fastshare
Zobrazit téma - Vaše problémy s naší stránkou
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 19:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 738 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 50  Další
 Vaše problémy s naší stránkou 
Autor Zpráva
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek Re: Vaše problémy s naší stránkou

Bohužel, chyba není ve fóru, nicméně v oněch práskačích. Jak jistě víš, WarCenter je nejnavštěvovanější warez-fórum v České a Slovenské republice, a tak zahrnuje opravdu mnoho různých typů lidských charakterů - ať již v pozitivním či negativním slova smyslu. :arrow:

25 pro 2010, 15:32
Private 1 st class
Private 1 st class

pořád mě to odhlašuje :(

01 led 2011, 16:21
V.I.P.
V.I.P.

Zkusils promazat cache a cookies svého prohlížeče?

01 led 2011, 16:37
V.I.P.
V.I.P.

kamisk píše:
Dobrý den,
mám problém má sdílená IP adresa má BAN z důvodů porušovaní pravidel fóra,
nic jsem neporušil co mám dělat???.
Děkuji za odpověď.

řekni mi tvojí IP.

02 led 2011, 01:28
V.I.P.
V.I.P.

Ověřil jsem si, že rapidshare nemaže obsah (linky) jen tak od nějakých práskaču. Jednou jsem to zkusil. Chtěli po mně důkazy že jsem opravdu držitel či zástupce materiálu co chci smazat.

02 led 2011, 01:29
Moderátor
Moderátor

GYU píše:
Nejvíc mě tu štvou bonzáci kteří nahlašují linky na rapidu. Myslel jsem si že je to globální problém ale po malém průzkumu se ukázalo že linky na jiných fórech nejsou u novinyk mrtvé tak jako tady. Timto tedy gratuluji za dobře odvedenou práci práskači.

Tohle je bohužel naprosto nesmyslný výklad mechanizmu mazání souborů na serverech a nemá daleko do paranoidních představ o fungování Internetu.

Už jsem to popisoval podrobně na více místech, tak jenom stručně:

1) Na vyhledání a nahlášení linků mají z 99,99% podíl automatické vyhledávače jako Google a další, které si ochránci copyrightu nebo jimi najaté firmy platí podle zadání.

2) Na smazání na web vylepených odkazů nese především vinu sám uploader, který nepoužívá žádnou ochranu odkazů před vyhledáním a odhalením vyhledávacími roboty.

3) Další podíl viny nesou internetově negramotní uživatelé Internetu, kteří si s chráněnými odkazy (i pouhým rozdělením na dvě části) neumí poradit a dávají přednost nechráněným odkazům na soubory, čímž podporují hloupé uploadery nepoužívající ochranu linků.

4) Na skutečnosti, že na warcenter.cz jsou odkazy mrtvé jako první, má vinu správce webu, který umožňuje vyhledávačům jako Google(bot) vstup do části pro registrované účastníky, a tím i přesun obsahu, který má být chráněn, na všeobecně dostupný Google (cache), kde je samozřejmě všem volně zpřístupněn obsah určený jen pro registrované.
Weby, které mají své linky chráněné před vyhledávači a nejsou současně hlupáky zkopírovány na nechráněná místa, pak mají mnohem nižší úmrtnost vystavených souborů na serverech.

5) Velký podíl na likvidaci souborů na serverech nesou také početní hlupáci, kteří ve snaze dosáhnout vyšší "hodnosti" podle počtu příspěvků zkopírují cizí funkční (často chráněné) linky a vylepí je na nechráněné weby jako warcenter.cz. Ti, co si své odkazy ochránili před vyhledávacími roboty, tak o své soubory díky této početné skupině hlupáků přijdou taky.

6) Takováto "masová hloupost" negramotných uživatelů Internetu vedla nakonec k tomu, že neustálý kolotoč mazání a nahrávání a nahlašování a mazání .... vedl k likvidaci propracovaného motivačního systému pro uploadery samotným provozovatelem a autorem - rapidshare.com, protože nevědomé = negramotné uživatele nebylo jak jinak zastavit v jejich nesmyslném počínání. U těch, co převzali tuhle nevědomou klientelu blábolící o "práskačích", vývoj nutně povede ke stejnému nebo podobnému konci, nebo bude motivovat ochránce copyrightu k razantnějším omezením přesunu dat na Internetu.

