|
Právě je 11 úno 2025, 09:06
|
The sims 3 instalace datadisků
|
Autor |
Zpráva |
AndromacheCZ
Private
|
The sims 3 instalace datadisků
Chtěl bych se zeptat, jakou verzi si mám stáhnout datadisků, abych je bezproblému mohl nainstalovat za sebou (cestovní horečku, povolání snů, luxusní bydlení) na verzi základních simsů razor 1911? Mohl by sem hodit kdyžtak někdo upload na czshare / hellshare? dík moc :-)
|
22 srp 2010, 00:00 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
redneck072
Private 1 st class
|
Re: The sims 3 instalace datadisků
Také by mě zajímalo, jak to má být. Konkrétně jakou verzi potřebuji na to, abych bez problému nainstaloval datadisky.
|
27 srp 2010, 21:32 |
|
Majk00
Private
|
mám stejný problém... a taky by mě to zajímalo
|
01 říj 2010, 08:44 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
No, myslím, že to je úplně jedno, ale crack musí být podle tvé verze. Já mám TS3 od Reloaded (Razorem upravenou na jeho verzi, aby se dalo patchovat), Cestovní Horečku nevím, Luxusní bydlení ViTALiTY, Povolávání snů ViTALiTY, Rachlá kola ViTALiTY. A vše mi jede, tak jak má. Jenom jsem si musel sehnat jiné cracky, tak aby seděli jejich verze na moje verze oPatchovaných datadisků.
|
01 říj 2010, 14:20 |
|
mircara
Private
Registrován: 21 úno 2008, 09:33 Příspěvky: 11 Bydliště: České Budějovice
|
Instalaci datadisků The Sims 3 nemusíte provádět za sebou. Problém je v nových patchech, které jsou. Mně pomohlo když jsem si nainstaloval datadisk Na plný plyn. Na čistou instalaci bez cracku. Samo se to patchnulo a crack jsem dal normálně až z posledního datadisku Na plný plyn a jede to v pohodě. Základní hru mám od Razor1911 zbytek mám od Reloaded.
|
03 říj 2010, 10:37 |
|
evkamat
Private
|
Potřebovala bych pomoct, právě jsem si nainstalovala the sims 3 luxusní bydlení a hra mi nejde spustit, vůbec mi nejde zapnout ten sims launcher, vždycky mi to ukáže, že je nějaká chyba. Zkoušela jsem to přeinstalovat, a i tak je to pořád stejné, co mám dělat ?
|
28 říj 2010, 19:40 |
|
Lukexee
Private 1 st class
|
Já měl reloaded a v přídavku luxuní bydlení je jakási chyba... hru mi to uploadovala a dneska normálně pařim s datadiskama ( asi víte že se maj instalovat zvlášt )
|
28 říj 2010, 19:50 |
|
SimTrix
Private 2 nd class
|
Všechny mám ViTALITY a poslední (Po setmění) mám Reloaded. Vtip je v tom necrackovat to. Cracknout až poslední datadisk. Pokud vyjde i další přídavek zálohujte si originální soubory (ty soubory, které nahrazujete crackem) a než nainstalujete další obnovte originální soubory. Př. Máte vše nainstalováno a cracknuto. Chcete nainstalovat Po setmění. Obnovíte do složky "Na plný plyn" originální soubory a nainstalujete datadisk. Z nového datadisku si zálohujete soubory, které budete přepisovat crackem do nějaké složky. Crackete hru. Hrajte. Až vyjde další datadisk obnovíte ze složky, kterou jste si vytvořili původní soubory a nainstalujete nový datadisk, který potom cracknete. Jen nemůžu spustit Uncensored patch, ale to nejspíše nebude tímto, co jsem psal výše, protože mi to nefunguje až u posledního datadisku, u ostatních to fungovalo bez problému.
|
28 říj 2010, 20:12 |
|
Kadlec
Private
|
Zdravim chtěl bych se zeptat jestli je nějakej datadisk vánoční kolekce díky
|
28 říj 2010, 22:20 |
|
Gopaz
Private
|
Kadlec píše: Zdravim chtěl bych se zeptat jestli je nějakej datadisk vánoční kolekce díky jo, ale to je na The Sims 2 (Vánoční balíček) ... na trojku ne
|
29 říj 2010, 10:18 |
|
SanchezCZ
Private 1 st class
|
SimTrix píše: Všechny mám ViTALITY a poslední (Po setmění) mám Reloaded. Vtip je v tom necrackovat to. Cracknout až poslední datadisk. Pokud vyjde i další přídavek zálohujte si originální soubory (ty soubory, které nahrazujete crackem) a než nainstalujete další obnovte originální soubory.
