![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 13 úno 2025, 00:13
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Životní příběh Natalie Woodové (2004)
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Životní příběh Natalie Woodové (2004)
Životní příběh Natalie Woodové / The Mystery of Natalie Wood (2004)Životní příběh Natalie Woodové / Mystery of Natalie Wood, The (2004)Svět ji znal pod jménem Natalie Woodová, ale narodila se v rodině ruských imigrantů jako Natasha Gurdinová. Na filmovém plátně se objevila už jako čtyřletá. Postarala se o to její ctižádostivá a manipulativní matka Marie, která si usmyslila, že se její roztomilá holčička stane filmovou hvězdou. Proto jí ani nedovolila hrát si s dětmi a vše podřizovala výhradně dívčině kariéře. Když se dospívající Natalie začala bouřit, "přistrčila" jí matka do cesty dokonce vhodného manžela, herce Roberta Wagnera. Stoupání Nataliiny profesní hvězdy pak provázela i zdrcující realita - pocit osamělosti a strachu, nesnáze v manželství, nenaplnění touha po dětech a sebevražedná krize. V depresích jí pomáhali psychiatři a bohužel také alkohol. V roce 1970 se jí konečně narodilo první vytoužené dítě. Osud ale dál míchá kartami... Natalie Woodová utonula ve 43 letech za záhadných okolností u ostrova Santa Catalina a nikdo přesně dodnes neví, co se tehdy doopravdy stalo.1. část: 2. část: Můj TVRip z NOVA Cinema. Nepřeju si reup po dobu 72 hodin. Děkuji.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
14 bře 2011, 02:33 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|