to slmgr -ipk vvvvv-vvvvv-vvvvv-vvvvv-vvvvv vše potřebné v raru ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r chápu to dobře, že jsem ty soubory z raru dala do C a do cmd jsem zadala ty příkazy z notepadu? Nic se ale nestalo ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ? znovu doporučoval jsem odinstalovat loader udělat screen aplikací slic tool kit (třeba v biosu slic je a ty to nevíš) pak budu radit dál... někam my postni screen celý návrh opravy byl založen na předpokladu.. tzn. Předpokládám že v biosu je slic 2.1 (přidán loaderem) nebo výrobcem pak se tedy dá reaktivovat certifikátem a klíčem pomocí těch příkazů,ale jen PředpokládáM
_________________ com-r
Naposledy upravil mejbls dne 31 říj 2010, 09:37, celkově upraveno 1
|
30 říj 2010, 20:09 |
|
mejbls
Captain
|
honza.po píše: mejbls píše: 33krtek13 píše: Ahoj, mohl bych tě požádat o úpravu biosu pro NB TOSHIBA TECRA A9-12P PTS52E ? Jestli jsem dobře hledal, tak je tady: http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20080317155247.zip Jestli ještě můžu požádat o radu jak BIOS upgrejdovat. Ten stažený soubor je totiž exe a když jsem se ho snažil spustit (W7), tak jsem dostal hlášku This computer is not supported. Dík. Tak jsem si pro bios došel na stránky výrobce otestoval podporu pro všechny nabízené systémy win XP,VISTA,W7 a vše odkazuje na stejně trapný soubor. Po klasické extrakci archiv neobsahuje nic, co by alespoň vzdálené vypadalo jako bios. Při spuštění exe souboru končím stejnou hláškou. Večer to ještě prubnu v XP modu pak se uvidí co se dá dělat. Ahoj, něco nového pro NB TOSHIBA TECRA A9-12P PTS52E ? Díky za snahu. opravdu asi hodinu jsem se v tom štoural ani v xp to nedokážu spustit tentokrát nekončím hláškou jako minule ale kecy o tom že mi pc není šhiba a že my to bios do systému nenatluče... skus jako majitel toho stroje bios spustit a zjistit kam se rozbaluje a vytáhnout třeba jen bios koncovky bin rom možná se rozbaluje do tempu %temp% ale tam ho nemám nebo někam do kořene HDD ani tam jsem nedohledal.
_________________ com-r
|
30 říj 2010, 20:26 |
|
martininimejl
Private
|
mejbls píše: martininimejl píše: chápu to dobře, že jsem ty soubory z raru dala do C a do cmd jsem zadala ty příkazy z notepadu? Nic se ale nestalo ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ? znovu doporučoval jsem odinstalovat loader udělat screen aplikací slic tool kit (třeba v biosu slic je a ty to nevíš) pak budu radit dál... někam my postni screen celý návrh opravy byl založen na předpokladu.. tzn. Předpokládám že v biosu je slic 2.1 (přidán loaderem) nebo výrobcem pak se tedy dá reaktivovat certifikátem a klíčem pomocí těch příkazů,ale jen PředpokládáM on tam ale je napsanej 2.1 (i když loader je už odinstalovaný), proto jsem zkoušela postupovat dál. Raději tedy posílám ten screen... ![download )..(](./images/smilies/tlacitka/downloadcopyzs8.png) http://www.uloz.to/6396705/slic-jpg
|
31 říj 2010, 18:53 |
|
Joudovicz
Private
|
To Mejbls Mohl bych poprosit o úpravu biosu - deska ASUS A8R32-MVP DELUXE. Přes veškeré mé googlování (ač již úprava byla provedena) jsem nenašel relevantní odkaz. ).ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socket939/A8R32-MVP%20DELUXE/0701.zip.( Moc velké díky.
