|
Právě je 07 úno 2025, 19:03
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům. 6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
Milhauzz18
Private 1 st class
|
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem+mod bios
Děkuji. Ještě se chci zeptat. Vygooglil jsem ohledně této desky problémy s flashem biosu. Prý se stává, že když se flashne nový bios, tak ani nenajede a chce spouštěcí disketu se starým biosem. Tušíte někdo, jak vytvořit spouštěcí disketu pro bios? To už jsem nenašel... A nechce se mi moc do toho, ještě když bios háže chyby, jak říkáš, máte někdo nějaké rady? Ano, opravdu to ještě má disketovou mechaniku ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) už tak jsou nainstalované sedmy od Mejblse. Neaktivované
|
05 kvě 2011, 13:08 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
bandolier.wz
Warman
|
mejbls pouzil metodu 0+2, koukal jsem na MDL a tam u teto znacky MB ji pouzili take a uspesne, takze ja bych to risknul ale flashuj z DOSu pres AWDFLASH.EXE Citace: 2. How to use AWDFLASH.EXE utility: This is a flash memory write/read utility. IMPORTANT NOTE: The AWDFLASH utility could not correctly run in windows (virtual 8086) MS-DOS mode. It must be proceeded with the following steps: 1.Create a bootable system floppy diskette by typing "FORMAT A:/S" from the dos prompt under DOS6.XX or WINDOWS9X environment. 2.Boot system with diskette. 3.Then run the AWDFLASH utility. Usage: AWDFLASH [BIOSfile1] [BIOSfile2] [/<sw>[/<sw>...]] BIOSfile1: New BIOS Name For FLASH Programming BIOSfile2: BIOS File For Backing-up the Original BIOS
<command> function definition: cc: clear CMOS; cp: clear PnP; cd: clear DMI. /sn: No Original BIOS Backup. If this option is chosen: Be sure your new BIOS is compatible with your MB. If not, the system are damaged. /sy: Backup Original BIOS to Disk File. Examples: AWDFLASH ****.BIN /py/sn/cd/cp
Warning: Avoid power-off incidently in upgrading procedure, or system would fail to reboot!
UPDATE DATE:6/25/2003 pokud nechces riskovat, pouzil LOADER, a zakaz aktualizace vcetne defenderu
_________________ o mod si pište do fora ne přes SZ
|
05 kvě 2011, 14:22 |
|
blondak74
Private
|
ahoj vsichni borci mam notas lenovo G555 uz mesic se marne snazim flashnout bios at tam mam ten slic 2.1 jsem z toho uz nestastny prosim o pomoc mockrat dekuji at zije warez.
|
05 kvě 2011, 18:50 |
|
bandolier.wz
Warman
|
zkus toto a dej vedet vysledek
|
05 kvě 2011, 19:16 |
|
Milhauzz18
Private 1 st class
|
mejbls píše: Heslo je s velkým T jinak dobrý :-) ... bandolier.wz píše: mejbls pouzil metodu 0+2, koukal jsem na MDL a tam u teto znacky MB ji pouzili take a uspesne, takze ja bych to risknul... Takže Vám oběma děkuji, BIOS běží, win aktivní. Jinak ještě doplním, že skvělý návod na flash s AWDFLASH a AMIFlash přes disketu (zřejmě lze částečně použít i u Flash disku) je v CZ zde:
|
05 kvě 2011, 20:39 |
|
blondak74
Private
|
bandolier.wz píše: zkus toto a dej vedet vysledek diky moc zkusim teda a dam vedet jestli to facha,jste super
|
05 kvě 2011, 21:03 |
|
venas
Private
|
Existuje nějaká možnost takhle opravit již nainstalovaný systém (neupravený winx64systém)?
|
06 kvě 2011, 07:37 |
|
Milhauzz18
Private 1 st class
|
venas píše: Existuje nějaká možnost takhle opravit již nainstalovaný systém (neupravený winx64systém)? Ano existuje, ruční aktivace, je to popsáno na první straně threadu.
