|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 06 úno 2025, 06:01
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Ošklivé káčátko a já/The Ugly Duckling and Me! / CZ uloztoOK
|
Autor |
Zpráva |
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Ošklivé káčátko a já/The Ugly Duckling and Me! / CZ uloztoOK
Ošklivé káčátko a já 5 / The Ugly Duckling and Me (2006) Release NázevOsklive.kacatko.a.Ja.5.DVDRip.DivX5.CZ.monnatJazyk: CZTitulky: ne Rok vydání: 2006 Délka: 3x23 minut Žánr: Animovaný Ošklivé káčátko a jeho kamaráda Krysík přicházejí i tentokrát s pořádnou porcí legrace a zábavy. Se svými dobrodružnými a vtipnými příhodami rozhodně nezklamou!Obsahuje díly13. Zápas (23:00) 14. Farmageddon (23:00) 15. Kouzelný prsten (23:00)V rámci multiloadu lze stahovat ze serveru Share-Rapid,Rapidshare,Hellshare,Multishare,Ulož.to a Quickshare doporučuji stahovat JDownloader a USDownloaderrip by monnat
_________________ Archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, baleno WinRar 3.71 přidán záznam pro opravu dat 3%, v případě problémů mě kontaktujte do PM. 99% nezdaru při rozbalování archivů bývá na straně userů.
Naposledy upravil Meagaira dne 19 lis 2010, 19:04, celkově upraveno 1
|
11 lis 2010, 07:06 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Re: Ošklivé káčátko a já / The Ugly Duckling and Me! / CZ
Zdravím, dodatečně zjišťuji že na posledním vydání káčátka je na přebalu i DVD uveden díl 6, ale DVD obsahuje částí z DVD 5, takže opravuji na 5tku, soubory však již přejmenovat nelze, děkuji za upozornění,chyba je na straně vydavatele viz komenty na :
_________________ Archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, baleno WinRar 3.71 přidán záznam pro opravu dat 3%, v případě problémů mě kontaktujte do PM. 99% nezdaru při rozbalování archivů bývá na straně userů.
|
19 lis 2010, 18:23 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Re: Ošklivé káčátko a já 4 / The Ugly Duckling and Me 4 / CZ
Ošklivé káčátko a já 6 / The Ugly Duckling and Me (2006) Release NázevOsklive.kacatko.a.Ja.6.DVDRip.DivX5.CZ.monnatJazyk: CZTitulky: ne Rok vydání: 2006 Délka: 3x23 minut Žánr: Animovaný Ošklivé káčátko a jeho kamaráda Krysík přicházejí i tentokrát s pořádnou porcí legrace a zábavy. Se svými dobrodružnými a vtipnými příhodami rozhodně nezklamou!Obsahuje díly16. Cvrčachna (23:00) 17. Zimní spánek (23:00) 18. Večírek (23:00)V rámci multiloadu lze stahovat ze serveru Share-Rapid,Rapidshare,Hellshare,Multishare,Ulož.to a Quickshare doporučuji stahovat JDownloader a USDownloaderrip by monnatLinky jsou kombinovatelné
|
11 pro 2010, 09:53 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Re: Ošklivé káčátko a já / The Ugly Duckling and Me / CZ
Ošklivé káčátko a já 2 / The Ugly Duckling and Me (2006) Release NázevOsklive.kacatko.a.Ja.2.DVDRip.DivX5.CZ.monnatJazyk: CZTitulky: ne Rok vydání: 2006 Délka: 3x23 minut Žánr: Animovaný Ošklivé káčátko a jeho kamaráda Krysík přicházejí i tentokrát s pořádnou porcí legrace a zábavy. Se svými dobrodružnými a vtipnými příhodami rozhodně nezklamou!Obsahuje díly4. Ženatý s Pipkou (23:00) 5. Krysík musí do školy (23:00) 6. Blízká setkání ptačího druhu (23:00)V rámci multiloadu lze stahovat ze serveru Share-Rapid,Rapidshare,Hellshare,Multishare,Ulož.to a Quickshare doporučuji stahovat JDownloader a USDownloaderrip by monnatLinky jsou kombinovatelné
|
13 pro 2010, 07:58 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Re: Ošklivé káčátko a já / The Ugly Duckling and Me / CZ
Ošklivé káčátko a já 1 / The Ugly Duckling and Me (2006) Release NázevOsklive.kacatko.a.Ja.1.DVDRip.DivX5.CZ.monnatJazyk: CZTitulky: ne Rok vydání: 2006 Délka: 3x23 minut Žánr: Animovaný Ošklivé káčátko a jeho kamaráda Krysík přicházejí i tentokrát s pořádnou porcí legrace a zábavy. Se svými dobrodružnými a vtipnými příhodami rozhodně nezklamou!Obsahuje díly1. První den ve škole (23:00) 2. Slepičí večírek (23:00) 3. Kdo chce držet dietu... (23:00)V rámci multiloadu lze stahovat ze serveru Share-Rapid,Rapidshare,Hellshare,Multishare,Ulož.to a Quickshare doporučuji stahovat JDownloader a USDownloaderrip by monnatLinky jsou kombinovatelné
|
12 úno 2011, 10:51 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|