|
31 říj 2010, 21:58 |
|
mejbls
Captain
|
martininimejl píše: on tam ale je napsanej 2.1 (i když loader je už odinstalovaný), proto jsem zkoušela postupovat dál. Raději tedy posílám ten screen... ![download )..(](./images/smilies/tlacitka/downloadcopyzs8.png) http://www.uloz.to/6396705/slic-jpg řešeno SZ
_________________ com-r
|
01 lis 2010, 09:40 |
|
mejbls
Captain
|
Joudovicz píše: To Mejbls Mohl bych poprosit o úpravu biosu - deska ASUS A8R32-MVP DELUXE. Přes veškeré mé googlování (ač již úprava byla provedena) jsem nenašel relevantní odkaz. ).ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socket939/A8R32-MVP%20DELUXE/0701.zip.( Moc velké díky. ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r pokud to nepůjde z dosu prubni EZflash z biosu
_________________ com-r
|
01 lis 2010, 09:46 |
|
UnderDeath
Private 1 st class
|
Zdravím Mejbls. Mám dotaz. Šel by modnout tenhle bios? BIOS Typ_________________Award Verze BIOSu______________K7VTA3V3 Ver:3.0B 04/19/2002 Typ Award BIOSu__________Phoenix-Award BIOS v6.00PG Zpráva Award BIOSu________K7VTA3V3 Ver:3.0B 04/19/2002 Datum systémového BIOSu___14/19/02 Datum Video BIOSu_________01/13/05 Je to zpráva z Everestu a upgrade jsem pro nej nenasel :/ Je to staricka deska, ale sedmicky na ni chodej
|
01 lis 2010, 16:17 |
|
mejbls
Captain
|
everest mluví v hádankách co je to tedy za desku ?.
_________________ com-r
|
01 lis 2010, 16:52 |
|
mejbls
Captain
|
UnderDeath píše: Zdravím Mejbls. Mám dotaz. Šel by modnout tenhle bios?
BIOS Typ_________________Award Verze BIOSu______________K7VTA3V3 Ver:3.0B 04/19/2002 Typ Award BIOSu__________Phoenix-Award BIOS v6.00PG Zpráva Award BIOSu________K7VTA3V3 Ver:3.0B 04/19/2002 Datum systémového BIOSu___14/19/02 Datum Video BIOSu_________01/13/05
Je to zpráva z Everestu a upgrade jsem pro nej nenasel :/ Je to staricka deska, ale sedmicky na ni chodej je to tohle? http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=185&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0je li odpověď ano tak bios je zde
_________________ com-r
|
01 lis 2010, 17:34 |
|
UnderDeath
Private 1 st class
|
mejbls píše: everest mluví v hádankách co je to tedy za desku ?. ID základní desky______04/19/2002-VT8367-8233-6A6LVE1CC-00 Název základní desky___ECS K7VTA3 v3 Ale je to taky z everestu, tak snad to pomůže :-) Tato to je: PS: Jej, nevšiml jsem si, že jsi našel, tak neber ohled na tuto zprávu. Ano je to ona, tak jdu vyzkouset. Dám vědět jak to dopadlo
|
01 lis 2010, 18:14 |
|
UnderDeath
Private 1 st class
|
Tak jdu instalovat. Mam stazenou Win 7 CZ OEM, ale neni to verze primo od tebe. Stahoval jsem z czshare, pac tam mam premium ucet, tak snad to klapne. Jinak slic toolkit vykazuje ze je v2.1 pritomny :-) Jsi neuveritelnej :-) Myslis, ze muzu mit problem s pripadne jinou OEM verzi??
|
01 lis 2010, 18:54 |
|
UnderDeath
Private 1 st class
|
Tak nainstalováno, cd-key to nechtelo, win jsou aktivovane, ale kontrolou pravosti neprosly.. :/ slic toolkit pise ze certifikat a pkey jsou ok.. Cim to muze byt?
|
01 lis 2010, 20:14 |
|
mejbls
Captain
|
UnderDeath píše: Tak nainstalováno, cd-key to nechtelo, win jsou aktivovane, ale kontrolou pravosti neprosly.. :/ slic toolkit pise ze certifikat a pkey jsou ok.. Cim to muze byt? někam mi hod screen z aplikace slic tool kit mrknu se kde by mohla bejt chyba karta advanced v slic tool kitu jinak pro úpravu biosu byl zvolen slic MSI tak klíč a certifikát budou taky MSI je to přeci jen důchodce mezi deskami.
_________________ com-r
|
01 lis 2010, 22:51 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|