|
Právě je 12 úno 2025, 22:15
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
kamisk
Private
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
ladan píše: thoom píše: 1. Stabilně pomalé načítání většinou ve večerních hodinách. Problém se objeví až po kliknutí na jakoukoliv sekci ne na načtení hlavní stránky. 2. Když vytvořím nové téma nebo odpovím na už založené těma a dám uložit, objeví se mi hláška že "Vzdálený server/soubor nebyl nalezen"nebo jen bílá stránka a dlouho to načítá a nic. Je fakt, že když vypnu prohlížeč a znovu se vrátím vše je uložený. Toto se mi stává jen na tomto foru. Používám prohlížeč Operu poslední verzi Bohužel, tento server je téměř trvale v režimu "přetížený" a navíc po posledním kolapsu v březnu má řada funkcí chybný průběh. S tím může něco dělat jenom jediný člověk - majitel - administrátor webu. Moderátoři mají úplně stejný problém, jako ostatní uživatelé. impact09 píše: FastCGI Error The FastCGI Handler was unable to process the request. ... stale dokola :( Vypisováním chybového hlášení, o kterém všichni vědí, jenom víc zatížíš server... Někdo si dovolil vypsat chybné hlášení? Neměl by měl dostat BAN, že sem něco napsal?
|
30 bře 2011, 16:46 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
halvan
Private
|
připadá mi že tohle warez forum upadává a velmi rychle, a to je škoda
|
30 bře 2011, 16:55 |
|
_Thom@s_
Private 2 nd class
|
VIPER-sk píše: Neviete preco ked odoslem post mi vypise
Chyba! Vzdialený server alebo súbor nenájdený atd...
ale ked sa vravim spat a dam refresh, post dalo To mi dělá taky,jenom s tím rozdílem že mi to nehodí chybu,ale zůstane jen bílá obrazovka,ale post tam je.Snad to bude brzo dobrý,protože už je to fakt otravný. Jak se ted tak dívám,tak mi zmizel podpis,proč?Stalo se to ještě někomu?
|
02 dub 2011, 19:35 |
|
Calibos2
Private 2 nd class
|
Pročpak se nedájí posílat SZ? Obecně to oposlední dobou stojí za h...o!!!§
|
03 dub 2011, 13:39 |
|
_Thom@s_
Private 2 nd class
|
Calibos2 píše: Pročpak se nedájí posílat SZ? Obecně to oposlední dobou stojí za h...o!!!§ No tak mě SZ fungují,pravda,ne zrovna slavnostně,ale odeslat se dají...
|
03 dub 2011, 17:53 |
|
essential
Site Admin
|
Problem pri odesilani prispevku a SZ opraven!
|
04 dub 2011, 11:11 |
|
kamisk
Private
|
Nedivím se, že tohle fórum upadá, protože tady lidi nesmyslně dostanou BAN a pak se naserou a začnou škodit a spamovat a kdoví co ještě. Asi taky začnu, když se se mnou nikdo nebaví. Už se doprdele zamyslete administrátoři a moderátoři, kteří neodpovídáte ani na SZ. Má IP adresa má přád BANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN PPPPP!!!RRRRR!!!OOOOO!!!ČČČČČ
|
05 dub 2011, 19:22 |
|
adilat
Private 1 st class
|
Nevím. kam se obrátit a jak zarazit zasílání oznámení sledování tématu - jsem všude ze sledování tématu odhlášená a přesto nepřetržitě od včerejšího rána do teď dostávám oznámení o sledování tématu Námořní hlídka - stále to samé a teď se k tomu přidala ještě Dobrá manželka. Nevím co mám dělat, zahlcuje mi to e-mailovou schránku. Žádám o radu jak to zarazit, kam se obrátit - je to hrůza!!!!! [email protected]
|
06 dub 2011, 07:36 |
|
thoom
Helper
|
Mám dotaz. Asi před 2 týdny se mi přestal zobrazovat obrázek profilu "avatar". Můj avatar byl nahraný z mého PC a splňoval požadavky fora. Vymazal jsem ho a zkusil znovu nahrát což se mi nedaří. Vždy se mi zobrazí hláška "Nelze nahrát obrázek do......". nejde mi ten samý avatar načíst ani ze servru pro upload obrázků, kde mi to funguje na jiných forech. Pokud jsem zkusil nahrát avatar ze seznamu tohoto fora neměl jsem problém. Poradíte?
|
25 dub 2011, 01:09 |
|
Virus D ToXX
Private 1 st class
Registrován: 15 kvě 2009, 18:53 Příspěvky: 33 Bydliště: Inferno...
|
thoom píše: Mám dotaz. Asi před 2 týdny se mi přestal zobrazovat obrázek profilu "avatar". Můj avatar byl nahraný z mého PC a splňoval požadavky fora. Vymazal jsem ho a zkusil znovu nahrát což se mi nedaří. Vždy se mi zobrazí hláška "Nelze nahrát obrázek do......". nejde mi ten samý avatar načíst ani ze servru pro upload obrázků, kde mi to funguje na jiných forech. Pokud jsem zkusil nahrát avatar ze seznamu tohoto fora neměl jsem problém. Poradíte? Řekl bych že mám podobný problém… můj Avatar také splňuje požadavky(130x173 a velikost 12kb) a chtěl jsem si ze svého PC nahrát obrázek nový(stejné rozměry a velikost)ale po každé my to napíše: Nelze nahrát obrázek do ./images/avatars/upload/61dbe15c2ed5219cf3e939255f128ee5_111486.jpg
|
26 dub 2011, 12:07 |
|
essential
Site Admin
|
zkuste to ted, uz by to melo fungovat
|
28 dub 2011, 23:32 |
|
WHITE-CZ
|
essential píše: zkuste to ted, uz by to melo fungovat Proč se někdy při načítání celý browser sekce a nic se neděje? asi tak 50x denně ??
|
29 dub 2011, 06:21 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Osobně jsem takový problém nikdy neměl... :O
|
29 dub 2011, 09:15 |
|
Virus D ToXX
Private 1 st class
Registrován: 15 kvě 2009, 18:53 Příspěvky: 33 Bydliště: Inferno...
|
essential píše: zkuste to ted, uz by to melo fungovat Jo super dik uz to jde.
|
29 dub 2011, 13:36 |
|
thoom
Helper
|
essential píše: zkuste to ted, uz by to melo fungovat Děkuji už je to v pohodě
|
30 dub 2011, 21:04 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|