|
06 kvě 2011, 08:58 |
|
Behe81
Private
|
Nazdar!! Poslal jsem Mejblsovi SZ, nicméně počítám, že bude celkem zasekaný tak se zkusím zeptat i ostatních. Nemáte nekdo mod biosu pro desku Asus P5E spolu s certifikáty atd Díky
|
07 kvě 2011, 17:23 |
|
blondak74
Private
|
blondak74 píše: bandolier.wz píše: zkus toto a dej vedet vysledek diky moc zkusim teda a dam vedet jestli to facha,jste super ahoj tak jsem to teda zkusil v slictoolkit se mi zobrazuje ami bios/ACPI 2.0,dole ve SLIC Dump: Dump OK! ASUS Notebook V.2.1 ale ja mam LENOVO G555 takze to nemam prepsane prosim a dalsi radu jsem zoufaly dekuji mockrat
|
07 kvě 2011, 22:56 |
|
bandolier.wz
Warman
|
blondak74 píše: blondak74 píše: ahoj tak jsem to teda zkusil v slictoolkit se mi zobrazuje ami bios/ACPI 2.0,dole ve SLIC Dump: Dump OK! ASUS Notebook V.2.1 ale ja mam LENOVO G555 takze to nemam prepsane prosim a dalsi radu jsem zoufaly dekuji mockrat posli screen z toolkitu, zalozku advanced
|
07 kvě 2011, 23:47 |
|
blondak74
Private
|
bandolier.wz píše: blondak74 píše: blondak74 píše: ahoj tak jsem to teda zkusil v slictoolkit se mi zobrazuje ami bios/ACPI 2.0,dole ve SLIC Dump: Dump OK! ASUS Notebook V.2.1 ale ja mam LENOVO G555 takze to nemam prepsane prosim a dalsi radu jsem zoufaly dekuji mockrat posli screen z toolkitu, zalozku advanced ahoj tak posilam ten screen toho toolkitu dekuji za radu. http://www.uloz.to/8912718/toolkit-lenovo-g555-png
|
08 kvě 2011, 10:56 |
|
bandolier.wz
Warman
|
takze toolkit ukazuje ze mas v pc predaktivovane win7 nebos pouzil nejaky loader takze slicmetoda nejde pouzit, Musel bys nejdriv preinstalovat "čistou instalačkou" navic tam mas bloknute SN Citace: !!!nepoužívat toto SN: 22TKD-F8XX6-YG69F-9M66D-*****, je na blacklistu MS, tudíž nepoužitelné!!! uniklo již 3měsíce před vydáním WIN7 bylo tedy jen otázkou času,kdy ho MS zablokuje
|
08 kvě 2011, 11:22 |
|
blondak74
Private
|
bandolier.wz píše: takze toolkit ukazuje ze mas v pc predaktivovane win7 nebos pouzil nejaky loader takze slicmetoda nejde pouzit, Musel bys nejdriv preinstalovat "čistou instalačkou" navic tam mas bloknute SN Citace: !!!nepoužívat toto SN: 22TKD-F8XX6-YG69F-9M66D-*****, je na blacklistu MS, tudíž nepoužitelné!!! uniklo již 3měsíce před vydáním WIN7 bylo tedy jen otázkou času,kdy ho MS zablokuje takze si musim nainstalovat cistou instalacku ne tu samoaktivacni ze stranky 1 tohoto topiku a pak mam pouzit nejaky loader?
|
08 kvě 2011, 11:47 |
|
bandolier.wz
Warman
|
nainstaluj si tu z 1 stranky od mejblse, co tam mas ted? pokud mas 4gb ram tak tu Citace: Tak Konečně Finální produkt Win 7 SP1 64bit je zhruba v polovine 1.strany pri instalaci odstran c: i ten 100mb part, nekdy se tam usazuje loader. pak si znovu vytvor c:, o data na d: neprijdes az to budes mit posli screen z toolkitu
|
08 kvě 2011, 12:06 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|