|
Právě je 05 úno 2025, 22:35
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR
|
Autor |
Zpráva |
petrxx2003
Corporal
|
Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR
Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR (1965) V horách se narodil cikánce chlapec, který byl pojmenován Sebastian. Jeho matka po porodu zemřela a sirotka se ujal starý César , který jej vychovával společně s vnuky Jeanem a Angelinou .Ve stejný den jako Sebastián se narodila na druhém konci hor i fenka Bella - alpský čuvač. Díky svému krásnému a mohutnému vzhledu byla často prodávána, střídala majitele , až skončila v psinci jako zatoulaný pes. Podaří se jí utéct a její pouť jí přivede do hor , kde se setkává se Sebastianem . U něj se pomalu učí najít ztracenou důvěru k lidem Chlapec a pes se stanou nerozlučnými přáteli . Mohutnost Belly vyvolává u cizích lidí nedůvěru a strach – ve vesnici si brzy vyslouží přízvisko „bestie“. Psinec obesílá vesnice oznámením o jejím útěku a zdá se , že osud Belly je zpečetěn.
První řada legendárního seriálu. DVD1 - díl 1-3Menu: Ano Bonusy: Ne Obraz: 4:3 Zvuk: AC3 2.0, CZ, FR Titulky: Ne Kvalita DVD: bez komprese Velikost: 4,18 GB DVD2 - díl 4-6Menu: Ano Bonusy: Ne Obraz: 4:3 Zvuk: AC3 2.0, CZ, FR Titulky: Ne Kvalita DVD: bez komprese Velikost: 4,09 GB DVD3 - díl 7-9Menu: Ano Bonusy: Ne Obraz: 4:3 Zvuk: AC3 2.0, CZ, FR Titulky: Ne Kvalita DVD: bez komprese Velikost: 4,40 GB DVD4 - díl 10-13Menu: Ano Bonusy: Ne Obraz: 4:3 Zvuk: AC3 2.0, CZ, FR Titulky: Ne Kvalita DVD: bez komprese Velikost: 5,56 GB Heslo: Soubor .daa se připojí jako virtuální disk v programu PowerISO. Kdo nemá PowerISO, může si soubory převést na .iso obraz prográmkem DAA2ISO.2. řada je tady: Sebastián mezi lidmi3. řada tady: Sebastián a Marie Morgána
_________________ Don't ask what your country can do for you, ask what you can do for your country.
Naposledy upravil petrxx2003 dne 11 úno 2011, 23:24, celkově upraveno 10
|
06 čer 2010, 13:15 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
petrxx2003
Corporal
|
Re: Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR
Zkusmo jsem v květnu tento seriál nahrál na czshare (druhá a třetí řada jsou na Ulož.to bez jakéhokoliv problému), měl jsem pocit, že bych jim ještě jednou mohl dát důvěru (tedy kromě těch peněz, že ano...) Mohl by mi, prosím, kdokoliv, kdo si to ode mne stáhl, napsat 1) že to opravdu stáhl 2) že jsou soubory v pořádku?Nemusí mě nikdo chválit, ale nevěřím tomu, že za víc než 2 měsíce si nikdo nestáhl jediný soubor... dokonce včetně mě. U mě to byl jen jeden, který jsem stáhl z vlastního placeného účtu, čili za vlastní prachy. Jinak jsem stáhl celkem 4, ale nikde se to neprojevilo, ani v počtu stažení, ani v datu posledního stažení, ani v MB. Takže nemám absolutně žádnou kontrolu, jestli někoho zajímá, co jsem uploadoval. Jestli je toto normální politikou toho serveru, jdu od toho. Mám u nich ještě cca 100GB kredit, který není za co vyčerpat, protože u nich stejně není nic, co by se mi hodilo. Za posledního půl roku jsem na nic nenarazil a nejspíš už ani nenarazím. Takže 15.10. s CZshare nejspíš definitivně končím... Nebo radši takhle: Postupně reuploaduji na Ulož.to, kde jsou i další dvě řady tohoto seriálu. ------------------------------------------------------ EDIT 5.8.2010: No a je to. Během pár dní jsou skoro všechny linky na czshare mrtvé. Včetně těch na soubory, které jsem si stáhl sám. Takže stahujte z uloz.to, na czshare už uploadovat nebudu, škoda námahy. Téma vyčistím příští týden, to už bude pryč asi všechno, teď na to nemám čas. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) EDIT 20.8.2010: Linky na czshare zrušeny, nebudou obnovovány. Pokud něco zmizí z uloz.to, můžu jednotlivé soubory uploadovat znovu, z disku to zatím nemažu.
_________________ Don't ask what your country can do for you, ask what you can do for your country.
|
15 črc 2010, 22:14 |
|
ram
Private
|
Zdravím, zkusil jsem stáhnout z uloz.to první sérii - chybí tam ale 20-tý part.(soubor nenalezen) Bylo by možné to doplnit? Děkuji
|
19 led 2011, 11:19 |
|
petrxx2003
Corporal
|
ram píše: Zdravím, zkusil jsem stáhnout z uloz.to první sérii - chybí tam ale 20-tý part.(soubor nenalezen) Bylo by možné to doplnit?
