fastshare
Zobrazit téma - MODY BIOSu [VŠE SEM!]
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 10:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office.
4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.
6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů.
7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 378  Další
 MODY BIOSu [VŠE SEM!] 
Autor Zpráva
Captain
Captain

Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem+mod bios

Tak předně se omlouvám že jsem zase trochu nefungoval improvements PC si vyžádalo i na můj vkus více času :-)
Tak informace první vzhledem k tomu že se systém pravidelně aktualizuje (pro funkční aktivaci a legálnost OS) je k
dispozici service pack 1 běžně ke stažení pomocí windows update i po SP1 win funguje stejně jako doposud aktivaci
to nikterak nezneschopní. Při problémech s instalací SP1 je k dispozici opravný balíček (jeho funkce je jen trochu porovnat
bordel v registrech a připravit systém pro instalaci SP1) pak už to normálně stáhne SP1 a běžnou cestou nainstaluje.
Tento opravný balík by se měl objevit běžně v nabídce aktualizací u PC kde byl vyhodnocen problém popř. lze dohledat
podle vyhozené chybové hlášky kdo hledat nechce doplním obě verze sem.

SP1 podle aktuálnosti systému stahujete od cca 45mb po 500mb dle aktualizací se velikost SP1 značně liší.
Poděkujme MS za jejich kvalitní nástroje na odhalení nelegálních kopii systému Win7 a těšme se z další doufám
kvalitní spolupráce :D
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem+mod bios

25 úno 2011, 10:28
Captain
Captain

miriamek píše:
Ahoj,
prosim o modnuti biosu
-Motherboard Manufacturer and Model : MSI P4M900M3-L
-Bios Type : AMI BIOS
-Bios Link : http://download1.msi.com/files/downloads/bos_exe/7387v11.zip

Diky MiR

Nevím zda jsem ti odpověděl mám v tom trochu (tu hru na ledě)
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

:--: com-r

25 úno 2011, 10:40
Captain
Captain

kronstar píše:
nemel by nekdo loader ja mam win7 naistalovany uz od RTM 7600 s 5 loaderama a buch vi cim, proste neni sance ze bych to nejak dohledal a odrstranil vsechny loadery a formatovat se mi teda nechce.

takze kdyby bylo loader mohl by ho sem nekdo nahodit ja ho nejak nemohl najit na netu :(

Na loader je zde přímo topic (loader lze odinstalovat loaderem,stejně tak remove wat)
Pak by bylo lepší aktivovat slic metodou (=stabilita=)
ale kdo chce kam pomozme mu tam :D
http://warcenter.cz/viewtopic.php?f=53&t=136827&start=645

25 úno 2011, 10:43
Captain
Captain

jarda332 píše:
Ahoj Mejblsi,
moc prosím o úpravu BIOSu pro desku MSI P45 Neo3-FR (PCB 1.0).

AMIBIOS ver.1.A Date 2009-09-04
original link: http://download1.msi.com/files/downloads/bos_exe/7514v1A.zip

vlastní BIOS:

RW otisk

ještě jednou díky
jarda

Použil jsem bios co jsi upnul nebyla přidána flash utila neupravoval jsem autoexec.bat

25 úno 2011, 10:49
Captain
Captain

ttomini píše:
Ahoj Mejblsi pls co potřebuji k aktivaci 7 po instalu SP1 na Win 7 nějak se mi to hryzlo a nevím jak dal hledal jsem i tady, ale nějaký podrobnější návod na HP 6730s jsem tady nenašel. BIOS ma SLIC 2.1 a uděla jsem si i flash na flashku, ale nevím kterým programem to teď aktivuji a jak. Dík moc za radu

Informace o slic-u 2.1 nesmí ovlivňovat loader pokud má bios opravdu slic 2.1 nepotřebuješ žádný externí program s možným
virem ( ) stačí v cmd zadat licenci a klíč ručně dle návodu na první straně .. Podle této věty si myslím že v NtB loader je
po instalu SP1 na Win 7 nějak se mi to hryzlo a nevím jak dal. Protože dle screenu které jsem přidal k SP1 to běžně po
instalu SP1 funguje.

25 úno 2011, 10:54
Captain
Captain

codyx píše:
nemá někdo tip jak se zbavit hlášky v pravém dolním rohu obrazovky že systém není pravý,stáhnul jsem dnes SP1 pro WIN7 a po restartu bylo černo a upozornění že systém není legální.Odinstaloval jsem SP1 použil REMOVE WAT ale zůstala mi hláška vpravo dole.Díky za tip.

Remove Wat odebere slmgr příkazy tak ti nepomůžu odeber Remove Wat a když to musí bejt aktivuj loaderem
pak se asi objeví ta hláška znova ale systém bude aktivní v lepším případě .
stačí v cmd zadat příkaz
slmgr -rearm

slmgr -ato

25 úno 2011, 10:57
Captain
Captain

aaakecal píše:
Vidím tu samý problém, takže je dobře, že jsem SP1 zatím neinstaloval. Myslím že v "balíčku" je napevno aktualizace 1033. Na webu to mám schované, ale při instalaci SP se asi nainstaluje i ta 1033.
Přečetl jsem to tady celé, ale trošku jsem to nepochopil, mám Gigabyte desku, bios pro ni jsem stahl nový tady: http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-p55-ud4_10/download/bios
V everestu jsem vyčetl slic 2.1
Aktivované to mám aktivátorem od DAZ-a (všechny 3 položky jsem nechal Lenovo).
A nechápu další postup, co se skrývá pod pojmem mod biosu, je i tak potom potřebný aktivátor?
Jak se bude tvářit třeba notebook Lenovo, taky potřebuje mod bios?
Může mi to prosím někdo nějak jednoduše vysvětlit, případně to hodit někam na první stránku, už je hodně obtížné se tady v tom orientovat a určitě by to uvítalo víc lidí. Děkuji.

