fastshare
Zobrazit téma - Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 07:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 168 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
 Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!! 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!

Zdarec.Mám problém.Už několikrát se mi stalo,že jsem mluvil s nějakým NPC a najednou mi celá hra zamrzla.Ani kurzor se nehnul, prostě nic.Nefungovalo nic ( ani CTRL+ALT+DELETE).Musel jsem natvrdo vypnout PC.Nevíte co s tím?

11 lis 2010, 20:57
Private
Private

jiri_d píše:
Ahoj, nikde jsem to tu nenasel, tak prikladam svuj problem.
Asi po 70hodinach hrani hry mi zacalo zlobit nacitani ulozenych pozic. Zacalo to nejdriv nemoznosti nacist autosave ci rychlysave. Prima ulozena pozice sla otevrit, ztratil jsem tim nejakych 10hodin, ale budiz. Po dalsich par odehranych hodinach uz mi neslo nacist nic. Tedy i prime ulozene pozice, ktere jsem si mylne delal jako jistou zalohu. Jakoby ta cca 70hodina hrani byla zakleta. Starsi ulozene pozice nacist jdou. Jestli nekoho napada co by to mohlo byt za problem, tak prosim poradte, jinak to asi nedohraji.
Diky

problem vyresen nainstalovanim update3

11 lis 2010, 22:38
Private
Private

Ahoj,mám problém se spuštěním.
Podotýkám,že jsem vše stáhl a nainstaloval,poupdatoval podle návodů. Takže v tomhle chybu nehledejme :D
Když mám hru sputit přes FalloutNVLauncher.exe tak mi napíše ,,Chyba při vykonávání programu"
Pokud hru sputím přes FalloutNV.exe tak napíše a odkazuje mě na problém s FalloutNVLauncher.exe a že aplikace se nezadřila spustit,protože není správně nakonfigurovaná a tak to mám reinstalovat. Moc prosím o pomoc :D nevýslovně se na hru těším a tohle vypadá na problém s PC,nemám spuštěný žádný blokovací shit,co by mě měl omezovat...updaty mám
Fallout New Vegas Update1 - SKIDROW
Fallout New Vegas Update1 hotfix - SKIDROW
Fallout New Vegas Update2 - SKIDROW

13 lis 2010, 15:44
Private
Private

Nikdo nic? Zkoušel jsem naistalovat pouze poslední patch 3 a češtinu,vždy samostatně,poté dohromady a nic se nezměnilo,dokonce i když nechám hru v normálním stavu,bez patchů a updatů tak nejde spustit ....Launch.exe

Stáhnul jsem hru z jiných stránek,ale stejnou cha chá :D a taky mi nejde....skidrow nebude chybný,na vině je tento ... PC nevíte v čem může být chyba,opravdu všechno jiné mi funguje :(

Aktualizoval jsem díky jednomu programu všechno,co mělo update zastaralý,ale pořád nic :(

13 lis 2010, 20:39
Private
Private

[quote="kurisamiodriti"]ahoj, potřeboval bych nělaký link, kde se dá stáhnout čeština, nikde nemohu najít, díky...[/quo

Naposledy upravil jakrous dne 16 lis 2010, 14:15, celkově upraveno 1

16 lis 2010, 14:11
Private
Private

kurisamiodriti píše:
ahoj, potřeboval bych nělaký link, kde se dá stáhnout čeština, nikde nemohu najít, díky...

zkus tohle http://download.hellshare.sk/fnw-czall.rar/1817175 ,mě funguje (opraveno)