Děkuji Reuploadováno, nový link v původním příspěvku.
|
19 led 2011, 18:14 |
|
Miki111
Private
|
Může to někdo dát na Rapidshare nebo Share-rapid ? Díky předem !!! :-)
|
19 čer 2011, 22:12 |
|
petrxx2003
Corporal
|
Miki111 píše: Může to někdo dát na Rapidshare nebo Share-rapid ? Díky předem !!! :-) Já na to nemám sílu ani připojení, všechny tři řady jsou dost mamutí dílo a uloz.to je docela dobrej server. Momentálně mám nějakou dohodu o reuploadu s lepinem a pokud vím, tuhle řadu už upnul na share-rapid a pár dalších serverů. Uploaduje přímo moje party, takže je to kombinovatelné se mnou. Proč nehodil linky na tohle fórum, nevím. Zkus si vygooglovat třeba "bella-1-part01.daa lepin", nemůžu tady dávat linky na jiná fóra.
|
20 čer 2011, 13:39 |
|
terkasenko
Private
|
Dakujeme za super spomienku, práve to pozeráme aj s dcérou, má 10 rokov a práve aj ja som mala tolko, ked to u nás šlo na TV, a tiež máme momentálne podobnú Bellu...
|
24 lis 2012, 22:15 |
|
lepin
Warman
|
Bella a Sebastián / Belle et Sébastien (1965)
![Re: Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR](http://s6.postimg.org/vyp6hx8k1/Bella_cover.jpg) Dobrodružný Francie, 1965, 39x26 min
Režie: Cécile Aubry Hudba: Éric Demarsan, François Rauber Hrají: Mehdi El Glaoui, Edmond Beauchamp, Paloma Matta, Pierre Massimi, Charles Vanel, Louise Marleau, Claude Giraud, Harry-Max, Cécile Aubry, Maurice Poli, Albert Dagnant, Hélene Dieudonné, René Blancard, Jean-Michel Audin, Dominique Blondeau, Jacqueline Danno, Nane Germon, Henri-Jacques Huet
Obsah:
Příběhy malého chlapce Sebastiana a jeho fenky Belly z horské vesničky, kde bydlí mimo jiných i chlapcův dědeček. Správný poprask nastane v době, kdy mezi "uzavřenou" společnost vesničanů přichází pašerák drog Norbert. Nebyla by to ale chytrá Bella, kdyby něco jejímu čumáku uteklo a Sebastian si toho nevšiml...
4x DVD FULL = 18.26 GB
DVD1 - díl 1-3
![Re: Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR](http://s6.postimg.org/k37hqv8gh/Bella_dvd1.jpg) Díly: 1 - Setkání 2 - Útulek v Grand-Baou 3 - Pronásledování Menu: Ano Bonusy: Ne Obraz: 4:3 Zvuk: AC3 2.0, CZ, FR Titulky: Ne Kvalita DVD: bez komprese Velikost: 4,18 GB
DVD2 - díl 4-6
![Re: Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR](http://s6.postimg.org/9dtsylwnl/Bella_dvd2.jpg) Díly: 4 - Cizinec 5 - Norbertovo kufr 6 - Celníci Menu: Ano Bonusy: Ne Obraz: 4:3 Zvuk: AC3 2.0, CZ, FR Titulky: Ne Kvalita DVD: bez komprese Velikost: 4,09 GB
DVD3 - díl 7-9
![Re: Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR](http://s6.postimg.org/h40l3qyz5/Bella_dvd3.jpg) Díly: 7 - Velká soutěska 8 - Štědrý den 9 - Hod Boží vánoční Menu: Ano Bonusy: Ne Obraz: 4:3 Zvuk: AC3 2.0, CZ, FR Titulky: Ne Kvalita DVD: bez komprese Velikost: 4,40 GB
DVD4 - díl 10-13
![Re: Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR](http://s6.postimg.org/yvc7i7edt/Bella_dvd4.jpg) Díly: 10 - Požár 11 - Lavina 12 - Výslech 13 - Pronásledování Menu: Ano Bonusy: Ne Obraz: 4:3 Zvuk: AC3 2.0, CZ, FR Titulky: Ne Kvalita DVD: bez komprese Velikost: 5,56 GB VYTVOŘIL:petrxx2003Heslo: PŘIDÁN ZÁZNAM NA OPRAVU DAT 5% .POKUD ARCHÍV NEJDE ROZBALIT A HLASÍ CHYBU CRC, JE POTŘEBA OPRAVA VE WINRARU.Rary nezálohuju!!! Po nabonzování novej up![Re: Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR](http://www.upnito.sk/0/9zw6wn4bb3bq6v6pdc2fuwx3u37yxq5w.png) DVD 1fastshare
sdilej
euroshare
hellshareDVD 2fastshare
sdilej
euroshare
hellshareDVD 3fastshare
sdilej
euroshare
hellshareDVD 4fastshare
sdilej
euroshare
hellshareObalyfastshare
sdilej
euroshare
hellshareKOMPLET Bella a Sebastián naleznete zde: NALEZNETE ZDE:euroshare,fastshare,hellshare,sdilejLinky jsou kombinovatelnéSTÁHNOUT,VYZKOUŠET A POSOUDIT,ZDA KOUPIT,NEBO NEKOUPIT,,,Koupí pirátských filmů podporujete zlodějePokud jsi můj upload stáhl a líbil se Ti,kup si ho,dokud je ještě k mání.PODĚKOVÁNÍ VÁM NEUBLÍŽÍ A MĚ MOTIVUJEJak předejít infarktu?Poslat do řiti každého dřív,než Tě nasere,,,enjoy_by_lepin![Re: Bella a Sebastián / Belle et Sébastien / CZ, FR](http://z-o-o-m.eu/banner_images/us2.png)
|
14 srp 2015, 12:02 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|