|
Právě je 05 úno 2025, 21:04
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
olle3
V.I.P.
|
Vaše problémy s naší stránkou
Denně mi chodí mnoho e-mailů s tím nebo tamtím problémem. Tímto oznámením bych vám chtěl poradit jak 90% těchto problémů odstranit. Nejdříve zkuste: 1) vymazat cache, a cookies 2) pokud jde o vážnější problém, zkuste jiný prohlížeč 3) projeďte si aktualizovaným antivirákem pcpokud stále problém přetrvá, napište mi, problém bude asi u nás
_________________ Jak vkládat YouTube videa | Slovník pojmů | Jak správně napsat administrátorovi | Jak vložit do příspěvku obrázek | Jak na Barvu písma, code, quote, vkládání obrázlů... | Jak stahovat z rapidshare.com | Jak si změnit nick | Jak efektivně vyhledávat na fóru
|
01 říj 2008, 21:03 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
h4cker1.cz
V.I.P.
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
Mě to včera příšerně lagovalo, ale dnes je to jak blesk :D
|
02 říj 2008, 08:12 |
|
alex.net
Private 1 st class
|
Říkals že ti chodí hodně mailů ale taddy zatím nikdo nepíše já s W.C. nemám probléj přede jako kotě
|
08 říj 2008, 22:09 |
|
olle3
V.I.P.
|
protože nikdo nepíše sem (když se nemůže přihlásit) ale mě na email
_________________ Jak vkládat YouTube videa | Slovník pojmů | Jak správně napsat administrátorovi | Jak vložit do příspěvku obrázek | Jak na Barvu písma, code, quote, vkládání obrázlů... | Jak stahovat z rapidshare.com | Jak si změnit nick | Jak efektivně vyhledávat na fóru
|
10 říj 2008, 07:24 |
|
Dr.Klátil
Private
|
|
12 říj 2008, 12:48 |
|
Gaspaccho
Private 1 st class
|
No me to posledni dobou vubec nechce najet... pak to den dva funguje a pak zas vypadek.
|
12 říj 2008, 16:36 |
|
Lenin04
V.I.P.
|
No je fakt ze obcas ve spicce je forum slusne pomale, ale uz je naplanovany nakup druheho procesoru. To by to melo zas na nakou dobu vyresit
12 říj 2008, 22:06 |
|
dada77
Private
|
Čau mam problém pokaždý když se přihlásím poprvý tak se pokouší dostat do kompu troják nedá se s tím něco udělat dííííííík
|
01 lis 2008, 12:46 |
|
olle3
V.I.P.
|
tak to nebude ale problém u nás...projeď si PC nějakým aktualizovaným antivirem
|
01 lis 2008, 13:49 |
|
mrdkopes
Private
|
ahoj lidi, nejlečí forum na internetu. Nikam jinam v podstatě nechodím, jenže poslední dobou musím. rychlost jako se načítá warcenter je uplně příšerná. Laguje to, 20 vteřin než se něco otevře, hrůza. Strašně moc mě to mrzí, zde vždy najdu co potřebuji, jenže......... prosím poraďte jestli chyba je u mě. Děkuji PS: jinak mám rychlost stahování 1,5 MB/sec tak v internetu u mě asi problém nebude, vše mám plně aktualizované atd. atd.
|
09 lis 2008, 15:37 |
|
Kubeja
Private
|
Já mám jen jeden problém , který asi není vinou warcenteru protože to dělá i na jiných forech : nejde se přihlásit , dam ehslo a jmeno , prihlasim se napise mi to kliknete zde pro navrat na hl. stranku , dam to a sice mě to přesune ale už nejsem lognutej , dělá to přes mozillu ted musim jet pres IE , skusim reinstal mozilly..
|
09 lis 2008, 18:01 |
|
cilf
Private
|
při každym načtení stránky mi to napíše "This page requires AC_RunActiveContent.js". Jak v Opeře, tak ve FF a IE. hm? :)
|
09 lis 2008, 19:30 |
|
Stevik2
Private
|
Toto je hlaska od Flash Playeru. Mohla by pomoci reinstalace. Je to na adobe.com
|
09 lis 2008, 22:50 |
|
Stevik2
Private
|
Tak jsem nasel problem u sebe. Zacalo mi to delat po instalaci Kaspersky IS. Pridal jsem do Blokovani reklamnich prouzku na Bilou listinu a uz je to OK.
|
09 lis 2008, 23:12 |
|
olle3
V.I.P.
|
Citace: ahoj lidi, nejlečí forum na internetu. Nikam jinam v podstatě nechodím, jenže poslední dobou musím. rychlost jako se načítá warcenter je uplně příšerná. Laguje to, 20 vteřin než se něco otevře, hrůza. Strašně moc mě to mrzí, zde vždy najdu co potřebuji, jenže......... prosím poraďte jestli chyba je u mě. Děkuji PS: jinak mám rychlost stahování 1,5 MB/sec tak v internetu u mě asi problém nebude, vše mám plně aktualizované atd. atd. tohle asi opravdu bude problém na tvojí straně, fórum by lagovat nemělo. Fórum je zaregistrované na měření serverů a pokud by bylo 10 min nedostupné, okamžitě bych se o tom dozvěděl. Citace: Já mám jen jeden problém , který asi není vinou warcenteru protože to dělá i na jiných forech : nejde se přihlásit , dam ehslo a jmeno , prihlasim se napise mi to kliknete zde pro navrat na hl. stranku , dam to a sice mě to přesune ale už nejsem lognutej , dělá to přes mozillu ted musim jet pres IE , skusim reinstal mozilly.. většinou pomůže vymazat cache a cookies, pokud máš Vistu tak tam tady ten problém s Mozillou je, ale existuje na to fix, takže to zkusíme nainstalovat Citace: při každym načtení stránky mi to napíše "This page requires AC_RunActiveContent.js". Jak v Opeře, tak ve FF a IE. hm? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) zkus si nainstalovat nejnovější verzi flash playeru, ale pokusíme se to nějak vyřešit
|
10 lis 2008, 11:44 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|