|
Právě je 12 úno 2025, 15:46
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
pupik206
Private 2 nd class
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
jakop,zrovna na tvůj příspěvek mi přišlo 15 emailů...
|
03 pro 2010, 13:34 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
duuf
Private
|
Nemůžu si pomoct zpráva na email ohledne tohodle mi prisla snad 15x....
|
03 pro 2010, 15:49 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Nedávno se to trochu snížilo (tak 10 mailů na topic), avšak dnes jsem zas dostal přes 2000 mailů.
|
03 pro 2010, 18:41 |
|
ClaudeRains
Sergeant
|
Když vytářím nový příspěvek, upravuji příspěvek nebo pracuji v moderátorském panelu a davám potvrdit akci kteru chci potvrdit tak mi to napíše "Chyba SQL". Stává se mi to pokaždé. Stalo se mi to i u odesílání tohoto dotazu. Zkoušel jsem i jiný prohlížeče (Google Chrome, IE 8, Mozilla Firefox) a stále stejné. Nevíte co s tím?
|
05 pro 2010, 10:16 |
|
diablo11
V.I.P.
|
ClaudeRains píše: Když vytářím nový příspěvek, upravuji příspěvek nebo pracuji v moderátorském panelu a davám potvrdit akci kteru chci potvrdit tak mi to napíše "Chyba SQL". Stává se mi to pokaždé. Stalo se mi to i u odesílání tohoto dotazu. Zkoušel jsem i jiný prohlížeče (Google Chrome, IE 8, Mozilla Firefox) a stále stejné. Nevíte co s tím? Dnes se mi to také stává. Server má nějaké problémy, padá, píše chyby, načítání je velmi pomalé. Musíme počkat, až to Essential opraví.
|
05 pro 2010, 16:53 |
|
CZFOX
Private
|
Cau ja se s problemem pridam a to ze jsem dostal ban ze skolni sdilene ip, nemuzu se vubec prihlasit. Psal jsem jednomu moderatorovi ale pokud se vse smazalo tak mu to nedoslo nejspis nevim. Bohuzel neznam ip skoly zpameti ale jiste to dohledame spolecne. Reknete jak pujde dana ip zjistit me se to bohuzel nepovedlo. Diky.
|
11 pro 2010, 16:22 |
|
JonathanDavis
V.I.P.
Registrován: 09 bře 2007, 16:39 Příspěvky: 110 Bydliště: V.Janíkovce-Nitra Slovensko
|
CZFOX píše: Cau ja se s problemem pridam a to ze jsem dostal ban ze skolni sdilene ip, nemuzu se vubec prihlasit. Psal jsem jednomu moderatorovi ale pokud se vse smazalo tak mu to nedoslo nejspis nevim. Bohuzel neznam ip skoly zpameti ale jiste to dohledame spolecne. Reknete jak pujde dana ip zjistit me se to bohuzel nepovedlo.
Diky. ip zistíš napr tu: http://www.ip-adress.com/ ale ja by som ju nechal zabanovanu kedze s nej prisievaju viacerí, mozeme to vyriesit cez SZ ...
|
11 pro 2010, 18:08 |
|
essential
Site Admin
|
Pres vikend se mi podarilo vyresit vsechy vykonnostni problemy fora. Vzhledem k tomu, ze databaze stale velice rychle roste a nechci forum promazavat treba o smetiste, snazil jsem se to vyresit nejak vice elegantne. Server totiz prestal stihat i s disky, takze jsem musel upgradovat i ty ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) vysledek je ten, ze forum i pres spicku odpovida stabilne do 400ms.
|
13 pro 2010, 01:08 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Evidentně zas nefungují BANy (zabanovaní uživatelé stále klidně spamují) a já nemohu ani moderovat (mazat, přesouvat,...).
|
13 pro 2010, 16:59 |
|
essential
Site Admin
|
Podivam se na to, ale s timto jsem nic nemenil. Posli mi pres SZ nejaky konkretni priklad.
|
13 pro 2010, 17:36 |
|
genesis
V.I.P.
|
je pravda, že jakmile dám zmazat příspěvek vidím Citace: FastCGI Error The FastCGI Handler was unable to process the request.
Error Details:
* The FastCGI process exceeded configured activity timeout * Error Number: 258 (0x80070102). * Error Description: The wait operation timed out.
HTTP Error 500 - Server Error. Internet Information Services (IIS) po hrozně dlouhé době. Koukám že i teď se mi to načítá celý nějak pomalejc. A teď při postování koukám taky stejná chyba, ale to celý je teď asi přetíženým serverem nebo nějakýma blbečkama co ddosujou?
|
13 pro 2010, 18:40 |
|
mino_dnb
Private
|
Kedy,už konečne zmeníte moderátorov v sekcií Filmy - CZ/SK nebo CZ/SK dabované? Lebo to už nieje možné ako to tam vyzerá...je vidieť,že moderátor túto sekciu navštevuje asi tak raz za týžden inač by hentak nevyzerala...samé dupličitné príspevky,ďalej samé príspevky,ktoré tam nemajú čo hladať,kedže niesu v CZ/SK jazyku.A píšem sem hlavne preto lebo táto sekcia je najnavštevovanejšia a najoblubenejšia u ludí tak aspom táto sekcia by mohla byť udržiavaná v poriadku..to,že to vyzerá tak aj v inyćh sekcia nebudem radčej ani komentovať...Moja rada:Zmeniť moderátorov vo viacerých sekciach na takých čo trávia na fóre dosť času a starali by sa o jednotlivé sekcie..
|
14 pro 2010, 11:47 |
|
kamisk
Private
|
Dobrý den, mám problém má sdílená IP adresa má BAN z důvodů porušovaní pravidel fóra, nic jsem neporušil co mám dělat???. Děkuji za odpověď.
|
14 pro 2010, 12:55 |
|
maxXxic
Private 1 st class
|
kamisk píše: Dobrý den, mám problém má sdílená IP adresa má BAN z důvodů porušovaní pravidel fóra, nic jsem neporušil co mám dělat???. Děkuji za odpověď. Ty nic! :D
|
20 pro 2010, 16:12 |
|
GYU
Private 2 nd class
|
Nejvíc mě tu štvou bonzáci kteří nahlašují linky na rapidu. Myslel jsem si že je to globální problém ale po malém průzkumu se ukázalo že linky na jiných fórech nejsou u novinyk mrtvé tak jako tady. Timto tedy gratuluji za dobře odvedenou práci práskači.
|
24 pro 2010, 21:57 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|