Př. Máte vše nainstalováno a cracknuto. Chcete nainstalovat Po setmění. Obnovíte do složky "Na plný plyn" originální soubory a nainstalujete datadisk. Z nového datadisku si zálohujete soubory, které budete přepisovat crackem do nějaké složky. Crackete hru. Hrajte. Až vyjde další datadisk obnovíte ze složky, kterou jste si vytvořili původní soubory a nainstalujete nový datadisk, který potom cracknete. Já zas jsem to instaloval tak že mám základní verzi od reloaded (nelze aktulizovat) a nainstaloval jsem luxusní bydlení (ono se to aktulizovalo) a pak jsem instaloval postupně datadisky a kolekce a cracknul jsem jenom poslední datadisk (to je těd po setmění) a spouštím tou ikonou a vše bez problému
|
30 říj 2010, 16:21 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
SimTrix píše: Všechny mám ViTALITY a poslední (Po setmění) mám Reloaded. Vtip je v tom necrackovat to. Cracknout až poslední datadisk. Pokud vyjde i další přídavek zálohujte si originální soubory (ty soubory, které nahrazujete crackem) a než nainstalujete další obnovte originální soubory.
Př. Máte vše nainstalováno a cracknuto. Chcete nainstalovat Po setmění. Obnovíte do složky "Na plný plyn" originální soubory a nainstalujete datadisk. Z nového datadisku si zálohujete soubory, které budete přepisovat crackem do nějaké složky. Crackete hru. Hrajte. Až vyjde další datadisk obnovíte ze složky, kterou jste si vytvořili původní soubory a nainstalujete nový datadisk, který potom cracknete.
Jen nemůžu spustit Uncensored patch, ale to nejspíše nebude tímto, co jsem psal výše, protože mi to nefunguje až u posledního datadisku, u ostatních to fungovalo bez problému. Tak já jsem nikdy nic neobnovoval, vždy když vyšel datadisk tak jsem jenom nainstaloval, případně aktualizoval a dal novej crack a funguje mi vše vpohodě.
30 říj 2010, 16:29 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
viiitezslav píše: SimTrix píše: Všechny mám ViTALITY a poslední (Po setmění) mám Reloaded. Vtip je v tom necrackovat to. Cracknout až poslední datadisk. Pokud vyjde i další přídavek zálohujte si originální soubory (ty soubory, které nahrazujete crackem) a než nainstalujete další obnovte originální soubory.
Př. Máte vše nainstalováno a cracknuto. Chcete nainstalovat Po setmění. Obnovíte do složky "Na plný plyn" originální soubory a nainstalujete datadisk. Z nového datadisku si zálohujete soubory, které budete přepisovat crackem do nějaké složky. Crackete hru. Hrajte. Až vyjde další datadisk obnovíte ze složky, kterou jste si vytvořili původní soubory a nainstalujete nový datadisk, který potom cracknete.
Jen nemůžu spustit Uncensored patch, ale to nejspíše nebude tímto, co jsem psal výše, protože mi to nefunguje až u posledního datadisku, u ostatních to fungovalo bez problému. Tak já jsem nikdy nic neobnovoval, vždy když vyšel datadisk tak jsem jenom nainstaloval, případně aktualizoval a dal novej crack a funguje mi vše vpohodě. Ano, protože při instalaci to neověřuje spouštěcí soubor a TSLHost.dll, rovou je přepíše a vytvoří nové, kděžto když chcete použít update v launcheru, tak pak je třeba je obnovit do originálu, pokud je máte cracklé, patch vyhodí chybu TSEPO1.exe errror (něco takového)
|
30 říj 2010, 17:20 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
ddavidson píše: viiitezslav píše: SimTrix píše: Všechny mám ViTALITY a poslední (Po setmění) mám Reloaded. Vtip je v tom necrackovat to. Cracknout až poslední datadisk. Pokud vyjde i další přídavek zálohujte si originální soubory (ty soubory, které nahrazujete crackem) a než nainstalujete další obnovte originální soubory.
Jen nemůžu spustit Uncensored patch, ale to nejspíše nebude tímto, co jsem psal výše, protože mi to nefunguje až u posledního datadisku, u ostatních to fungovalo bez problému. Tak já jsem nikdy nic neobnovoval, vždy když vyšel datadisk tak jsem jenom nainstaloval, případně aktualizoval a dal novej crack a funguje mi vše vpohodě. Ano, protože při instalaci to neověřuje spouštěcí soubor a TSLHost.dll, rovou je přepíše a vytvoří nové, kděžto když chcete použít update v launcheru, tak pak je třeba je obnovit do originálu, pokud je máte cracklé, patch vyhodí chybu TSEPO1.exe errror (něco takového) Já updatuju pouze svýma patchema takže asi proto...
30 říj 2010, 17:28 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
Tak potom jo, ty už jsou zbavené ověřování, ale já preferuju launcher, obnovím, patchnu, cracknu a hraju.
|
30 říj 2010, 21:46 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|