|
Právě je 06 úno 2025, 20:56
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
Tomaco
Private 2 nd class
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
kocor píše: Taky to tam mám ale naco ??? Já osobně hraju přes server browser (taková menší utilitka ;-)) vyberu server a jedu Jop taky sem našel si tenhle addon, akorát mi to nevyhledává servery . Nevíš o nějakym návodu na instalaci? Já sem to normálně šoupnul do složky MW 2 a nic.
29 říj 2010, 16:03 |
|
|
SSppoonnyy
Private
|
Několik dní hraju MP, vše běží jak má, ale posledních 48h se nemůžu připojit na žádný server. Můžu čekat jak dlouho chci, ale stále nic... Zkoušel jsem různé návody, co jsou tady, ale žádný to nevyřešil. Může mi někdo poradit co s tím??
|
29 říj 2010, 22:29 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
SSppoonnyy píše: Několik dní hraju MP, vše běží jak má, ale posledních 48h se nemůžu připojit na žádný server. Můžu čekat jak dlouho chci, ale stále nic... Zkoušel jsem různé návody, co jsou tady, ale žádný to nevyřešil. Může mi někdo poradit co s tím?? Počítám s tím, že máš ke hraní konzoli IWnet, při hledání se Ti zvedá jenom ping?
|
29 říj 2010, 23:52 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
Neznáte někdo nějaké hacky na CoD MW2, rád bych nějaké zkustil, pár jsem jich už dnes otestoval, ale zatím nic moc, ale jedno mají společné, vždy ho sejmete.
|
29 říj 2010, 23:53 |
|
|
SSppoonnyy
Private
|
Několik dní hraju MP, vše běží jak má, ale posledních 48h se nemůžu připojit na žádný server. Můžu čekat jak dlouho chci, ale stále nic... Zkoušel jsem různé návody, co jsou tady, ale žádný to nevyřešil. Může mi někdo poradit co s tím?? Počítám s tím, že máš ke hraní konzoli IWnet, při hledání se Ti zvedá jenom ping? Jo, jasně, zvedá se jenom ping. Taky se mi zobrazuje počet hráčů, kteří jsou zrovna online, takže nechápu, proč se nepřipojím.
|
30 říj 2010, 00:47 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
Jó, tak to Ti neporadím, možná přeinstalace celé hry a novou instalaci konzole IWnet, to by možná pomohlo, pokud se k tomu hodláš chystat, tak tady je utilitka, která Ti zálohuje tvůj herní účet tam kde právě jsi. - je úplně dole (Easy Account Manager 1.0.21), ostatní co tam je jsou hacky. Nebo se můžeš zkusit připojit na server ručně, napiš uživateli kocor, ať Ti někam uploadne tu utilitku nebo můžeš zkusit příme www od iwnet. (Ale servery co tam jsou v nabídce jsou vždy plné)
|
30 říj 2010, 08:59 |
|
|
Gallop
Private
|
hrává někdo na těhle serverech ? http://alteriw.net/dedicated.php jsem tam teď byl a českej pořád prázdnej
|
30 říj 2010, 12:34 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
Já ne, to co se mi dejte, tam hraju, ale většinou vidím čechy dost často, zvlášť dnes. (Predator, Linhy ...)
|
30 říj 2010, 14:11 |
|
|
Quebrith
Private
|
Zdárek, vždycky, když spustim mulťák, tak mi to hodí chybu a každou chvíli znova a hodí mě to zpět do Menu... Nenašla by se pomoc???
|
02 lis 2010, 21:20 |
|
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
Quebrith píše: Zdárek, vždycky, když spustim mulťák, tak mi to hodí chybu a každou chvíli znova a hodí mě to zpět do Menu... Nenašla by se pomoc??? Nebylo by od věci napsat jakou chybu ti to háže..
|
02 lis 2010, 22:11 |
|
|
Quebrith
Private
|
X1jirka píše: Quebrith píše: Zdárek, vždycky, když spustim mulťák, tak mi to hodí chybu a každou chvíli znova a hodí mě to zpět do Menu... Nenašla by se pomoc??? Nebylo by od věci napsat jakou chybu ti to háže.. Vyřešil sem to jiným návodem, teď už jen problém s narůstajícím pingem a žádní hráči... šlo by tohle vyřešit? ^^
|
02 lis 2010, 22:13 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
Stáhni si znovu konzoli z webu alteriwnet, já používál tu prvotní (asi v1.0), která pak přestala účinkovat a jenom se zvedal ping, pak jsem tam kouknul, stáhnul si tu novou (asi ta stejná, jenom vylepšená + autoupdate) a už mi to jede nonstop.
|
03 lis 2010, 07:28 |
|
|
SatanInside
Private
|
Zdravím nevím zdali to tu již bylo řečeno nebo ne ale nechce se mi to procitat. Mam originalni hru mw 2 a chtel bych si stahnou ty 2 mappacky ale za ty se miuz platiit nechce a chtel bych aby mi to slo normalne fakcilo na steamu pokud to de kdyby byl nekdo tak hodny a sehnal navod popripade linky na ty mappacky thx moc.
|
03 lis 2010, 22:25 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
No, na originále to teda nevím, ale pokud si stáhneš konzoli IWnet, tak ta Ti hru před spuštěním aktualizuje a stáhne Ti všechny nejovější doplňky a hru budeš hrát přes servery IWnet.
|
04 lis 2010, 07:36 |
|
|
IrokanusD
Private
Registrován: 18 dub 2009, 15:07 Příspěvky: 10 Bydliště: židle u počítače
|
no to je hezké,ale když na to steam přijde nemůže udělit VAC Ban? nebot na steam acc mam celkem hodně origo her takže bych nerad vše kupoval znova,thx
|
04 lis 2010, 23:04 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|