|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 06 úno 2025, 01:04
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Neuvěřitelní tvorové zvířecí říše/Unbelievable Beasts (2008)
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Neuvěřitelní tvorové zvířecí říše/Unbelievable Beasts (2008)
Neuvěřitelní tvorové zvířecí říše/Unbelievable Beasts (2008)Jsou velcí, chlupatí, ozbrojení zahnutými kusadly. Jsou jedovatí. A jsou často při chuti. Svou kořist usmrcují tak, že jí doslova rozpustí vnitřní orgány. Vy, kdo trpíte arachnofobií, seznamte se se svou noční můrou, se sklípkanem největším. Tito hrozivě vyhlížející predátoři žijí v tropických pralesech Jižní Ameriky od Venezuely po Brazílii. Amatérský přírodovědec zabývající se pavouky Martin Nicholas přijel do Francouzské Guyany studovat sklípkany v jejich přirozeném prostředí. Ale v prvním díle nás čekají ještě další neobyčejní živočichové. Např. velemlok, ptakopysk nebo ligr.1. díl:
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
Naposledy upravil zick-zack dne 24 čer 2014, 19:48, celkově upraveno 2 |
odstraněny mrtvé linky |
|
04 čer 2011, 10:14 |
|
|
avod
Colonel 5 th class
|
Re: Neuvěřitelní tvorové zvířecí říše/Unbelievable Beasts (2
2. díl:Komplet!!!!
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
Naposledy upravil zick-zack dne 24 čer 2014, 19:48, celkově upraveno 1 |
odstraněny mrtvé linky |
|
11 čer 2011, 07:04 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|