|
Právě je 06 úno 2025, 10:41
|
Call of Duty: Black Ops - vsechny problemy sem!!
|
Autor |
Zpráva |
blesak
Private
|
Re: Call of Duty: Black Ops - vsechny problemy sem!!
tini24 píše: Ahoj, když spustim hru, tak proběhne nějakej dialog, pak nějaký ukázky a zrovna, když začne něco řikat o Castroj a už to vypadá, že se bude konečně hrát, tak se objeví černá obrazovka a musim hru vypnout přes správce úloh, kterej ukazuje, že program neodpovídá. Stáhl sem si opravnej crack ze strany 12, naintil sem i DirextX a i C++ a pořád to nejde. Nevíte co s tim může bejt? Uz jsi to nejakl vyresil mam stejny problem
|
17 lis 2010, 19:36 |
|
|
Kotri
Private
|
Taky by mě zajímalo jestli se to už vyřešilo
17 lis 2010, 19:38 |
|
|
lobus5
Private
|
MCTOD píše: Zdar potrebuju poradit, nainstaloval jsem hru a po skončení tý uvodní ukazky jak řiká, že jeli zabit do Castra, tak mi obrazovka zčerná a vyplyvne chybu: error Isuffient free disk space Please free at least 5mb of space on game disk... asi ták, přitom na disku mam mista dost, preinstalace ani jiny crack nepomaha.. PLS diyk moc za odpoved ten samej, problém vyřešil to někdo?
|
17 lis 2010, 19:43 |
|
|
tini24
Private
|
blesak píše: tini24 píše: Ahoj, když spustim hru, tak proběhne nějakej dialog, pak nějaký ukázky a zrovna, když začne něco řikat o Castroj a už to vypadá, že se bude konečně hrát, tak se objeví černá obrazovka a musim hru vypnout přes správce úloh, kterej ukazuje, že program neodpovídá. Stáhl sem si opravnej crack ze strany 12, naintil sem i DirextX a i C++ a pořád to nejde. Nevíte co s tim může bejt? Uz jsi to nejakl vyresil mam stejny problem Pořád nic, netušim co s tim, snad se někdo "časem" ozve s dalším nápadem.
|
17 lis 2010, 20:52 |
|
|
hulca
Private
|
Už jsem nainstaloval novy driveri...a jede to ,ale zas problém spustí se video a spadne to...hlásí to ship console error....neví někdo co stím?
|
17 lis 2010, 22:16 |
|
|
blesak
Private
|
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
|
18 lis 2010, 18:00 |
|
|
kikina147
Private
|
Patas25 píše: Ahoj lidi, hra mi jede bez problémů, singl jsem dohrál a hnedka mě to koplo na zombie. Ty jsou právěže bezva, ale když je chcu normálně spustit z menu, hodí to cosi o uploadu ze stránky call of duty black ops....
Jestli má někdo nějaký typ, jak ty zombie rozjet (i v mulitiplayeru) tak mi pls napište. To samý i s normál multiplayerem.
|
18 lis 2010, 19:28 |
|
|
kikina147
Private
|
Patas25 píše: Ahoj lidi, hra mi jede bez problémů, singl jsem dohrál a hnedka mě to koplo na zombie. Ty jsou právěže bezva, ale když je chcu normálně spustit z menu, hodí to cosi o uploadu ze stránky call of duty black ops....
Jestli má někdo nějaký typ, jak ty zombie rozjet (i v mulitiplayeru) tak mi pls napište. To samý i s normál multiplayerem.
|
18 lis 2010, 19:39 |
|
|
Terra
Private
|
crackousek píše: Zdravím návštěvníky tohoto fóra problém se sekáním je vyřešen a mám na něj dokonce aji patch stažený jako normální instalaci a klidně uploadnu když mi někdo výměnou za to poradí co mám udělat aby mi šel už ten zvuk !!! mě to nebaví bez zvuku děkuji všem co si tohle přečtou Na problém se zvukem mi pomohl reinstall Direct X. Každopádně update ovladačů nemusí být vždy šťastné řešení. Hra mi šla v pohodě, po reinstalu Directa i se zvukem. Příteli to na stroji nešlo, padalo mu to, tak aktualizoval grafiku. V dobré víře, že mi hra půjde ještě lépe jsem aktualizovala také a od té doby se mi strašně dlouho načítají všechna videa. Je to více než otravné. Jestli někdo ví, co s tím (krom downgradu ovladačů grafiky), dejte vědět. Díky moc.
|
18 lis 2010, 21:17 |
|
|
kubas055
Private 1 st class
|
Co mám dělat když chci hrát s boti ale nemám tam tu složku players?
18 lis 2010, 22:19 |
|
|
MaTTy812
Private
|
Mam problém, nainstaloval jsem ruskou verzy a chce to po me na steam cd key.. můžete mi prosím poradit co stím? Děkuji za odpověď..
|
19 lis 2010, 19:46 |
|
|
specialized777
Private
|
kubas055 píše: Co mám dělat když chci hrát s boti ale nemám tam tu složku players? vytvoř
|
19 lis 2010, 19:48 |
|
|
kubas055
Private 1 st class
|
specialized777 píše: kubas055 píše: Co mám dělat když chci hrát s boti ale nemám tam tu složku players? vytvoř když to vytvořím a pak tam dám ten soubor tak mi to tam ty boti pak nedá
19 lis 2010, 21:29 |
|
|
avengercz1
Private
|
nejhorší optimalizace ever. A dokud nebude nějakej patch, tak na 1x jádru to nerozjede ani Aštar Šeran. Zlatá mw 2 .. na athlonoj 3200+, 2gb ram a ati 4670 ... na nejvyšší s 25 fps :p
|
20 lis 2010, 05:14 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|