|
Právě je 12 úno 2025, 10:38
|
Pravá krev / True Blood / CZ, EN
|
Autor |
Zpráva |
KUBAJUBA
Private
|
Re: Pravá krev / True Blood / CZ, EN
třetí serie díl první http://download.cz.hellshare.com/true-blood-s03e01-avi/2314403/ díl druhý http://download.cz.hellshare.com/true-blood-s03e02-avi/2314477/
_________________ Jsme nezlomní Srdce v kámen zkuté Jsme plní tmy Černá je barva naše Neznáme bolest Ta náleží druhým Pomsta je čest Již jsme přísahali Z očí čiší chlad Strach je první zbraň Umíme se i smát Jako sama smrt
|
01 úno 2011, 00:07 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
padawanpetr
Private
|
Pls nemohl by někdo obnovit odkazy na 1-3. sérii v dvdripu? Jsem to začal stahovat mám první sérii a část druhé, ale najednou všechny odkazy nefungují. Byl bych moc vděčný. Díky moc.
|
15 led 2013, 16:01 |
|
reny
Corporal
|
padawanpetr píše: Pls nemohl by někdo obnovit odkazy na 1-3. sérii v dvdripu? Jsem to začal stahovat mám první sérii a část druhé, ale najednou všechny odkazy nefungují. Byl bych moc vděčný. Díky moc. PM -> všech 5 řad v dvdripu
Naposledy upravil reny dne 07 bře 2013, 14:31, celkově upraveno 1
|
07 bře 2013, 14:13 |
|
reny
Corporal
|
Pravá krev / True Blood / 1. - 5. série / Vše DVDRip / CZ+EN![Re: Pravá krev / True Blood / CZ, EN](http://www.serialzone.cz/obrazky/fanart/1095-prava-krev-4-serie.jpg) Citace: Mysteriózní příběh s prvky hororu, satiry i erotického thrilleru vychází z fantaskního předpokladu, že upíři skutečně existují a tvoří svéráznou minoritu – podobnou třeba homosexuálům, náboženským sektám či národnostním menšinám. Poté, co byla vynalezena umělá krev (odtud originální název seriálu), kterou lze běžně koupit v obchodech či u benzínek, upíři už nemusejí požírat lidi a mohou s nimi normálně koexistovat. O jejich právech a způsobech integrace se vedou debaty v televizi. Jednu z nich lze zahlédnout hned v první epizodě…
ČSFD / IMDB 1. SÉRIEINFOHELLSHAREnebo SHARE-RAPIDCZ TITULKYheslo: 2. SÉRIEINFOHELLSHAREnebo SHARE-RAPIDCZ TITULKY3. SÉRIEINFOHELLSHAREnebo SHARE-RAPIDCZ TITULKY4. SÉRIEINFOHELLSHAREnebo SHARE-RAPIDCZ TITULKY 5. SÉRIEINFO HELLSHAREnebo SHARE-RAPIDCZ TITULKYOstatní série doplním, pracuji na tom... Jako odměnu prosím neprovádějte reupload. Kontakt přes PM. Děkuji. Edit 7.3: 2x už mi někdo smazal share-rapid, naposledy včera v noci a prakticky vše co jsem stihla přesunout do složky nebo zveřejnit na neuzavřených fórech, takže pokud mi téma někdo zase udá, tak to neobnovuji !!!
Naposledy upravil reny dne 09 bře 2013, 02:19, celkově upraveno 3
|
07 bře 2013, 14:29 |
|
reny
Corporal
|
|
08 bře 2013, 15:07 |
|
Ramonee
Private
|
Mozem sa spytat, kedy bude pridana 6 seria?
|
22 čer 2013, 23:10 |
|
morph00
Private
|
RE: Citace: " Ostatní série doplním, pracuji na tom... Jako odměnu prosím neprovádějte reupload. Kontakt přes PM. Děkuji. Edit 7.3: 2x už mi někdo smazal share-rapid, naposledy včera v noci a prakticky vše co jsem stihla přesunout do složky nebo zveřejnit na neuzavřených fórech, takže pokud mi téma někdo zase udá, tak to neobnovuji !!! " bože ... další co nechápe, že lidi co to stahujou s tim nemaj nic společnýho, jestli nechceš aby ti to někdo mazal, tak to zkomprimuj do raru, dej fake jméno a nastav heslo.... dycky se najde nějakej de*il, kterýho za tyhle sviňárny třeba i platěj, kterej to bude mazat ... řešení je jednoduchý, btw šifrováním uploadovaných dat chráníš i sebe
|
16 črc 2013, 21:41 |
|
reny
Corporal
|
morph00 píše: RE: Citace: " Ostatní série doplním, pracuji na tom... Jako odměnu prosím neprovádějte reupload. Kontakt přes PM. Děkuji. Edit 7.3: 2x už mi někdo smazal share-rapid, naposledy včera v noci a prakticky vše co jsem stihla přesunout do složky nebo zveřejnit na neuzavřených fórech, takže pokud mi téma někdo zase udá, tak to neobnovuji !!! " bože ... další co nechápe, že lidi co to stahujou s tim nemaj nic společnýho, jestli nechceš aby ti to někdo mazal, tak to zkomprimuj do raru, dej fake jméno a nastav heslo.... dycky se najde nějakej de*il, kterýho za tyhle sviňárny třeba i platěj, kterej to bude mazat ... řešení je jednoduchý, btw šifrováním uploadovaných dat chráníš i sebe ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ono upnou 60GB datje fuska a jeste to balit....na to nemam ani na disku prostor to za prve a kdyz je nejdo de*il tak ti to uda i kdyz to mas zabalkeny...staci se mrknout a vidis ze data nemam pojmenovane prava krev ani true blood..
|
14 zář 2013, 22:46 |
|
Cztko
Private
|
Ahoj, je tu někdo kdo může hodit S04x11 a S04x12 a další série na uloz.to? Třeba zaheslované, byl bych velmi vděčný....
|
12 led 2015, 21:00 |
|
bazibazi
Private
|
Jak to vypadá s 6. sérií?
|
20 úno 2015, 01:20 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|