|
Právě je 12 úno 2025, 12:48
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
Shitak
Private 1 st class
|
Re: Mapy Garmin II
topo 2011 pro cz id 1711 cyklo id 1712
|
08 črc 2011, 13:09 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
vratnypa
Private
|
Topo Czech 2011 Pro obsahuje Cyklo Czech 2011. Stačí si vybrat mapu v gps a přepínat tak mezi Cyklo nebo Topo. Kdo chce mít jen Cyklo musí instalovat Cyklo samostatně.
|
08 črc 2011, 13:47 |
|
Ladys
Private
|
Už jsem asi nějak vypadnul z obrazu. Nainstaluji mapu, projedu ji All.bat. Otevřu ji v posledním patchnutým MapSource 6.16.3. Mapa je odemknulá (ve výpisu napsáno: mapu nelze uzamknout) pošlu ji na kartu a navigace hlásí, že je mapa zamčená. Z toho mi vychází, že mám blbě pachnutej MapSource, nebo je tam ještě nějaká nová záludnost. Poraďte kluci a nebo mi sem hoďte 100% chodivej Patch (na rapidshare, nebo edisk, nebo někam, kde se to dá normálně stáhnout)
|
08 črc 2011, 16:17 |
|
danovak
Private
|
gf Ladys píše: Už jsem asi nějak vypadnul z obrazu. Nainstaluji mapu, projedu ji All.bat. Otevřu ji v posledním patchnutým MapSource 6.16.3. Mapa je odemknulá (ve výpisu napsáno: mapu nelze uzamknout) pošlu ji na kartu a navigace hlásí, že je mapa zamčená. Z toho mi vychází, že mám blbě pachnutej MapSource, nebo je tam ještě nějaká nová záludnost. Poraďte kluci a nebo mi sem hoďte 100% chodivej Patch (na rapidshare, nebo edisk, nebo někam, kde se to dá normálně stáhnout) http://www.google.cz/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4RNWN_enCZ241CZ250&tbib=2&q=%22na+all.bat+zapomen%22#sclient=psy&hl=cs&rlz=1T4RNWN_enCZ241CZ250&source=hp&q=%22zadne%20all.bat%22&aq=&aqi=&aql=&oq=%22zadne+all.bat%22&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=5b18ed440802ed87&biw=1270&bih=744&pf=p&pdl=3000
|
08 črc 2011, 17:07 |
|
Ladys
Private
|
Jenas dík, musím odzkoušet. Jak člověk vypadne na čas s fóra tak mu ujede rychlík a pak je problám to rychle dohnat. Jinak už se asi opakuji, trochu mě mrzí, že zmizely odkazy ne jiné servery, takže když mám zaplacenej Rapidshare (a ještě chvíli potrvá, než jej vysosám), tak už se mi nechce nakupovat nějaké kredity na jiné servery a tak jsem se musel kvůli těm pár bajtům zaregistrovat na zahraničním fóru, místo abych si to sosnul tady na svém domovském fóru. Je to škoda. Jinak z toho dalšího odkazu od danovaka jsem nějaký mimo, co tam mám najít?
|
08 črc 2011, 18:35 |
|
baluton
Private 2 nd class
|
jenas píše: Ahoj používej místo All.bat tento unlock. Dík za mapy -Topo Pro 2011 funguje, ale Cyklomapa mi nejde stáhnout.
|
09 črc 2011, 06:53 |
|
Lee-haney
Private
|
Cau lidi.Mám takový problém.Nějak před třemi roky jsem koupil gpsmap 60scx. Byla k ni mapa topo czech 2 tuším.No gps jsem nějak moc nepoužíval,ale ted přišla doba kdy bych ji chtěl víc využít,ale dělá mi problém mapy.Našel jsem tu spousta odkazů na stáhnutí mapy a odemknutí,ale mám v tom zmatek a nějak nevím co vůbec za mapy do té gps můžu dát aby je vůbec podporovala.Jestli by byl někdo ochotný klidně do sz napsat nějak postup dávání map do gps popřípadě stačí odkazy na návod jak ty mapy odemknout aby jely v gps.Stačí i napsat zda to najdu zde.Díky za odpověď.Je tady spousta informací,ale nějak se v tom ztrácím
|
09 črc 2011, 10:10 |
|
roktharr
Private
|
Ahoj, myslíte, že by šli ty Jenasovi linky uploadnout někam jinam než na Share-Rapid? Vím, jsem nejspíš lamka, ale i po přihlášení, stažení a spuštění download manageru ze S-R ty mapy ne a ne stáhnout. Díky za odpověď.
|
09 črc 2011, 12:18 |
|
akima
Private
|
Zdravim, chtel bych zeptat na TOPO mapu Skotska. Existuje nejaka solo nebo jen jako cast Great Britain? Diky.
|
09 črc 2011, 13:12 |
|
(_!_)))
Private 1 st class
|
Re: AERO CZ/EU Basemap 2011
Opravdu se nenajde? Vždyť jinak tady, šikulové, máte všechno. Dík!
|
09 črc 2011, 13:20 |
|
Shitak
Private 1 st class
|
Tak jsem dalsi komu ujel vlak ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) UnLock MapSource Directory v2.1 pouziju na odemnuti Jenas_City Navigator Europe NT 2012.10? Staci to normalne nainstalovat a pak vrazit nekam kde je *.gmap, nebo je treba pouzit i MapreverseConvertor? zkusil jsem to nainstalovat a pouzit UnLock MapSource Directory v2.1 ... v mapsource bylo odemceno, v garmin Oregon byla mapa zamcena.... divne bylo ze se to odemklo snad behem vteriny.
|
09 črc 2011, 22:34 |
|
Ladys
Private
|
Pokud se nepletu, tak to vrazíš jenom do toho adresáře, kde je mapa a z toho adresáře to pak až spustíš. Problém je, že v různých win to je jinde, takže to nejdřív musíš najít.
|
10 črc 2011, 00:43 |
|
Lee-haney
Private
|
Mám takový dementní dotaz.Když chci mít více map v jedné gps tak to nejde dát na jednu kartu?Já jen že jsem nahral do gps topo czech prof 20011,pak jsem tam šoupnul Slovakia roads V6 a vidím tam jen tu slovenskou a ta topo jakoby tam nebyla.Takže to mám chápat tak že každou mapu musím mít na jiné kartě nebo se to dá nějak v gps ty mapy přepínat a nebo jdou na jednu kartu nahrát jen jeden druh map třeba Topo mapy atd?
|
10 črc 2011, 22:56 |
|
rob456
Corporal
|
Když pošleš do GPS další mapu, tak tu předcházející přepíše, protože se jmenujou stejně. Takže první mapu kterou jsi do GPS poslal musíš přejmenovat.
|
11 črc 2011, 08:34 |
|
Lee-haney
Private
|
rob456 píše: Když pošleš do GPS další mapu, tak tu předcházející přepíše, protože se jmenujou stejně. Takže první mapu kterou jsi do GPS poslal musíš přejmenovat. To nějak nechápu,jak stejně,vždyť to jsou uplně jiné mapy s jinými názvy.Ale hádat se nechci.Jen by mě zajímalo jak přepsat ten název.Název Mapové sady to asi nebude že?Protože ten byl určo jiný.
|
11 črc 2011, 16:46 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|