|
Právě je 06 úno 2025, 17:41
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
Rea007
Private
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Já to udělal všechno podle návodu a normálně zapnu hru a neustále se mi objevuje tabulka že mám špatnou verzi nebo oc já vim co to je. Chci dát novou hru zase ta tabulka. Nevíte co to je?
|
05 pro 2010, 20:57 |
|
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
Kdyby jsi aspon napsal co ti ta tabulka píše,všechny potřebné věci k hraní najdeš zde: http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24 je tam i MP RIP který má jenom 6.76 GB tak možná by bylo lepší si stáhnout ten..máš aktuální verzi "1.3.37a"?,Map Packy máš taky?..
|
05 pro 2010, 21:46 |
|
|
Rea007
Private
|
Takže ta tabulka mi píše přesně tohle: IWNET_INVALIDVERSION A zbytek toho tvýho textu sem moc nepochopil sry ale budu potřebovat trochu jednodušší a delší text :-) sry. Mohl bys mi alespoň napsat co si k tomu mám stáhnout a kde si to mám stáhnout.
|
05 pro 2010, 22:28 |
|
|
kocor
Private 1 st class
|
Rea007 píše: Takže ta tabulka mi píše přesně tohle: IWNET_INVALIDVERSION A zbytek toho tvýho textu sem moc nepochopil sry ale budu potřebovat trochu jednodušší a delší text :-) sry. Mohl bys mi alespoň napsat co si k tomu mám stáhnout a kde si to mám stáhnout. To ti dělá v SP ??? nebo v MP ? ...... Protože verze alter|Wnet klienta nepodporuje SP .... ale esli je to v MP tak jsi buď někde udělal chybu bo máš třeba sosnutou špatnou verzi
10 pro 2010, 10:11 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
Takše máš asi blbou verzi, já mám verzi SKiDROW, protože vše co jsem měl na SKiDROW mi vždy šlo.
|
10 pro 2010, 19:44 |
|
|
Velkej Smoula
Private
|
Čau, potřeboval bych radu, vše mi funguej v pohodě až na jednu věc. Normálně se napojim na server, hraju ale po par minutách se pohybuju jak kdybych mel connection, nevidim ostatni hrace, atd. Dám leave a zase "server list" a najdu zase vsechny servery se skvelym pingem, to znamená že internet fuguje v pohode jak má, co s tim? Zkousel jsem to i ve steamu na webovym prohlizeci, normalne jsem projizdel stranky, pritom jsem ale mel "connection" v MW2. Prosím o radu. Dík
|
10 pro 2010, 22:45 |
|
|
Rea007
Private
|
Rea007 napsal: Takže ta tabulka mi píše přesně tohle: IWNET_INVALIDVERSION A zbytek toho tvýho textu sem moc nepochopil sry ale budu potřebovat trochu jednodušší a delší text :-) sry. Mohl bys mi alespoň napsat co si k tomu mám stáhnout a kde si to mám stáhnout. kocor napsal: To ti dělá v SP ??? nebo v MP ? ...... Protože verze alter|Wnet klienta nepodporuje SP .... ale esli je to v MP tak jsi buď někde udělal chybu bo máš třeba sosnutou špatnou verzi Dělá mi to jenom v Mulťáku singl vůbec nezapnu :-(
|
11 pro 2010, 17:36 |
|
|
kocor
Private 1 st class
|
Rea007 píše: Rea007 napsal: Takže ta tabulka mi píše přesně tohle: IWNET_INVALIDVERSION A zbytek toho tvýho textu sem moc nepochopil sry ale budu potřebovat trochu jednodušší a delší text :-) sry. Mohl bys mi alespoň napsat co si k tomu mám stáhnout a kde si to mám stáhnout.
