|
Právě je 06 úno 2025, 08:18
|
Call of Duty: Black Ops - vsechny problemy sem!!
|
Autor |
Zpráva |
Patas25
Private
|
Re: Call of Duty: Black Ops - vsechny problemy sem!!
Ahoj lidi, hra mi jede bez problémů, singl jsem dohrál a hnedka mě to koplo na zombie. Ty jsou právěže bezva, ale když je chcu normálně spustit z menu, hodí to cosi o uploadu ze stránky call of duty black ops.... Jestli má někdo nějaký typ, jak ty zombie rozjet (i v mulitiplayeru) tak mi pls napište. To samý i s normál multiplayerem.
|
14 lis 2010, 13:51 |
|
|
krakenuss
Private 1 st class
|
v novinkach na str.12 uz se objevil ke stazeni nejaky patch proti tem lagum. nevite nekdo jestli funguje?
|
14 lis 2010, 15:48 |
|
|
janesc0re
Private
|
mam problem po spuštění hry mi asi cca po 5-10sekindach naskoči toto. Nevíte co stím ????
14 lis 2010, 15:58 |
|
|
Stana96
Warrant
|
Stana96 píše: Lidi ted mám jiný problém hra mi naskočí najedou mi videa od tvůrců a najedemi logo COD BLACK OPS a abych vstupil do menu je tam napsané Press Any Key a v tom mi hra zamrzne a hru musím vypnout přes správce ..... posím o upload confingů ze hry sem chtěl bych něco skusit díky předem.........
EDIT: posím o upload confingů ze hry kterým to funguje... sem chtěl bych něco skusit díky předem......... Tak vyřešil někdo tenhle problém?????
|
14 lis 2010, 17:52 |
|
|
crackousek
Private
|
Zdravím návštěvníky tohoto fóra problém se sekáním je vyřešen a mám na něj dokonce aji patch stažený jako normální instalaci a klidně uploadnu když mi někdo výměnou za to poradí co mám udělat aby mi šel už ten zvuk !!! mě to nebaví bez zvuku děkuji všem co si tohle přečtou
|
14 lis 2010, 19:19 |
|
|
Stana96
Warrant
|
matii píše: janesc0re píše: mam problem po spuštění hry mi asi cca po 5-10sekindach naskoči toto. Nevíte co stím ???? To mi přesně dělá taky prej to dělalo někomu i u cod waw . No tak tohle mi taky začlo dělat teda jen když sem si hru hodil na fullscreen ˇ0ˇ v confingu
|
14 lis 2010, 19:25 |
|
|
ZmeTekk23
Private
|
stáhnul sem si patch a čekal že to konečně pojede plynule ale ono ne. Pořád mi to běží kolem 20 fps na sestavě intel quad core 2.4 Ghz, 4 GB ram, ATI radeon HD 4870 1 GB ram. Takovouhle optimalazaci hry na pc sem ještě neviděl
|
14 lis 2010, 19:39 |
|
|
tomtygr
Private
|
V misi "THE DEFECTOR" po tom jak pomůžu otevřít dveře zmizí obraz. Je to jako bych byl někde ve tmě a vidím jen kompas a počet nábojů, zbytek obrazovky je černej a vidím ještě značku kolik mi zbývá k dosažení cíle, ale i když se k němu po tmě dostanu, odpálím C4, tak se dostanu do nějaké přestřelky, ale protože nic nevidím, tak to nejde projít. Dělá to taky někomu? Mám patch 1. Jinak byl obraz bez problémů.
|
14 lis 2010, 20:00 |
|
|
veteran13
Private
|
|
14 lis 2010, 20:50 |
|
|
GregusAdam
Private
|
Lidicky takze ja hru dojel a bez problemu nevim co s tim mate ale ja osobne mel vsechno na full detajly.. verze skidrow a no problem... moje sestava je AMD PHENOM II X4 945 3.0HGZ....4GB RAM a ATI 4890 1GB a Win 7 Profi
|
14 lis 2010, 21:25 |
|
|
viiitezslav
Master Sergant
|
matii píše: Nemohl by prosím někdo komu hra funguje upluadovat soubor config.cfg ?
14 lis 2010, 22:13 |
|
|
Fallout :)
Private
|
Zdravim mam docela slusnej problem v CoD : BO Mam verzi od Skidrow, crack taky. Stahnuta hra je v pohode, kamos to projel bez problemu. 1. Spustim hru 2. Dam new Game 3. Ukazou se mi ukazky jak se ho pta jak se jmenuje atd.... 4. Ukazou se mi ukazky na Operation 40(Eliminace Fidela Castra) 5. Na konci ukazek Operation 40 je pohled na tvar nekoho(asi to bude Manson) 6. Zcerna mi obrazovka a vyskoci mi Error: DirectX encoutered an unrecoverable Error(7. Nekdy se mi stane ze mi zcerna obrazovka, nevyskoci Error PC se zasekne a musim restartovat) 8. Skousel jsem dat i pri menu mnohokrat za sebou mezernik, pote jit na PC za kreslem, napsat DOA(tajny zombie mod a stane se mi bod 7. ) Skousel jsem jiz : Zmena Cracku, Reinstal Hry, Reinstal DirectX, Aktualizace DirectX, Dat rozliseni na 800x600, Nekde jsem slysel ze mu pomohlo kdyz dal Textury z Automatic na Normal(nepomohlo), Skousel jsem Crack od Reoladed na Black screen, Stahnout Update 1, To je snad zatim vse! JEDINE CO ME UZ NAPADA JE, ZE SE DIRECTX HADA S NEJAKYM PROGRAMEM. PROBLEM JE ZE NEVIM S JAKYM, PROTOZE TAM NENI ZADNY CRASH LOGEDIT ¨: Jedu na XP
Naposledy upravil Fallout :) dne 15 lis 2010, 19:27, celkově upraveno 1
|
15 lis 2010, 19:05 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|