![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 12 úno 2025, 23:30
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Řekl, řekla... / He Said, She Said (1991)
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Re: Řekl, řekla... / He Said, She Said (1991)
Řekl, řekla... / He Said, She Said (1991) Novinári Kevin Bacon a Elizabeth Perkinsová sú nezmieriteľní súperi pracujúci v prestížnom baltimorskom denníku. Večnú názorovú rivalitu medzi konzervatívnym chlapom a liberálnou ženou využije šikovný televízny producent, ktorý ich obsadí do novej talkshow "Povedal, povedala". Čím užšie spolupracujú, tým väčšmi rastie ich vzájomná náklonnosť, čo onedlho vyústi do romantického ľúbostného vzťahu. Všetky udalosti, ktoré spolu prežijú, sa vo filme odohrajú vždy dvakrát, vyrozprávané z pohľadu toho druhého. Príbeh jednej veľkej lásky preto uvidíme z perspektív oboch zamilovaných. Ako vidí tú istú situáciu muž a ako ju vníma žena?Reup od Dadunky.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
04 bře 2011, 00:25 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
avod
Colonel 5 th class
|
prosím smazat
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
04 bře 2011, 00:26 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|