BadBoy L.G. píše:
A nejlepsi je, jak uz jsem nekolikrat psal, ze s tim nikdo nic nedela, protoze admin, ted uz ne admini, admin, tu skoro neni nebo na to sere, aby se to presunulo nebo neco udelalo, ba na odpoved ani nemá...
No, ono je potřeba si uvědomit, že takováhle fóra jsou "na hraně" zákona a ne každý je ochoten
jim poskytnout hosting. Vzpomeňte si, s jakou slávou rostl Rapidshare.com a jak loni na přelomu
červen/červenec (6./7. 2010) musel veškeré motivace pro uploadery zrušit, protože nárust objemu
nahrávaných souborů - a současně i obratem nahlašovaných ke smazání - byl tak veliký, že
technicky ani organizačně při tlaku firem hájících zájmy vlastníků autorských práv to už nešlo dál
provozovat. Uploaderská klientela utekla k Hotfile.com, ten s velkou slávou nabízel "neomezené
možnosti", a jakmile nachytal dostatek předplatitelů, uploaderům pro porušení Copyrightu zrušil
účty, smazal soubory, a pochybuju, že jim vyplatil slibované odměny... Následoval
Rapidshare.com ani ne po roce... Dalo se to čekat (psal jsem o tom loni). :-)
Mnozí z uploaderů se nedívají napravo nalevo a velmi se diví, když jim v příspěvcích ruším
(jako bílá vrána, musím dodat :) ) automatické načítání PNG screenů nebo podobných šíleností,
které na stránce s 15 příspěvky mohou mít i desítky megabajtů. Jsou líní si je převést na *.jpg
s 10-20x menší datovou velikostí. Hostingy, kam své obrázky uložili, ve špičkách přestávají
fungovat.
Tady se chovají podobně. Poslední BAN jsem dnes navrhoval pro "uploadera", který má za tři dny
denní průměr asi 260 příspěvků - nových témat v řadě sekcí. Bez radikálního zásahu majitele-
admina to takhle nemůže fungovat dál. A přitom se "nic neděje".
Takže asi tak.... ;-)