(Zvuk u všech dílů jako vždy normalizován na 95dB. Pouze a jen cz stopa. (bt) znamená bez stále stejných úvodních a závěrečných titulků.)
22 srp 2012, 03:35
lacko020
Private
Re: Diagnóza vražda / CZ
Nemůžu nikde sehnat funkční 12 a 24 díl 7 serie a 19 díl 8 serie.Moc prosím o pomoc.
13 pro 2012, 20:48
d.c
Private 1 st class
Vidím, že tady nejsou skoro žádné díly tohoto seriálu ke stažení. Zde jsou díly, které jsem našel na internetu. Myslím, že Vám to usnadní práci při hledání. Chybějící díly jsem nikde nenašel, pokud někdo máte, doplňte.
Kompletních všech 8.řad je na WEBSHARE. Ve vyhledavači stačí napsat "Diagnoza vražda". A je to levnější než na ULOŽTO.
24 srp 2015, 18:51
d.c
Private 1 st class
Na webshare jsou ty díly taky, to je pravda, ale rozhodně ne ty chybějící. Ty jsem hledal všude, ale nikde nejsou. Takže jestli víš, kde jsou chybějící, stačí dát odkaz. Ale myslím, že rozhodně to není levnější. Jak na uloz.to, tak na webshare je stahování zdarma. Takové nesmysly zde prosím nepiš!
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru