![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 05 úno 2025, 23:46
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Věšák - CZ
Věšák - CZJiří Sovák Těšte se na legendární postavu českého herectví s jeho typickým humorem a s příběhy, které si nevymyslíte (2000). Dále účinkují: J. Boušková, J. Štěpnička, B. Poloczek a další. Moderují A. Ulm a K. Hrachovcová. Kamera J. Hruša. Režie J. Věrčák.Nahrál jsem až tento díl. Kdyby někdo měl ty předešlé, tak budu rád, když je přidá. Ty další si snad ohlídám. Měly by být ještě: Květa Fialová a Martin Dejdar.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
30 bře 2011, 23:00 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
avod
Colonel 5 th class
|
Re: Věšák - CZ
Květa Fialová Těšte se na historky, zážitky, scénky populární herečky (2000). Dále účinkují: N. Konvalinková, J. Adamová, L. Švormová, K. Fiala a další. Moderují A. Ulm a K. Hrachovcová. Kamera J. Hruša. Režie J. Věrčák
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
10 dub 2011, 18:47 |
|
avod
Colonel 5 th class
|
Martin Dejdar Těšte se na veselé historky, zážitky, scénky populárního herce (1999). Dále účinkují: H. Bočan, P. Vacek a další. Moderují A. Ulm a K. Hrachovcová. Kamera J. Hruša. Režie J. Bonaventura
|
20 dub 2011, 17:21 |
|
avod
Colonel 5 th class
|
Dagmar Pecková Těšte se na humorné vyprávění světově proslulé mezzosopranistky
|
29 dub 2011, 18:50 |
|
avod
Colonel 5 th class
|
Petr NárožnýKvalita stejná jako u předešlých příspěvkůTěšte se na inteligentní humor a moudrý nadhled výborného herce (1998).
|
14 kvě 2011, 16:22 |
|
avod
Colonel 5 th class
|
|
14 kvě 2011, 16:29 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|