DLHODOBO NEPRESTRELNÚ STENU SME NAPOKON PRESTRELILI !!!
TEAMHACKERS SPECIAL PRODUCT ALL WINDOWS 8.1 100% PERNAMENT ACTIVATED + KOMPLET VIDEO TUTORIAL !!!
Windows 8.1 Permanent Activation
================================================================
Product Name: Activate 8.1.exe
Product version: 4.8.0.0
Supported Edition: Windows 8.1 Core
Windows 8.1 CoreSingel Language
Windows 8.1 Pro
Windows 8.1 Pro WMC
Windows 8.1 Enterprice
Features: Activate windows Permanently.
Windows Update Supported.
Repaired Windows Edition Error.
Repaired Run time Error.
Repaired File missing Error.
x64 Win8.1 OS Supported.
x86 Win8.1 OS Supported.
No Volume Activation Messages.
Personalize Unlock.
No Evolution Copy.
No Watermark.
No Activation Expire.
Fully Offline Activation.
No KMS Message.
How to Use:
1) Disable Antivirus Protection. (Recommended)
2) UnPack the .ZIP/RaR file. (Password: "TEAMHACKERS///GRUP000" )
3) Run ".Exe" file as Administrator
4) Select Your Choice from ComboBoxes.
5) Then Click OK.
6) Wait for Action Compleate.
7) Enjoy Your Activation.
Tento LOADER na WINDOWS 7 som Vám zámerne preukázal v tejto podobe so škodnými ktoré škodné sú len obyčajné plané poplachy čo vedia aj milijóny userov sveta ktorí si práve ním aktivovali svoje windows 7 mičky s večným kľúčom...!!!
V našom produkte najnovšej generácii za ktorý sme obdržali nespočetné uznania aj od popredných cybersvetových IT odborníkov sa tiež nachádza škodná ktorá je tiež jedine obyčajný planý poplach nič viac...!!!
Napriek tomu že viem že je to čisté, lebo to bolo robené pre nás teamhackers členov po kompletnom seknutí aktivátorom do full verzie som to najčerstvejšou verziou normana kompletne preskenoval aby som Vám mohol dať najkomplexnejší dôkaz toho že v systéme nič nezanieslo preto práve normanom lebo je najlepším jednorázovým skenerom na celom svete ktorý dokáže poodhaliť i tie najnebadatelnejšie škodlivé kódy !!!
Tak, že ako môžete sledovať na screenoch aj aktualizácie idú sosať v poho !!!
KOMPLET VIDEO TUTORIAL - VEČNÁ ČIŽE TRVALÁ LICENCIA !!!
Tento produkt vyrobili naší teamhackers členovia pravý vysoko profesionálný cracker majstri jedine pre členskú základnu nášho spoločenstva, ale i napriek tomu sa to predsa len dostalo von na jeden jediný free warez zásluhou nášho už bývalého člena ktorého nekompromisne vyrazili za hrubé porušenie naších vnútorných nekompromisne tvrdých zákonných stanov. Proste ako sa to dostalo na ten už spomenutý free warez cca behom hodiny to už bolo skoro vo všetkých free warez prerozdelovaccích staniciach rýchlosťou lepry niet sa čomu čudovať že tak rýchlo lebo kvalitné veci predsa chce mať každý - a nakolko ja som aj Vaším členom s toho titulu som Vám to dodal aby aj česko - slovenský warezáci mohli mať konečne kvalitu v rukách a nemuseli kupovať za nemalé lóve produkty cteného a veľaváženého najbohatšieho pána sveta Bill Gatesa...!!!
Tento produkt ked bol vyrobený predpokladaná suma čistého zisku sa odhadovala na státisíce amerických dolárov, lebo by zan zaplatili milijóny userov sveta na rozličných aj špeciálných elit, vip atd. warezoch, torrent spoločenstvách, sociálných sietiach atd. atd. ako za naše mnohé podobné diela, lebo každý chce mať predsa kvalitu - ale Bohužiaľ sny sa rozpadli o velkých peniazoch a to vdaka iba jednému jedinému už bývalému členovi, ktorý to vpichol na free warez v snahe zamachrovať pred svojou milenkou !!!