kocor napsal: To ti dělá v SP ??? nebo v MP ? ...... Protože verze alter|Wnet klienta nepodporuje SP .... ale esli je to v MP tak jsi buď někde udělal chybu bo máš třeba sosnutou špatnou verzi
Dělá mi to jenom v Mulťáku singl vůbec nezapnu :-( zkus verzi od SKiDROW .... Ta má vážně velkej a dobrej ohlas .... Držím palce
15 pro 2010, 18:25 |
|
|
kocor
Private 1 st class
|
Velkej Smoula píše: Čau, potřeboval bych radu, vše mi funguej v pohodě až na jednu věc. Normálně se napojim na server, hraju ale po par minutách se pohybuju jak kdybych mel connection, nevidim ostatni hrace, atd. Dám leave a zase "server list" a najdu zase vsechny servery se skvelym pingem, to znamená že internet fuguje v pohode jak má, co s tim? Zkousel jsem to i ve steamu na webovym prohlizeci, normalne jsem projizdel stranky, pritom jsem ale mel "connection" v MW2. Prosím o radu. Dík jakou máš verzi ??? budeme zase o něco chytřejší ...
15 pro 2010, 18:28 |
|
|
S.luda
Private
|
čau, možna to tu je psany už, ale nějak sem lenošnej to pročitat;) ale když se snažím připojit k mapám jako jsou vacant, trailer park a jine co jsou přidány, tak mám obrazovku jako šachovnici modry a černy barvy a pak mi hra spadne hodi error a musim ji vypnout a znovu zapnout... docela by se mi hodila nejaka rada co s tim:) diky moc;)
|
16 pro 2010, 20:21 |
|
|
Rea007
Private
|
Rea007 napsal: Takže ta tabulka mi píše přesně tohle: IWNET_INVALIDVERSION A zbytek toho tvýho textu sem moc nepochopil sry ale budu potřebovat trochu jednodušší a delší text :-) sry. Mohl bys mi alespoň napsat co si k tomu mám stáhnout a kde si to mám stáhnout. kocor napsal: To ti dělá v SP ??? nebo v MP ? ...... Protože verze alter|Wnet klienta nepodporuje SP .... ale esli je to v MP tak jsi buď někde udělal chybu bo máš třeba sosnutou špatnou verzi Dělá mi to jenom v Mulťáku singl vůbec nezapnu :-( zkus verzi od SKiDROW .... Ta má vážně velkej a dobrej ohlas .... Držím palce Dikec už to nepotřebuju stáhnulk sem si ten program NWM jak se menuje a už to faká :-), ale stejně díkes za ochotu :-)
|
16 pro 2010, 22:42 |
|
|
Maximus-CZ
Private
|
Tady je Partycreator na AlterIWnet .. potřebujete poslední verzi hry opatchovanou na AlterIWnet Tunngle S kámošem si na Tunngle vlezte do jedné místnosti, spust Party Helper, Napiš jeho Tunngle IP do prvního pole v Party Helperu Spust hru, do základního menu, zmáčkni ALT + NUM1 A voala, ste připojeni v partě.. teď už jen host nechá hledat místnosti a hrajete v partě (Vždy spolu v teamu a na mapě vidíš Party membera jako modrou (ne zelenou) šipku) DOWNLOADDOWNLOAD(zakladatel topicu má právo zkopírovat tento příspěvek do prvního příspěvku)
|
20 pro 2010, 19:39 |
|
|
IMI16
Colonel 4 th class
|
Mám ten AlterIWnet 1.3.37a++ pripojim se do hry a hodí to hlášku steam failed autorization a až dnes po 10 hodin hraní
_________________ ASUS DUAL RTX 3060 TI O8G V2 LHR - Za 18 990 Kč u Mironetu dne 9.9.21
|
23 pro 2010, 13:15 |
|
|
_WENOM_
Private
|
Zdravím lidi.Věděl by někdo jak by šli přidat ty nové mapy do hry aniž bych za ně musel platit a nějak to nedomrvilo hru, mám totiž originálku ale nechci platit za pár map tři kilča za jeden balík nebo kolik to stojí.....
|
01 led 2011, 02:30 |
|
|
kocor
Private 1 st class
|
S.luda píše: čau, možna to tu je psany už, ale nějak sem lenošnej to pročitat;) ale když se snažím připojit k mapám jako jsou vacant, trailer park a jine co jsou přidány, tak mám obrazovku jako šachovnici modry a černy barvy a pak mi hra spadne hodi error a musim ji vypnout a znovu zapnout... docela by se mi hodila nejaka rada co s tim:) diky moc;) a jedeš na verzi od AlterIWNet ?
06 led 2011, 15:03 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|