fastshare
Zobrazit téma - Mapy Garmin II
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 15:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií.
4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.

6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů.
7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 91  Další
 Mapy Garmin II 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Mapy Garmin II

Ahoj jsou tyto mapy vhodné pro Garmin Nüvi 465T TRUCK? Zajímá mě hlavně ten TRUCK. Nemohu je nikde sehnat. Díky

25 črc 2011, 07:59
Private
Private

Instaloval jsem mapu (City Navigator Europe NT 2012.20) od Merrymi a nainstalovalo mi ji už odemknutou. Je to možné? Normálně jsem jen spustil instalátor (ve firewallu jsem jen nepovolil přístup na internet) a mapa se nainstalovala a ukazuje se jako odemčená ("nelze uzamknout").

Ještě jsem ji nenahrával do zařízení, ale při pokusu ji nahrávat na kartu co byla po ruce se to tvářilo také, že ji tam normálně nahraje. Tak nevím, jestli ten návod není zbytečně složitý?

25 črc 2011, 11:57
Private
Private

Ahoj

chci se zeptat jestli někdo nemá link na vodní cesty ČR. Hledal jsem v tomto i ve starém vlákně ale nenašel. Tak jestli jsem mula a někde jsem to přehlídl prosím za prominutí a odkázání.

Ještě pro informaci vzal jsem navigaci s topo ČR 2011 pro na Lipenskou vodní plochu. Tahle mapa zobrazuje malá čísla která by měla být vodítkem k hloubce. V současné době je vodní hladina pod svým obvyklým stavem a i tak mi hlásil echolot vždy větší nebo rovnou hloubku oproti té co je uvedena na mapě. Takže resumé z toho je že to co je na mapě taková hloubka tam minimálně ve skutečnosti opravdu je. ( neprojel jsem celou plochu tak nevím jestli je to tak všude)

díky
Salamandr

26 črc 2011, 09:56
Private 1 st class
Private 1 st class

Mám vodní cesty z loňského roku. Nevím, zda-li vůbec garmin bude dělat pro letošek novou verzi. Uvidíme. Když bude, přidám. Chviličku počkej, musím ji upnout.

26 črc 2011, 17:11
Private 1 st class
Private 1 st class

Re: Mapy Garmin II
Vodní cesty ČR 1

Velikost mapy: 241 MB

MAP ID: 582 MB

Mapa VodnÍ cesty ČR verze 1 obsahuje digitální plavební mapu dolního a středního Labe, Vltavy od Mělníka ke hrázi Slapské přehrady, vodní nádrž Lipno a Baťův kanál. Mapa je tvořena ze dvou částí ve dvou různých úrovních detailu.
Oblast vodní plochy a pás 2 km podél nich je pokryt velice podrobným detailem v měřítku cca 1:5 000, zbytek území pokrývá měřítko 1:25 000.

Mapa obsahuje zákres obrysů budov, uliční a silniční síť, zájmové body (čerpací stanice, restaurace, obchody, atd.) a vrstevnice s krokem 10 m.

Tématika vodních cest obsahuje zákres plavební dráhy, všech plavebních znaků, bójí, kotviště, přístavy, mola, dalby, kilometrovníky a hektometry, podrobnou břehovku, překladišťě, ponorné konstrukce a nánosy,
zákres mostů, jezů, plavebních komor a elektrického vedení.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Merrymi

Naposledy upravil merrymi dne 30 črc 2011, 16:54, celkově upraveno 1

26 črc 2011, 17:44
Private 1 st class
Private 1 st class

Snazil jsem se projit vsechny linky ale nenasel jsem tak se ptam.

Nemate nekdo mapu TOPO Makedonie pripadne i Albanie?

26 črc 2011, 20:42
Private 1 st class
Private 1 st class

jjiruse píše:
Snazil jsem se projit vsechny linky ale nenasel jsem tak se ptam.

Nemate nekdo mapu TOPO Makedonie pripadne i Albanie?

Makedonie a Albánie je v AdriaRoute. Mám k dispozici verzi 3.20 do MS. Pokud bys chtěl TOPO mapu, tak je jedině v Recreational Map of Europe 3.01, kterou jsem již upnul na uloz.to. Není to mapa bůh ví jak dobrá, ale jako podklad bohatě stačí. Je to ale celá Evropa, která má 3.1 GB. Kdyby byl zájem, upnu i jinam.

26 črc 2011, 22:53
Private
Private

Moc díky za ty vodní cesty vyzkouším je a dám vědět jestli najdu někde zádrhel. Mám možnost zkoušet na Lipně a na Slapech. Ještě jednou moc díky.

Tomas

27 črc 2011, 08:09
Private
Private

Tady je možné stáhnout OSM mapu Makedonie:

http://www.ggbs.org/index.php/Maps.html

Je to trochu větší mapa s přesahem do okolních států. Je možné jak verze silniční, tak i topo.

