Autor |
Zpráva |
mahin
Private
|
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem+mod bios
Ahoj Mejblsi!Potřebuji flashnou Bios od HP, konktétně HP4710s. Desky s Biosem AMi a Award dělám sám a vše chodí naprosto parádně přes AMItool a Awartool. Kde seženu utilitu na modnutí biosu od HP? Jen podotknu, že Bios od HP má koncovku BIN. Díky za odpověď
|
07 bře 2011, 15:07 |
|
|
mejbls
Captain
Registrován: 30 pro 2008, 21:05 Příspěvky: 282 Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
|
mirsa píše: mejbls píše: ne jsem úplně mimo a poslal jsem ti bios který neprošel úpravou.. Je jasné že jsem bios modifikoval jako metoda byla použita Dynamic Nevím co jsi nepochopil na FLASHUJ Z DOSU. Asi máš rád hry se sirkami (s ohněm) Je možnost provést flash z dosu když ani tak nepřidá slic 2.1 je poslední možnost upravit bios jinak jediná metoda kterou to zkousne je Module do toho se my moc nechce Práve že flash z dosu chápem úplne ale ide o to, že bios som prefleshoval v pohode potom som nainštaloval windows,ale aktivácia neprebehla automaticky,tak som sa pokúšal to aktivovat ručne ale bez úspechu tak som nainštaloval everest kukol som aky mi ukáže slic a je tam SLIC 2.0 už som aj googlil kde sa len dalo, ale bez úspechu neviem či vobec existuje nejaky mod tool na bios od Insyde? V určitích případech to jde testoval jsem metodu Module Ale myslím že bude se stejným výsledkem podle screenu předchozího mod biosu to vypadá skoro stejně jen se přidá znovu reakce na certifikát tzn . v prvním řádku stále slic 1x druhý řádek Cert 3x ale po flashi to bude obsahovat slic zase jen 2.0 si myslím . Pokud o to stojíš mohu to postnout ale není to metoda běžná... tzn může to tropit hlouposti.
_________________ com-r
|
07 bře 2011, 15:58 |
|
|
mirsa
Private 1 st class
|
mejbls píše: mirsa píše: mejbls píše: ne jsem úplně mimo a poslal jsem ti bios který neprošel úpravou.. Je jasné že jsem bios modifikoval jako metoda byla použita Dynamic Nevím co jsi nepochopil na FLASHUJ Z DOSU. Asi máš rád hry se sirkami (s ohněm) Je možnost provést flash z dosu když ani tak nepřidá slic 2.1 je poslední možnost upravit bios jinak jediná metoda kterou to zkousne je Module do toho se my moc nechce Práve že flash z dosu chápem úplne ale ide o to, že bios som prefleshoval v pohode potom som nainštaloval windows,ale aktivácia neprebehla automaticky,tak som sa pokúšal to aktivovat ručne ale bez úspechu tak som nainštaloval everest kukol som aky mi ukáže slic a je tam SLIC 2.0 už som aj googlil kde sa len dalo, ale bez úspechu neviem či vobec existuje nejaky mod tool na bios od Insyde? V určitích případech to jde testoval jsem metodu Module Ale myslím že bude se stejným výsledkem podle screenu předchozího mod biosu to vypadá skoro stejně jen se přidá znovu reakce na certifikát tzn . v prvním řádku stále slic 1x druhý řádek Cert 3x ale po flashi to bude obsahovat slic zase jen 2.0 si myslím . Pokud o to stojíš mohu to postnout ale není to metoda běžná... tzn může to tropit hlouposti. Tak kašli teda na pretože som skúšal bios upravit sám a výsledok po refleshnutí bol rovnaký zase len slic 2.0 ale aj tak dík za snahu. Inak druhý notebook Asus mi ide parádne :-)
|
07 bře 2011, 16:19 |
|
|
mirsa
Private 1 st class
|
mejbls píše: mirsa píše: mejbls píše: ne jsem úplně mimo a poslal jsem ti bios který neprošel úpravou.. Je jasné že jsem bios modifikoval jako metoda byla použita Dynamic Nevím co jsi nepochopil na FLASHUJ Z DOSU. Asi máš rád hry se sirkami (s ohněm) Je možnost provést flash z dosu když ani tak nepřidá slic 2.1 je poslední možnost upravit bios jinak jediná metoda kterou to zkousne je Module do toho se my moc nechce Práve že flash z dosu chápem úplne ale ide o to, že bios som prefleshoval v pohode potom som nainštaloval windows,ale aktivácia neprebehla automaticky,tak som sa pokúšal to aktivovat ručne ale bez úspechu tak som nainštaloval everest kukol som aky mi ukáže slic a je tam SLIC 2.0 už som aj googlil kde sa len dalo, ale bez úspechu neviem či vobec existuje nejaky mod tool na bios od Insyde? V určitích případech to jde testoval jsem metodu Module Ale myslím že bude se stejným výsledkem podle screenu předchozího mod biosu to vypadá skoro stejně jen se přidá znovu reakce na certifikát tzn . v prvním řádku stále slic 1x druhý řádek Cert 3x ale po flashi to bude obsahovat slic zase jen 2.0 si myslím . Pokud o to stojíš mohu to postnout ale není to metoda běžná... tzn může to tropit hlouposti. Tak kašli teda na to pretože som skúšal bios upravit sám a výsledok po refleshnutí bol rovnaký zase len slic 2.0 ale aj tak dík za snahu. Inak druhý notebook Asus mi ide parádne :-)
|
07 bře 2011, 16:20 |
|
|
mirsa
Private 1 st class
|
Yeeeeaaaa supeeer nakoniec som to skúsil znova pretože mi to nedalo a znova som si skúsil upravit ten bios,ale inač a už mám koneeeečneee slic 2.1 , tak bomba oba notebooky som si upravil a jedeee to jak gula :-) Ešte raz ti ďakujem za snahu!!!