Není problém něco pochopit a taky to nejde hned .

Bios od Gigabyte neobsahuje slic 2.1 (nutný jako třetina pro aktivaci)
Bios je třeba upravit následně dodám.
Jak sám píšeš aktivované máš loaderem Proto vidíš slic 2.1 (lenovo)
u Gigabyte je slic vždy GBT
""nechápu další postup, co se skrývá pod pojmem mod biosu, je i tak potom potřebný aktivátor?""

Mod bios = upravený bios přidáním tabulky slic natrvalo do konkrétního biosu
Loader = přidání tabulky slic ,ale jen emulací to znamená zničíš emulátor nemáš slic. (MS už to umí :D ) KB 971033
Pokud použiješ MODBIOS upravený bios žádný další aktivátor nepotřebuješ aktivuješ za A ručně vše popsáno na první
straně za B použiješ na instalaci moje iso = Automatická aktivace metodou slic.

25 úno 2011, 11:05
Captain
Captain

aaakecal píše:
Ahoj, potřeboval bych upravit tento bios: http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-p55-ud4_10/download/bios
je to F9.
Iso už stahuji, budu ještě něco k tomu potřebovat?
Děkuji.

Bios jsem upravil flashuj z dosu když by se USB flash disk nespouštěl v menu boot v biosu je ještě položka kde je napsáno
ENTER když to otevřeš je tam znovu pořadí boot i zde na první místo nastav USB HDD

Ne moje iso a upravený bios na aktivaci stačí (iso přidá digitální licenci a klíč, bios = slic)

25 úno 2011, 11:34
Private
Private

mejbls píše:
ttomini píše:
Ahoj Mejblsi pls co potřebuji k aktivaci 7 po instalu SP1 na Win 7 nějak se mi to hryzlo a nevím jak dal hledal jsem i tady, ale nějaký podrobnější návod na HP 6730s jsem tady nenašel. BIOS ma SLIC 2.1 a uděla jsem si i flash na flashku, ale nevím kterým programem to teď aktivuji a jak. Dík moc za radu

Informace o slic-u 2.1 nesmí ovlivňovat loader pokud má bios opravdu slic 2.1 nepotřebuješ žádný externí program s možným
virem ( ) stačí v cmd zadat licenci a klíč ručně dle návodu na první straně .. Podle této věty si myslím že v NtB loader je
po instalu SP1 na Win 7 nějak se mi to hryzlo a nevím jak dal. Protože dle screenu které jsem přidal k SP1 to běžně po
instalu SP1 funguje.

jo jo byl tam loader od tebe WoW7.0.1_NOMBR_HP, ale už mi to nějak nejde a měl jsi pravdu, když jsaem to odinstaloval tak mi to píše tady to to

[img]http://www.ulozto.cz/8045681/slic-jpg[img]

BIOS mám 68PZU Ver. F.13 základní desku Intel PM45 Express. poradíš pls jak mám aktivovat Win 7? Nějak se mi to nechce všechno přeinstalovat znovu a pak zase tam ládovat všechny programy atd., nebo je nějaký způsob jak přeinstalovat jen Win 7? Dík dík dík moc za radu

25 úno 2011, 15:47
Private 2 nd class
Private 2 nd class

DD, lidi chtěl bych se zeptat zda tu někde není Windows se7en Professional samoaktivační a aby bylo nezjistitelný proti tomu microsoft botu který vyhledává ty pirátské verze. předem děkuji!

25 úno 2011, 18:00
Private 2 nd class
Private 2 nd class

DD, lidi chtěl bych se zeptat zda tu někde není Windows se7en Professional samoaktivační a aby bylo nezjistitelný proti tomu microsoft botu který vyhledává ty pirátské verze. předem děkuji!

25 úno 2011, 18:02
Private
Private

wheelmenman píše:

je tady tento co je hned na první straně od mejblse, jsou ta všechny verze, ale pro samoaktivaci musíš mít SLIC 2.1 jak tady již bylo zmíněno, ale víc ti k tomu neřeknu to už se musíš obrátit na mejblse

25 úno 2011, 22:42
Private
Private

S mejblsovým matrošem instalace (a další fungování) SP1 naprosto bez problémů.

25 úno 2011, 23:44
Private
Private

Zdravim mejblse mohl by jsi mi prosim taky pomoct? Desku mam MSI-P55-CD53 v biosu pri startu pc jsem vypsal A7586IMS V.1.9 090210. Do systemu se nedostanu po vcerejsi instal. sp1 na cracknuty(loaderem) win. házi me to ted cervenou tab. GRUB4DOS a v ní nejaky keci.chtel by zkusit tu slic metodu ale zatim nevim jestli mam co je potreba jak rikam do win se zatim nedostanu proto nevim jestli mam 2.1-2.0-nebo nic pockam jestli nejak rychle zareagujes nebot nechci instalovat system a pak zase znova.diky za odpoved pokud budes potrebovat jeste nejaky info dodam....

26 úno 2011, 12:22
Private
Private

Mel bych dve otazecky, asi na Mejblse.
1. Mam iso WIN7SP1, staci tam nakopirovat adresar "oem" aby fungovala aktivace jako ve tve instalacce ?
2. Po instalaci a tudiz aktivaci muzu pouzit jiny BIOS bez SLICu ? Zustane WIN7 aktivovany ?

26 úno 2011, 22:15
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5661 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 378  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]