|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 06 úno 2025, 00:56
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Země: Vznik planety / Earth: Making of a Planet (2010)
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Země: Vznik planety / Earth: Making of a Planet (2010)
Země: Vznik planety / Earth: Making of a Planet (2010)Představte si, že by u vzniku Země byly přítomny kamery, které by zaznamenávaly každou větší událost v její historii. Tak byl natočen pořad Země: Vznik planety. Počítačová grafika s fotografickou kvalitou unese diváky na cestu časem. Uvidíte bolestivý zrod planety před 4,5 miliardou let, doby ledové, velkolepé vulkanické erupce a říši dinosaurů i prvních lidí. Vůbec poprvé budete sledovat neuvěřitelný příběh zrození našeho světa v jednom jediném dlouhém záběru. Vydejte se do časů obrů, kdy škorpioni měli velikost vlků, mouchy připomínaly orly a dvoumetrové stonožky se proháněly po lesích mezi 30timetrovými borovicemi. Vyzkoušejte, zda vydržíte zničující teplotu nově vznikající planety, této vařící se koule horniny, na níž den trvá pouhých šest hodin. A přežijte v mrazivé, neúrodné a pusté krajině planety pochované pod ledovým pláštěm tlustým až 3 kilometry. Vzhůru na cestu časem!CZ dabing. Můj upload z National Geographic. Nepřeju si reup po dobu 72 hodin. Děkuji.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
Naposledy upravil zick-zack dne 16 čer 2014, 13:44, celkově upraveno 1 |
odstraněny mrtvé linky |
|
02 bře 2011, 22:36 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|