|
07 bře 2011, 17:08 |
|
|
PatrikPr
Private
|
Ahoj. Takové dobré rady tady a já na to přijdu až dnes. Celý den dnes trávím studováním možností, snad jsem pochopil vše co je potřeba. Potřebuji už jenom upravit bios, na co si teda sám netroufám ani pomyslet. Můžu někoho zkušeného požádat o úpravu? Mám Gigabyte desku a její bios F13 (1.9.2010) je tady na stránkách: http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-ma78lmt-s2rev_3x/download/bios PC jsem si nechal sestavit, ale cena za OS byla tak vysoká, že jsem volil cestu loader... Pokud by to šlo, rád bych se toho zbavil a měl to "skoro originální". Děkuji šikovným a ochotným lidem...
|
07 bře 2011, 18:55 |
|
|
01010101
Private
|
Ahoj, chci poprosit o mod biosu na desku Gigabyte GA-890XA-UD3, Bios je FC, používám win 7 64 bit. odkaz na bios: http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-890xa-ud3_20/download/bios Předem moc děkuji
|
07 bře 2011, 20:21 |
|
|
bandolier.wz
Warman
|
01010101 píše: Ahoj,
chci poprosit o mod biosu na desku Gigabyte GA-890XA-UD3, Bios je FC, používám win 7 64 bit.
odkaz na bios: http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-890xa-ud3_20/download/bios
Předem moc děkuji tady je flashuj z dosu
_________________ o mod si pište do fora ne přes SZ
Naposledy upravil bandolier.wz dne 07 bře 2011, 20:39, celkově upraveno 1
|
07 bře 2011, 20:27 |
|
|
bandolier.wz
Warman
|
PatrikPr píše: Ahoj.
Takové dobré rady tady a já na to přijdu až dnes. Celý den dnes trávím studováním možností, snad jsem pochopil vše co je potřeba. Potřebuji už jenom upravit bios, na co si teda sám netroufám ani pomyslet. Můžu někoho zkušeného požádat o úpravu? Mám Gigabyte desku a její bios F13 (1.9.2010) je tady na stránkách: http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-ma78lmt-s2rev_3x/download/bios
PC jsem si nechal sestavit, ale cena za OS byla tak vysoká, že jsem volil cestu loader... Pokud by to šlo, rád bych se toho zbavil a měl to "skoro originální".
Děkuji šikovným a ochotným lidem... tady je flashuj z dosu
|
07 bře 2011, 20:37 |
|
|
killermz
Private
|
bandolier.wz píše: killermz píše: Ahoj potřeboval bych pro desku u mati v PC - modnout BIOS deska je ASRock K10N78D
Nevím přesně který odkaz je ten správná Deska má v BIOSU přímo BIOS Update Ultility http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K10N78D bios 1.80 Předem moc děkuji SLIC 2.1 ASUS SSV3/MMtool - amitool161 CERT.PRILOZEN dej vědět vysledek JJ diky vyzkouším a dám vědět > vrhnu se nato asi o víkendu když tak moc díky
|
07 bře 2011, 20:40 |
|
|
dzejar005
Private
|
Ahoj, Mejblsi jsi nejlepší a chci ti poděkovat za tvoji práci, dále chci poprosit o mod biosu na desku GA-MA790X-UD4 (rev. 1.0), BIOS F7D odkaz na bios: http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-ma790x-ud4_10 Předem moc děkuji
|
08 bře 2011, 08:29 |
|
|
mejbls
Captain
|
GA-MA790X-UD4 (rev. 1.0) com-r flashuj z dosu
_________________ com-r
|
08 bře 2011, 09:55 |
|
|
mejbls
Captain
|
HP Probook 4525s (XX795EA)metoda: Dynamic
_________________ com-r
|
08 bře 2011, 10:17 |
|
|
bandolier.wz
Warman
|
TO MEJBLS: 4525s staci pouze odemknout...
|
08 bře 2011, 11:00 |
|
|
markussuppe
Private
|
mejbls píše: markussuppe píše: Ahoj. Jsem v tom nový. Mám desku Gigabyte EX38-DS4 a chci na ní dostat sedmicky. Co pro to mám udělat? Díky za radu. upravený bios flashuj z dosu když by nefungovalo bootování z flash disku v menu kde se nastavuje boot je položka enter pod ní je ještě jednou pořadí kde se nastavuje boot i tam nastav na první místo usb hdd po flashi se to samo přepne na default boot. pak už stačí jen moje iso a je to. com-r Diky moc. Jeste jeden dotaz. Pritelkyne ma Notebook HP Mini 5103. A Win7 ji zacali hlasit ze nejsou prave. Da se s tim neco delat? Moc děkuji ještě jednou!
|
08 bře 2011, 11:45 |
|
|
|