Autor |
Zpráva |
Lukexee
Private 1 st class
|
Re: The sims 3 instalace datadisků
SanchezCZ píše: SimTrix píše: Všechny mám ViTALITY a poslední (Po setmění) mám Reloaded. Vtip je v tom necrackovat to. Cracknout až poslední datadisk. Pokud vyjde i další přídavek zálohujte si originální soubory (ty soubory, které nahrazujete crackem) a než nainstalujete další obnovte originální soubory.
Př. Máte vše nainstalováno a cracknuto. Chcete nainstalovat Po setmění. Obnovíte do složky "Na plný plyn" originální soubory a nainstalujete datadisk. Z nového datadisku si zálohujete soubory, které budete přepisovat crackem do nějaké složky. Crackete hru. Hrajte. Až vyjde další datadisk obnovíte ze složky, kterou jste si vytvořili původní soubory a nainstalujete nový datadisk, který potom cracknete. Já zas jsem to instaloval tak že mám základní verzi od reloaded (nelze aktulizovat) a nainstaloval jsem luxusní bydlení (ono se to aktulizovalo) a pak jsem instaloval postupně datadisky a kolekce a cracknul jsem jenom poslední datadisk (to je těd po setmění) a spouštím tou ikonou a vše bez problému Takhle to mám i já
|
30 říj 2010, 23:08 |
|
 |
mellodymenn
Private
|
 Chodí Vám ty Efekty z Gobe světla?ani Ten FX nic neukazuje
|
31 říj 2010, 01:51 |
|
 |
DanyDanko
Private
|
muzu kombinovat originalni cd s vypalenym???
|
13 úno 2011, 17:40 |
|
 |
ddaveid
Corporal
|
Můžeš, ale originálka by měla být cracknutá. Crack se dává do základní hry = TS3 a posledně instalovaného/vydaného datadisku.
|
13 úno 2011, 21:23 |
|
 |
IceBone
Private
|
kluci ja mam jinej problem vse mi jede jak ma na full detaily a podobne vsechny datace taky ale cca po 8 hodin hrani se to zacne brutalne sekat a hra jede dal ale sekance zustavaj zkousel jsem i zmenu rozliseni a snizeni vseho na minimum ale efekt zadnej furt to same .. nevite pls co na to pouzit nejakej patch popr kdybyste meli link rad bych se mrknul co s tim dekuju moc
|
14 úno 2011, 19:44 |
|
 |
ddaveid
Corporal
|
Klasika u takových simulátorů - máš tam moc věcí - začni znovu.
|
14 úno 2011, 20:45 |
|
 |
IceBone
Private
|
tak kompl mam hodne silnej na tuto hru a prijde mi to divny ale poprve sem mel vsechny datace na crackovany jestli to neni tim a hodne veci sem nemel prave pac zkousel sem se i prestehovat a prodat veci proste vsechno mozny tak ted parim od zacatku mam to preinstalovany a cracknutej posledni datac a u the sims 2 i kdyz sem mel moc veci tak stacilo snizit naroky a uz se to nesekalo kdyz sem mel starej compl u tohoto PC co mam ted sem the sims 2 jel na full naroky a dal sem klidne nejvetsi pozemek a brutalne moc veci a lidi , slo to furt stejne rychle .. Takze problem je urcite nekde jinde prave
|
15 úno 2011, 08:10 |
|
 |
Slim50
Private
|
Jen menší technický dotaz, když spustím hru normálně přes ts3 exe, bude ve hře normálně obsah datadisku nebo musím spoustit vždycky zvlášťa datadisk který chci hrát?
|
30 črc 2011, 01:32 |
|
 |
viiitezslav
Master Sergant
|
Budou tam vždy všechny datadisky.
30 črc 2011, 10:22 |
|
 |
DeepTranceR
|
Chápu tedy dobře to, že mám instalovat napřed základní verzi, pak na ně datadisky a až na poslední datadisk použít crack?
|
12 zář 2011, 17:06 |
|
 |
ddaveid
Corporal
|
Ano, ale zřejmě ještě i na tu základní hru, však uvidíš co to řekne, zřejmě, že se nepodařilo ověřit vaši hru nebo co, tak ten crack měl jak v základní hře, tak v posledně instalovaném datadisku.
|
12 zář 2011, 17:29 |
|
 |
wilzef
Private
|
Takže, co jsem pochopil tak z tohoto povídání pochopil: Mám nainstalovanou the sims 3, k tomu jsem nainstaloval Po setmění. Chci si však zahrát i Cestovní horečku, tak ji stáhnu a je jedno, jestli je to reloaded nebo jiná verze. Stáhnu a nainstaluju a cracknu v souboru Game/bin původní hry the sims 3? Díky za odpověď
|
07 říj 2011, 09:53 |
|
 |
CARLOS SANTOS
Private
|
Mam problém ..mam nainstalovanou základní Sims3 a pak všechny datadisky až po Sims 3 Pets,vše mam cracknute ale při spuštění to píše (Při spouštění došlo k chybě.Více informací naleznete v chybovém hlášení (soubor Log), dělam ruzné metody aji podle ruzních for i komentu ale pořat my do nejde...např cracknu vše krom základu Sims 3 a pořád nejde..stahl jsem všechny datadisky znova aji crack a cd key..a zas to same....už na to nemam nervy :-D
|
23 říj 2011, 14:23 |
|
 |
rincenzo
Sergeant
|
CARLOS SANTOS píše: Mam problém ..mam nainstalovanou základní Sims3 a pak všechny datadisky až po Sims 3 Pets,vše mam cracknute ale při spuštění to píše (Při spouštění došlo k chybě.Více informací naleznete v chybovém hlášení (soubor Log), dělam ruzné metody aji podle ruzních for i komentu ale pořat my do nejde...např cracknu vše krom základu Sims 3 a pořád nejde..stahl jsem všechny datadisky znova aji crack a cd key..a zas to same....už na to nemam nervy :-D mam to sami prosim pomoc!
|
27 říj 2011, 12:06 |
|
 |
ddaveid
Corporal
|
Tak když jsem to instaloval já a připravoval pro někoho, tak jsem teď cracknul WTS3.exe nebo jak to je v základní hře. Instaloval jsem poslední 3 datadisky + Pets a spuštění funguje a vytvoření/načtení nové hry taky.
|
27 říj 2011, 12:38 |
|
 |
|