Bohužel, takový je výhled. Je to podobné, jako fungování demokracie, kde si masa negramotných voličů s klidným svědomím odhlasuje devastaci (rozhazování) veřejných peněz a neustálé zvyšování daňové zátěže obyvatelstva, přesně podle pravidla "po nás potopa". :-)
Tak to je výhled do nového roku 2011...
;-)

02 led 2011, 03:14
Private
Private

Děkuji webmasterovi za opravu fóra. Už zase mohu vkládat a ditovat příspěvky a posílat SZ. /palec nahoru/

03 led 2011, 20:19
Private 1 st class
Private 1 st class

S tím bonzováním je to tady opravdu špatné protože toto forum je jen chabě chráněno pro nahlížení...

04 led 2011, 13:01
Private
Private

G3n3s!s píše:
kamisk píše:
Dobrý den,
mám problém má sdílená IP adresa má BAN z důvodů porušovaní pravidel fóra,
nic jsem neporušil co mám dělat???.
Děkuji za odpověď.

řekni mi tvojí IP.

109.238.32.34

05 led 2011, 17:57
Corporal
Corporal

Předem se omlouvám za formulaci mého dotazu, ale jsem celkem dost naštvanej. Může mi kdokoliv z vedení tohoto fóra vysvětlit, proč mi zmizelo asi tak 990 příspěvků spolu s mojí hodností (army general)? Fakt by mě to dost zajímalo, protože ještě včera večer, když jsem postoval bylo vše na svém místě a v naprostém pořádku.

05 led 2011, 18:16
Moderátor
Moderátor

postman0 píše:
Předem se omlouvám za formulaci mého dotazu, ale jsem celkem dost naštvanej. Může mi kdokoliv z vedení tohoto fóra vysvětlit, proč mi zmizelo asi tak 990 příspěvků spolu s mojí hodností (army general)? Fakt by mě to dost zajímalo, protože ještě včera večer, když jsem postoval bylo vše na svém místě a v naprostém pořádku.

Nevím jak se to stalo, ale pokud se tak stalo, ať už záměrně (?) nebo nějakou chybou, musely po takovém mazání zůstat stopy. Moderátoři jsou vedeni k tomu, aby pokud možno nemazali, ale přesouvali vše na Smetiště linků. Tam bys tedy měl za normálních okolností příspěvky najít. Pokud jsi ale přišel o hodnost, pak příspěvky nejspíš zmizely z databáze nadobro. Proč, na to se zeptej přímo SZ (essential), možná by o tom mohli něco vědět / zjistit moderátoři s rozšířenými pravomocemi. Já bych se ptal moda "G3n3s!s"...

P.S.: Jak to dopadlo? Už se našel autor a příčina totálního výmazu? :-)

Naposledy upravil ladan dne 15 led 2011, 06:32, celkově upraveno 1

07 led 2011, 16:04
V.I.P.
V.I.P.

Taktéž mám pravomoce mazání příspěvků/uživatelů a této funkce využívám při čistce od BOTů/spamerů. U každého uživatele si pečlivě promyslím, zda-li ho smažu z databáze a před takovýmto úkonem projdu všechny spamerovy příspěvky (není-li to BOT) a následně s ním naložím dle pravidel. Dělám to u každého a smažu ho jen v případě, že všechny jeho příspěvky porušují pravidla či jsou s nimi v rozporu. Zda-li jsi to byl i ty, to nevím.

07 led 2011, 16:20
V.I.P.
V.I.P.

Já nemažu nikdy ani boty, ale všechny příspěvky přesouvám na smetiště, měl by si to delat taky ;)

K postmanoj: mohl by jsi mi říct kde si postoval a co? Pokud to udělal někdo záměrně nebo nechtěně (což pochybuju), bude to v moderátorským logu. Kdyby jsi mi řekl příklady názvů příspěvků a sekci, podívám se na to. Domluva kdyžtak po SZ

07 led 2011, 16:37
V.I.P.
V.I.P.

G3n3s!s píše:
Já nemažu nikdy ani boty, ale všechny příspěvky přesouvám na smetiště, měl by si to delat taky ;)

Nemohu, jelikož mažu příspěvky daných spamerů/BOTů v rámci sekcí, což takto dělat nejde. Navíc by to pak dopadalo tak, jako doteďka ---> všude BOTi a SPAM. Jak jest vidno např. na sekci Software - Software, tato metoda zatím rozhodně nepomohla. ;)

07 led 2011, 18:44
Colonel
Colonel

Já osobně jsem mazal dřív spamerům duplicity, teď už 99% taky hrnu na smeťák. A tvůj nick mi nic neříká, tak předpokládám, že u mě v sekci sex-klipy nepostuješ.

07 led 2011, 19:42
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 738 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 50  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]