|
Právě je 06 úno 2025, 11:23
|
Call of Duty: Black Ops - vsechny problemy sem!!
|
Autor |
Zpráva |
vajicko12
Private
|
Re: Call of Duty: Black Ops - vsechny problemy sem!!
Ahoj mam win7 a nemůžu nainstalovat directx prosím help! díky předem za odpověď
|
15 lis 2010, 19:19 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
ddavidson
Master Sergant
|
A co přesně háže za chybu?
|
15 lis 2010, 21:43 |
|
Bobisky
Private
|
Skousel jsem jiz : Zmena Cracku, Reinstal Hry, Reinstal DirectX, Aktualizace DirectX, Dat rozliseni na 800x600, Nekde jsem slysel ze mu pomohlo kdyz dal Textury z Automatic na Normal(nepomohlo), Skousel jsem Crack od Reoladed na Black screen, Stahnout Update 1, To je snad zatim vse! JEDINE CO ME UZ NAPADA JE, ZE SE DIRECTX HADA S NEJAKYM PROGRAMEM. PROBLEM JE ZE NEVIM S JAKYM, PROTOZE TAM NENI ZADNY CRASH LOG EDIT ¨: Jedu na XP Přesně to samé Rovněž se přidávám, jen jsem ještě zkoušel stáhnout více verzí hry.
|
16 lis 2010, 03:40 |
|
NeXuS
Sergeant
|
Paráda dá se hrát MP s botama Hi guys :razz: W LA FIGA ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ok, now is avaible to play vs bots ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) 1. Install your game or move it into "\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\ " in mine case its "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\" because I tried it on W7 x64. 2. Update your game with "Call.of.Duty.Black.Ops.Update.1.Read.Nfo-SKIDROW". Code: Select all | Line number On/Off | Expand/Contract 1. http://www.rlslog.net/call-of-duty-blac ... o-skidrow/ 3. Download THIS rar with all files included which need to play vs bots. 4. Extract all files that you find inside rar archive. 5. Move all files "except a folder named GreenLuma" into "\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\ ". 6. Move all files that you find in folder named GreenLuma into "\Steam\" Now open "GreenLuma.exe", log in into steam and add a game to your account. Start your "MP" game, open console and write a command "\map mp_cracked" to play map called "Cracked". to change game mode, write in console: (thx to "five"&"OldSnake") g_gametype ex: g_gametype oic hlnd -> stick and stones gun -> gun mode shrp -> sharpshooter oic -> one in the chamber MAP LIST "just eliminate "en_" when typing in console ex: \map mp_duga en_mp_array en_mp_cairo en_mp_cosmodrome en_mp_cracked en_mp_crisis en_mp_duga en_mp_firingrange en_mp_hanoi en_mp_havoc en_mp_mountain en_mp_nuked en_mp_radiation en_mp_russianbase en_mp_villa pak už jen stáhněte tento configMp nastavte si detaili a přes konzoli spusťte mapu a hrajete s botama http://www.filefront.com/17519737/config_mp.cfg
_________________ Nexus Nectō
|
16 lis 2010, 05:29 |
|
TeddyOBryaN
Private
|
Taky mi po kazde zamrzl pc po tech ukazkach a byla tam jen sipak a nejaka chyba s directem .. je to urco tim ze mate zastarale drivery ... me se ted deje to ze mi nejde zvuk od menu jen v ukazkach .. poradte nekdo co s tim pls
|
16 lis 2010, 14:14 |
|
vajicko12
Private
|
uz jsem na to přišel a díky za snahu
|
16 lis 2010, 17:25 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
TeddyOBryaN píše: Taky mi po kazde zamrzl pc po tech ukazkach a byla tam jen sipak a nejaka chyba s directem .. je to urco tim ze mate zastarale drivery ... me se ted deje to ze mi nejde zvuk od menu jen v ukazkach .. poradte nekdo co s tim pls Co takhle zkusit aktualizovat zvukové ovladače? Stáhni Ti nejnovější ovladače pro tvůj systém.
|
16 lis 2010, 19:07 |
|
tini24
Private
|
Ahoj, když spustim hru, tak proběhne nějakej dialog, pak nějaký ukázky a zrovna, když začne něco řikat o Castroj a už to vypadá, že se bude konečně hrát, tak se objeví černá obrazovka a musim hru vypnout přes správce úloh, kterej ukazuje, že program neodpovídá. Stáhl sem si opravnej crack ze strany 12, naintil sem i DirextX a i C++ a pořád to nejde. Nevíte co s tim může bejt?
|
16 lis 2010, 21:21 |
|
hulca
Private
|
Mám stejny problém černá obrazovka a presípačky....neví někdo co stím?prosím o pomoc!
|
16 lis 2010, 21:43 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
Zkuste si všichni aktualizovat na nejnovější ovladače od všeho, pak aktualizujte různé prográmky, které hry využívájí (DirectX, C++, Microsoft Net...) a pak to zkuste spustit znovu.
|
16 lis 2010, 22:50 |
|
hulca
Private
|
Už jsem aktualizoval ale vysledek žádny...furt černá obrazovka a presipacky...
|
16 lis 2010, 22:57 |
|
tini24
Private
|
Taky tak, přesto díky za radu, nemá ještě někdo nějaký nápady, co s tim udělat?
|
16 lis 2010, 23:25 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
tini24 píše: Taky tak, přesto díky za radu, nemá ještě někdo nějaký nápady, co s tim udělat? Zkusit spustit v různých režim kompability. Např. XP, XP SP1, XP SP2, XP SP3, Vista, Vista SP1, Vista SP2, Win 95/98/2000.
|
16 lis 2010, 23:43 |
|
hulca
Private
|
ddavidson píše: tini24 píše: Taky tak, přesto díky za radu, nemá ještě někdo nějaký nápady, co s tim udělat? Zkusit spustit v různých režim kompability. Např. XP, XP SP1, XP SP2, XP SP3, Vista, Vista SP1, Vista SP2, Win 95/98/2000. Odzkoušeno a nic....prosím o nějaké nápady co stím
|
17 lis 2010, 11:19 |
|
blesak
Private
|
Prosím pomoc. Když zapnu hru dám novou kampan tak se mi objevi cerna obrazovka a nechce si mi spustit HELP
|
17 lis 2010, 13:13 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|