fastshare
Zobrazit téma - Putování k planetám (2010)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 00:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Putování k planetám (2010) 
Autor Zpráva
Colonel 5 th class
Colonel 5 th class

Příspěvek Putování k planetám (2010)

Putování k planetám / A Traveler´s Guide To The Planets (2010)

Putování k planetám/A Traveler´s Guide To The Planets (2010)

National Geographic Channel Vám nabízí jedinečné dobrodružství, v jehož rámci projdete romantickou branou dechberoucích kaňonů na Marsu a zažijete neopakovatelnou dovolenou v magnetickém poli Jupitera. Takže strach a závrať stranou!
Náš vesmírný cestovatel musí odolat drastickým změnám klimatu - od 450 stupňů Celsia poblíž slunce po mínus 170 ve stínu. Musí překonat drtící gravitaci, kyselý smog i radiaci. Na oplátku nabídne obrázky z jiného světa.
Putování k planetám, to je unikátní průvodce sluneční soustavou. Zjistěte, z jakých planet je ten nejhezčí rozhled, vytvořte si svou vlastní planetární pohlednici a pošlete ji přátelům.
V každé hodinové epizodě se dostanete k planetám blíže, než jste si kdy uměli představit.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Saturn

Ze Země se prstence Saturnu zdají být pevné, ale ve skutečnosti jsou tvořeny hroudami kamene a ledu. Lákají své obdivovatele krásou, ale průlet kolem nich – a více než 60 měsíců této planety – by pro každého cestovatele byl noční můrou. S pomocí počítačové grafiky se proletíme skrz prstence tohoto plynného obra.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Jupiter

Teploty na malém Merkuru mohou dosáhnout až 800 stupňů Fahrenheita, tedy nějakých 400 °C. A na Venuši jsou teploty dostatečně vysoké, aby roztavily olovo. Užijte si výhledu z Merkuru, jehož sluncem ozáření část nabízí pohled na probíhající sluneční erupce. Návštěva na naší sesterské planetě Venuši a její drsné scenérii znamená ponořit se do atmosféry, kde si kyselý smog doslova pochutnává na čistém kovu.

Mars

Mars je pojmenován na počest římského boha války. Tato rudá planeta zajímala člověka po tisíciletí. Nyní můžete obdivovat půvabné scenérie od obřích vulkánů po mohutné kaňony. Zde si cestovatelé vychutnají prostředí s nízkou gravitací, které jim propůjčí superskokanské schopnosti. Jediná stinná stránka? Naprostý nedostatek dýchatelné atmosféry.

Můj TVRip z National Geographic. Po odvysílání přidám další díly. Nepřeju si reup po dobu 72. hodin. Děkuji.

Naposledy upravil zick-zack dne 24 čer 2014, 08:51, celkově upraveno 1
odstraněny mrtvé linky

03 bře 2011, 16:06
Colonel 5 th class
Colonel 5 th class

Příspěvek Re: Putování k planetám (2010)

Venuše a Merkur

Podaří se vědcům nalézt způsob, jak navštívit planety nejblíže ke Slunci, na kterých vládnou vysoké teploty a zahaluje je nebezpečný kyselý smog?

Re: Putování k planetám (2010)

Opět prosím bez reupu po 72 hodin. Děkuji

Naposledy upravil zick-zack dne 24 čer 2014, 08:52, celkově upraveno 1
odstraněny mrtvé linky

10 bře 2011, 00:13
Colonel 5 th class
Colonel 5 th class

Příspěvek Re: Putování k planetám (2010)

Uran a Neptun

Díky stále větším a lepším dalekohledům, které odhalují více podrobností, se blíže seznámíte s těmito záhadnými vnějšími planetami.

Re: Putování k planetám (2010)

Opět prosím bez reupu po 72 hodin. Děkuji

Naposledy upravil zick-zack dne 24 čer 2014, 08:52, celkově upraveno 1
odstraněny mrtvé linky

16 bře 2011, 15:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]