fastshare
Zobrazit téma - Call of Duty: Black Ops - vsechny problemy sem!!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 08:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další
 Call of Duty: Black Ops - vsechny problemy sem!! 
Autor Zpráva
Corporal
Corporal

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops - vsechny problemy sem!!

soulfly775 píše:
Ja som mal tez ten problem s tou missiou a vyriesil som ho tak,ze som dal hru na najnzsie detaily ,dal chekpoint,kde som mal tu ciernu tmu a dal restart levl,potom som pockal a slo to normanle,dalej som to nehral,bo sami vymazali savy:(tak prosim ta ak mozes mohol by si ich tu upnut,dakujem vopred:)

mam stejny problem a nemuzu to poladit muzes napsat presne jak si to rozchodil jinak tady sou ty savy od cerne obrazovky
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

12 lis 2010, 02:16
Private
Private

No tak mě hra jede v klidu dokud nevyjdu z té hospody na ulici tam mi to napíše že aplikace neodpovídá ... někdy to udělá hned u dveří někdy později .. při tom se to ani nekouše a všecko plynule .. tak fakt nevím .. doufejme že ten patch vyřeší všechny naše problémy :)

12 lis 2010, 09:37
Moderátor
Moderátor

nehci spam ale v tom článku mě fak dostalo to že že jeto skoro stejné jako GTA IV s optimalizací LOL tak to mě dostalo nechápu poslední hry co vycházej samé konzolovky například STWFU 2 to se mi nespustí ani první mise .

12 lis 2010, 12:14
Private
Private

Ahoj, mám problém, že po nainstalování v pohodě hru spustím ale brutálně se seká dokonce i menu na nejmenší detaily. Dám novou hru a po skončení ukázky, která se taky seká, má najed hra, ale nenajede a objeví se chyba, že nemohl inicializovat úlohu. Nevíte někdo co s tím. Mám Intel core 2 duo E7500 2,93 gb 4gb DDR3 GeForce GTS250 1 gb DDR3 Windows XP SP3.

12 lis 2010, 12:51
Private
Private

Ahoj, mam problemy se zvukem, uz od menu mi zvuk nefunguje, pouze ve filmečcích běží. Nevíte nekdo co s tim ? Mohl by ste mi nekdo prosim uploadnout pouze zvuk ? díky za radu.

12 lis 2010, 15:51
Private
Private

ipepin píše:
Ahoj, mam problemy se zvukem, uz od menu mi zvuk nefunguje, pouze ve filmečcích běží. Nevíte nekdo co s tim ? Mohl by ste mi nekdo prosim uploadnout pouze zvuk ? díky za radu.

Mám stejny problem... nesetkal jste se nekdo s tim uz ?

12 lis 2010, 16:13
Private 1 st class
Private 1 st class

jenom se chci zeptat jestli mate nekdo lagy v singelu, nekdo totiz rika ze jsou jenom v multaku ale ja mam i v singelu, a to jsem hral COD:MW2 na absolutně nejvysi detaily,, vcetne AA4x, jini zase psali ze je maji i v singelu tak se chci zeptat jak to mate vy?

12 lis 2010, 16:15
Moderátor
Moderátor

krakenuss píše:
jenom se chci zeptat jestli mate nekdo lagy v singelu, nekdo totiz rika ze jsou jenom v multaku ale ja mam i v singelu, a to jsem hral COD:MW2 na absolutně nejvysi detaily,, vcetne AA4x, jini zase psali ze je maji i v singelu tak se chci zeptat jak to mate vy?

Je to problém optimalizace je to z konzole vtížení CPU je 100procent což není doobré musíš si počkat na opravný patch hra je totiž špatně optimalizovaná prosímvás kdy začnete číst předchozí příspěvky je to tu jak u debilů :shock:
A ano mě to ani nenajede do menu jiným se to laguje prostě snad každý má problém tak si počkejte.

12 lis 2010, 16:59
Private
Private

stepanjuroska píše:
krakenuss píše:

Je to problém optimalizace je to z konzole vtížení CPU je 100procent což není doobré musíš si počkat na opravný patch hra je totiž špatně optimalizovaná prosímvás kdy začnete číst předchozí příspěvky je to tu jak u de*ilů :shock:
A ano mě to ani nenajede do menu jiným se to laguje prostě snad každý má problém tak si počkejte.

Problém je ten, že patch už vyšel včera.. jenže je k dispozici jen na Steamu... takže doufám že vyjde od Skidrow nebo Razora, ale originál nejspíš nebude tak lehký sehnat.

12 lis 2010, 21:44
Private
Private

Ako iste viete, problemy s lagovanim hry COD: BO su sposobene neumernym vytazovanim CPU a RAM. Treyarch o tychto problemoch vie a momentalne sa
pracuje uz na naprave. Tieto problemy sa defacto tykaju vsetkych zostav ale najviac dual-core CPU.

Neoficialne riesenie problemu je nasledovne:

Hra je defaultne nastavena na dve graficke karty a jednojadrovy procak preto to robi take problemy. Staci si najst subor config.cfg a config_mp.cfg (najdite adresar call of duty black ops/players)
a v oboch treba zmenit nasledujuce parametre (staci ked to otvorite v notepade a stlacite ctrl+f a napiste tam ten parameter ono vam to najde)

seta r_multiGpu
seta r_multithreaded_device

Prvy parameter sa tyka grafickej karty - ak mate viac grafik cez SLI/Crossfire tak dajte 1 ak jednu grafiku tak 0
Druhy parameter sa tyka CPU - ak mate jednojadro tak dajte 0 ak mate dva a viac tak 1

Dalsia vec - ked spustite hru tak Ctrl+Alt+Del /task manager/ a znizit prioritu na minimum ....

12 lis 2010, 23:07
Private 2 nd class
Private 2 nd class

pls lidi mam tenhle problem: kdyz chci spustit hru, mam tam crack tak mi to napise: v pocitaci chybi d3dx9_43.dll pls co s tim????

12 lis 2010, 23:24
Private
Private

narutiik píše:
pls lidi mam tenhle problem: kdyz chci spustit hru, mam tam crack tak mi to napise: v pocitaci chybi d3dx9_43.dll pls co s tim????

Chybí ti nějaká knihovna DirectX... aktualizuj si ji :)

13 lis 2010, 01:25
Moderátor
Moderátor

crackonos1984 píše:
Ako iste viete, problemy s lagovanim hry COD: BO su sposobene neumernym vytazovanim CPU a RAM. Treyarch o tychto problemoch vie a momentalne sa
pracuje uz na naprave. Tieto problemy sa defacto tykaju vsetkych zostav ale najviac dual-core CPU.

Neoficialne riesenie problemu je nasledovne:

Hra je defaultne nastavena na dve graficke karty a jednojadrovy procak preto to robi take problemy. Staci si najst subor config.cfg a config_mp.cfg (najdite adresar call of duty black ops/players)
a v oboch treba zmenit nasledujuce parametre (staci ked to otvorite v notepade a stlacite ctrl+f a napiste tam ten parameter ono vam to najde)

seta r_multiGpu
seta r_multithreaded_device

Prvy parameter sa tyka grafickej karty - ak mate viac grafik cez SLI/Crossfire tak dajte 1 ak jednu grafiku tak 0
Druhy parameter sa tyka CPU - ak mate jednojadro tak dajte 0 ak mate dva a viac tak 1

Dalsia vec - ked spustite hru tak Ctrl+Alt+Del /task manager/ a znizit prioritu na minimum ....

To stou prioritou nejde když dám nejnižší tak se komp sekne a musím vypnou COD BO.

13 lis 2010, 10:12
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 198 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]