27 črc 2011, 09:54
Private
Private

ahoj, nevíte někdo o Garmin Alpenvereinskarten?

tohle: http://forum.gsmhosting.com/vbb/7515475-post2924.html

mi v 60CSx mi nechce fungovat a do mapsource už to vubec nedostanu - v navigaci ji mám, ale jakoby zamčenou - uplně bez detilů

27 črc 2011, 22:55
Private 1 st class
Private 1 st class

jenas píše:
Kdyby si chtel jeste nekdo stahnout Alpenvereinskarten tak tady je link:
Musite se zaregistrovat....

Klidně to pak upněte na jiný server já na to nemám čas. :(

Nejsem si jist Tvým linkem, Jenasi. Mapa, na kterou odkazuješ nevypadá, že by byla pro přístroje Garmin, pro které jsou tu mapy určené. Správná mapa, kterou jistě "marek-77" měl namysli je tato: http://www.garmin.cz/produkty/mapy-software/turisticke/evropa/datove-karty/garmin-alpenvereinskarten-microsd.html Mapu si jinak jdu zítra vyzvednout i s Montanou, tak mi bude chviličku trvat, než ji zabalím a upnu. Mapa je jinak určena jen pro tyto přístroje: Montana™ series, Oregon® series, Dakota™ 20, Edge 800, GPSMAP 62s / 62st and GPSMAP 78 series.

28 črc 2011, 22:12
Private
Private

anoprosím - jsou dvě verze - jedna do PC (tu mám) ze které jdou do GPS odeslat POI, ale ne mapy a je asi z roku 2007 (?) a druhá normální ted z roku 2011 a tu nemůžu najít a ta od "p!xeldealer" mi nejde odemknout ať dělám co dělám

29 črc 2011, 12:04
Private 1 st class
Private 1 st class

jenas píše:
Tak prostě odemykáš špatně.
Odemkni IMG tím, že k němu vytvoříš soubor s koncovkou .unl je to stejné jak u Garmin Mobile XT
Musíš podle ID GPS a ID mapy(FID), taky musíš použít PID co je tu napsaný jinak se ti IMG neodemkne.

Originál karta obsahuje ve složce Garmin složku EULA - kde jsou Licenční podmínky a pak složku POI, kde jsou různé body zájmů k určené mapě. Dále obsahuje gmapprom.img, gmapsupp.img, gmapsupp.gma a gmapsupp.unl.

gmapprom.img obsahuje samotné mapové rastrové podklady
gmapsupp.img je vrstva, která zobrazuje 3D terén
gmapsupp.gma je universální softwarový klíč, díky kterému je mapa odemčená. Samostatný gmaspupp.unl by nestačil. Podobnou ochranu má garmin i u ostatních map, které se dají pořídit přes my.gamin.com
gmapsupp.unl jedná se o odemykací soubor, ve kterém je vygenerovaný odemykací kód. V mém případě je odemykací kód vygenerován na Unit ID SD karty. Pokud vydržíš do zítra, tak mapu odemknu a upnu.

29 črc 2011, 22:40
Private
Private

merrymi píše:
jenas píše:
Tak prostě odemykáš špatně.
Odemkni IMG tím, že k němu vytvoříš soubor s koncovkou .unl je to stejné jak u Garmin Mobile XT
Musíš podle ID GPS a ID mapy(FID), taky musíš použít PID co je tu napsaný jinak se ti IMG neodemkne.

Originál karta obsahuje ve složce Garmin složku EULA - kde jsou Licenční podmínky a pak složku POI, kde jsou různé body zájmů k určené mapě. Dále obsahuje gmapprom.img, gmapsupp.img, gmapsupp.gma a gmapsupp.unl.

gmapprom.img obsahuje samotné mapové rastrové podklady
gmapsupp.img je vrstva, která zobrazuje 3D terén
gmapsupp.gma je universální softwarový klíč, díky kterému je mapa odemčená. Samostatný gmaspupp.unl by nestačil. Podobnou ochranu má garmin i u ostatních map, které se dají pořídit přes my.gamin.com
gmapsupp.unl jedná se o odemykací soubor, ve kterém je vygenerovaný odemykací kód. V mém případě je odemykací kód vygenerován na Unit ID SD karty. Pokud vydržíš do zítra, tak mapu odemknu a upnu.

to bude ono - v tom co jsem stáhnul chybí EULA, gmapsupp.gma a gmapsupp.unl, samo vydržím :)

30 črc 2011, 07:32
Private 1 st class
Private 1 st class

jenas píše:
Jenže ty nepotřebuješ všechny soubory stačí ti IMG mapy a k němu vytvořený UNL k tvé GPS.

Nepotřebuje, to je fakt, ale zabírají minimum místa, tak tam být můžou. Jinak co se této mapy týče, mám pocit, že mnohem lepší je "TransAlpin". Je to ale jen můj názor.

30 črc 2011, 11:19
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 91  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]