16 lis 2010, 14:13
Private
Private

jiri_d píše:
jiri_d píše:
Ahoj, nikde jsem to tu nenasel, tak prikladam svuj problem.
Asi po 70hodinach hrani hry mi zacalo zlobit nacitani ulozenych pozic. Zacalo to nejdriv nemoznosti nacist autosave ci rychlysave. Prima ulozena pozice sla otevrit, ztratil jsem tim nejakych 10hodin, ale budiz. Po dalsich par odehranych hodinach uz mi neslo nacist nic. Tedy i prime ulozene pozice, ktere jsem si mylne delal jako jistou zalohu. Jakoby ta cca 70hodina hrani byla zakleta. Starsi ulozene pozice nacist jdou. Jestli nekoho napada co by to mohlo byt za problem, tak prosim poradte, jinak to asi nedohraji.
Diky

problem vyresen nainstalovanim update3

stejný problém(po20ti hod.)-hraju znovu čekám další pohromu.Všechny 3 updaty a hotfix mám,tak nevím-poradí někdo další?

16 lis 2010, 14:21
Private
Private

Mám problém s detekcí grafické karty.Mám hru Fallout. New vegas a při nastavování kvality obrazu mi hra detekuje grafiku GeForce 7900 GS ale já mám GeForce 9800 GT.Když se mrknu do správce zařízení tak tam mám taky 9800 GT.Nevíte v čem může být problém?

17 lis 2010, 14:54
Private
Private

zdravim vsechny mam mensi problem pokazde co chcu hrat hru v rezimu VERTICAL SYNC rak se hra spusti ale jenom tmava obrazovka a zvuk ale jak prepnu v options na mod windowed tak mi hra jede akorat v malem okne kde se to docela seka poradte jak mam spustit hu v celem rozliseni monitoru dikes predem

Naposledy upravil smajd dne 17 lis 2010, 20:01, celkově upraveno 1

17 lis 2010, 18:25
Private
Private

Pročtěte si celé tohle téma zpět,než něco chcete napsat. Vaše problémy jsou tam vyřešeny,raději pomozte mně :D můj problém je ojedinělý...

17 lis 2010, 18:36
Private
Private

DestinyE34 píše:
Pročtěte si celé tohle téma zpět,než něco chcete napsat. Vaše problémy jsou tam vyřešeny,raději pomozte mně :D můj problém je ojedinělý...

sle houby ne moj problem tu jeste neni reseni tak co tu nesmyslne spamujes!!!!

17 lis 2010, 20:06
Private
Private

smajd píše:
DestinyE34 píše:

ale houby na muj problem tu jeste neni reseni tak co tu nesmyslne spamujes!!!!

17 lis 2010, 20:07
Private
Private

icemanmojito: zkusil bych přinstalovat ovladače graficke karty

smajd: hraj aspon v tom malem okně a nestežuj si ... když si nastaviš dost velke okno mužeš hrat téměř přes celou obrazovku a podle toho co sem čet, je to pro mnoho lidi jeste lepsi, jelikož jim to pak nepada do hodinu do winu ...

destiny34: zkus se podivat na
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.
jestli hru vubec rozjedeš muže to byt taky tim... jestli maš dostatečne silny pc tak bys měl byt dostatečne silny na to i ty a mužeš zkusit hledat na netu a nebuzerovat ostatni ;) gůgl je chytry pan ale musiš se ho zeptat

ps: nevite něoc o tom patchi na češtinu ? bude? nebude? je?

ps: zachvíli ma udajně vyjít DLC pro New Vegas protože společnost potřebuje penízky :-D

17 lis 2010, 21:06
Private
Private

gegy.hoop píše:

smajd: hraj aspon v tom malem okně a nestežuj si ... když si nastaviš dost velke okno mužeš hrat téměř přes celou obrazovku a podle toho co sem čet, je to pro mnoho lidi jeste lepsi, jelikož jim to pak nepada do hodinu do winu ...

no jo ale je mi to trochu na houby hrat takhle protoze se hra seka ze je otevrena v malem okinku a za druhe mam LCD TV uhlopricka 82 palcu a v tom options tam de dat do nejvetsi velikosti na male okinko jenom 1440x810 a to je docela malinke na takove obrazovce :D ktera ma 1818x1020 maximalni rozliseni ...skuste mi nekdo pomoc...diik moc za odpovedi

18 lis 2010, 08:53
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 168 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]