|
Právě je 12 úno 2025, 15:28
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
rob456
Corporal
|
Re: Mapy Garmin II
Připoj GPS přes nějakej souborovej manažer, třeba TotalCommander a tam si najdi příslušnou mapu a přejmenuj ji. Třeba TopoCzech.img. Určitě to půjde i průzkumníkem u Win. MapSource vždy vytvoří gmapsupp.img.Mrkni na http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=52&t=59305&st=0&sk=t&sd=a&hilit=gmapsupp+img+gmapsupp.img&start=2490 a http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=52&t=59305&st=0&sk=t&sd=a&hilit=gmapsupp+img+gmapsupp.img&start=2445
Naposledy upravil rob456 dne 11 črc 2011, 18:10, celkově upraveno 2
|
11 črc 2011, 17:54 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
stouny
Private
|
Nemá už někdo lidičky Vodní Cesty ČR? Případně netuší někdo, jestli je možné je třeba jen půjčit? Předem děkuji.
|
11 črc 2011, 17:58 |
|
Lee-haney
Private
|
|
11 črc 2011, 18:19 |
|
Darebaak
Private
|
Lee-haney píše: Jen by mě zajímalo jak přepsat ten název. Podivej se o par stranek zpet, na str. 27, druha pulka, je tam popis nazvu map. http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=52&t=717011&st=0&sk=t&sd=a&start=390
|
11 črc 2011, 18:41 |
|
Lee-haney
Private
|
Asi jsem fakt jeliman.Pokud to dobře chápu tak stačí když najedu v pc do gps,kde na ten soubor co je mapa pravým dvakrát pomalu kliknu a přepíšu ten název?To jsem udělal,dokonce jsem mu dal název ten co se asi doporučuje viz příspevěk: gmapbmap.img-----GARMINACKA ZAKLADNI MAPA GMAPSUP2.IMG-----KOMERCNI MAPA GMAPSUPP.IMG-----KOMERCNI MAPA - IMPLICITNE NAHRAVA MAP SOURCE GMAPPROM.IMG-----KOMERCNI MAPA Ta Tvoje mapa bude jeden z výše uvedených souborů (asi GMAPPROM.IMG) a předpokládám, že to bude tak okolo 1,8 GB. Tak ten soubor smaž a pomocí MapSource vytvoř soubor s názvem (viz výše) a ten pak přejmenuj jako ten smazaný. MapSource vždy vytvoří GMAPSUPP.IMG. Ten lze pak ručně přejmenovat dle mých zkušeností na jakýkoli z výše uvedených. Některé navigace ještě povolují 3, 4, 5, ... Některé naopak zakazují 2. Soubory gmapbmap.img, GMAPSUPP.IMG, GMAPPROM.IMG podporují všechny navigace!! A stejně se ta mapa v gps nezobrazuje i když tam je,podotýkam že mapa je funkční protože předtím jela.
|
11 črc 2011, 19:48 |
|
coolpix
Private
|
Jestli já se dobře pamatuju, tak tahle struktura platí jen pro mapy v navigaci, ne na kartě. Někdo tady tuším jednou psal, že na kartě může bejt jen 1 IMG soubor. Každopádně vyzkoušet to tě nezabije - vybet v mapsource obě mapy (nebo i více) a pošly je na kartu - bude z nich jeden IMG soubor. Pak zapni navigaci a budou tam
|
12 črc 2011, 01:44 |
|
rob456
Corporal
|
Já mám v navigaci pouze základní a na kartě ve složce Garmin !!!!!! každou mapu zvlášť.
|
12 črc 2011, 09:16 |
|
Lee-haney
Private
|
No mám garmin gsmap 60csx. Kdyby ještě někoho něco napadlo tak bych byl vděčen,protože jinak to asi budu muset udělat tak jak zde bylo avizováno že tam šoupnu všechny mapy zaráz,jenže to bude trvat sakra dlouho,protože bych tam rád nacpal více zemí. Ono by mě to ani tak netankovalo,jenže já vul koupil rovnou 8 gb kartu a zas je škoda aby z ni byla zabraná jen jedna dvacetina.
|
12 črc 2011, 17:42 |
|
Darebaak
Private
|
Napadlo, nechej to bezet pres noc (kdy budes spat) a rano budes odmenen. Za tech par dnu co to resis, uz by jsi to tam mel x-krat.
|
12 črc 2011, 18:47 |
|
parmazan
Private
|
Zdravím Vás, poprosím Vás o radu mám starší navigaci nuvi 200 už jednou jsem si mapy aktualizoval a jelikož jsou staré 2 roky, tak seč na to znovu chystám. Jezdím prakticky jenom v ČR, kterou mapu by ste mi doporučili: ATLAS CZECH 2011NT nebo CITY NAVIGATOR, aby tam byl třeba nový pražský okruh?...:-) Díky
|
12 črc 2011, 18:52 |
|
Lee-haney
Private
|
Ok díky za rady a sorry za hromadu spamu...
|
12 črc 2011, 19:52 |
|
parmazan
Private
|
Jenasi díky. Tak už jsem si ho stáhl. Mapy jsem si aktualizoval již dávno a složitě, byť se to nakonec povedlo... A stalo se přesně to, čeho jsem se bál návod jak na to.........hledám ho tu a nikde nenacházím, navíc ta reklama zde na fóru....... Patrně budu za blba, ale kde bych našel pochopitelný návod pro laika /blba/?.......:-) Díky
|
12 črc 2011, 20:18 |
|
trove
Private
|
ATLAS CZECH 2011NT
Nemáte někdo Atlas Czech 2011NT ? Děkuji.
|
13 črc 2011, 18:43 |
|
all in one
Private 1 st class
|
jenas píše: Lee-haney píše: No mám garmin gsmap 60csx. Kdyby ještě někoho něco napadlo tak bych byl vděčen,protože jinak to asi budu muset udělat tak jak zde bylo avizováno že tam šoupnu všechny mapy zaráz,jenže to bude trvat sakra dlouho,protože bych tam rád nacpal více zemí. Ono by mě to ani tak netankovalo,jenže já vul koupil rovnou 8 gb kartu a zas je škoda aby z ni byla zabraná jen jedna dvacetina. Tak to je jasné. Musíš tam mapy nakopírovat najednou. Udělej to přes čtečku karet bude to trvat maximálně 10 min. Přes UBS tak 2,5 hod. A ještě jednu radu: abyste neusel generovat výsledný soubor vždy, když se aktualizuje nějaká mapa, tak si vytvořte soubor pro každou mapu, tu si uložte v MS přímo na svůj disk (u mne D:/garmin) pod jejím jménem. Výsledný soubor gmapsupp.img vytvořte pomocí programu GmapTool a ten pomocí čtečky nahrajte na kartu. Vše trvá zlomek původního času.
|
14 črc 2011, 08:27 |
|
00Petr00
Private
|
Re: Mapy Garmin II - Garmin Alpenvereinskarten ?
komikun_2005 píše: Zdravím všechny, nemáte náhodou někdo Garmin Alpenvereinskarten (http://www.garmin.cz/produkty/mapy-software/turisticke/garmin-alpenvereinskarten.html)? Našel jsem po docela dlouhém hledání Alpenvereinskarten od Garminu. Na této adrese je odkaz na stažení. Nejedná se o můj upload. Mapy jsem stáhl vyzkoušel a fungují. PS: Mapa Oesterreich v2 mi přijde v mnoha ohledech lepší.
|
14 črc 2011, 09:37 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|