Autor |
Zpráva |
Mr.DAT
Corporal
|
Re: Potřebujete s něčím poradit?
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá barevný vzorník CMYK v .PDF kde je daná barva rozepsaná jako že GOLD C:0 M:20 Y:60 K:20 a barva je tam i namíchaná takže když to vytisknu uvidím barvu jak vypadá v tisku i s namícháním... Co nejvíce barev. Pokud ano dejte odkaz na stažení děkuji. Takhle nějak vzorníků je mnoho druhů, ale jde mi o to abych si to mohl sám na vlastní tiskárně vytisknout.
_________________ PC1: AMD FX-8370, OC 4,6GHz, Sapphire RX580 Nitro+ 8Gb , 32GB KIT DDR3 1866MHz, ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0, PC2: AMD PhenomII X6, 3,2GHz, GIGABYTE R9 380 WINDFORCE 2X Gaming 4GB, KINGSTON 16GB KIT DDR3 1866MHz
|
18 srp 2011, 09:21 |
|
|
pavel534
Private
|
Dobre rano dival sem se na vase vytvory a jsou fakt good chtel bych se zeptat zda by jse mi nerekli program ve kterem tvorite a jestli by jste mi to neukazali jak na to
|
19 srp 2011, 04:05 |
|
|
Po1nT
Captain
|
pavel534 píše: Dobre rano dival sem se na vase vytvory a jsou fakt good chtel bych se zeptat zda by jse mi nerekli program ve kterem tvorite a jestli by jste mi to neukazali jak na to Program se jmenuje Photoshop. Je mnoho verzí, ale já osobně doporučuju CS5. Samozřejmě není to pro nováčka jednoduché v tom tvořit.
|
19 srp 2011, 05:50 |
|
|
Nons3nse
Corporal
|
pavel534 píše: Dobre rano dival sem se na vase vytvory a jsou fakt good chtel bych se zeptat zda by jse mi nerekli program ve kterem tvorite a jestli by jste mi to neukazali jak na to Táto téma ti určíte pomôže:
|
19 srp 2011, 08:07 |
|
|
Mr.DAT
Corporal
|
něco podobného už s namíchanýma barvama
_________________ PC1: AMD FX-8370, OC 4,6GHz, Sapphire RX580 Nitro+ 8Gb , 32GB KIT DDR3 1866MHz, ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0, PC2: AMD PhenomII X6, 3,2GHz, GIGABYTE R9 380 WINDFORCE 2X Gaming 4GB, KINGSTON 16GB KIT DDR3 1866MHz
|
19 srp 2011, 09:17 |
|
|
pavel534
Private
|
dik za rady umim delat veci v gimpu 2 ale mam se toho hodne co ucit
|
19 srp 2011, 15:19 |
|
|
Virus D ToXX
Private 1 st class
Registrován: 15 kvě 2009, 18:53 Příspěvky: 33 Bydliště: Inferno...
|
Nazdar potřeboval bych poradit když mám obrázek a chci oddělat jeho pozadí aby žádné neměl tak jsem v Adobe photoshopu CS4 použil funkci s názvem ‘‘magnetické laso‘‘ obtáhl jsem ten obrázek a pak pozadí odstranil jenže to pozadí co tam bylo sice zmizelo ale místo něho tam bylo pozadí černé tak ze jsem byl tam kde jsem začal.Zkusil jsem to i s funkcí ‘‘kouzelná hůlka‘‘ ale výsledek byl úplně stejný.Potom jsem našel na internetu další tutoriál kde to bylo tak že jsem obrázek opět odřezal to odřezané a označené zkopíroval otevřel jsem soubor dal nový a tam průhledné pozadí a pak tam vložil to ořezané tady už pozadí bylo bílo šedé a kostičkované(jak jsem tu už někde četl) ale když jsem to chtěl uložit v PNG nebo GIF tak to napsalo chybu a obr. byl normálně s pozadím.Byl bych rád kdyby mě to někdo vysvětlil jak idiotovy dělal jsem to už podle 3 nebo 4 tutoriálů a pořád nic.
26 srp 2011, 15:32 |
|
|
J^0ker
Corporal
|
skus odemknout layer .. (nesmi tam byt zamecek) dole v pravo 2x kliknes na ten layer(vrstvu) ,vyskoci tabulka a das OK
26 srp 2011, 19:19 |
|
|
MrJose
Private
|
Ahoj. Dělám si teď webovky a když jsem si vytvořil background pro položky menu, nemůžu si pomoct, ale děsně mi to připomíná nějaké logo. Jenže nevím jaké a jestli vůbec. Nerad bych neúmyslně kopíroval něčí práci. Proto se ptám jestli už jste podobný styl někde viděli. Díky za všechny odpovědi.
|
30 srp 2011, 11:02 |
|
|
Virus D ToXX
Private 1 st class
Registrován: 15 kvě 2009, 18:53 Příspěvky: 33 Bydliště: Inferno...
|
MrJose píše: Ahoj. Dělám si teď webovky a když jsem si vytvořil background pro položky menu, nemůžu si pomoct, ale děsně mi to připomíná nějaké logo. Jenže nevím jaké a jestli vůbec. Nerad bych neúmyslně kopíroval něčí práci. Proto se ptám jestli už jste podobný styl někde viděli. Díky za všechny odpovědi. Pokud hraješ hry tak je to podobné na staré logo THQ.
30 srp 2011, 16:11 |
|
|
MrJose
Private
|
Dik. Mas pravdu. Ale to nebude ono co myslim. To co mi vrta hlavou ma prave i velice podobne barvy (zluto-cervene).
|
30 srp 2011, 18:56 |
|
|
J^0ker
Corporal
|
me hned napadlo akorat jinak bych si nedelal velkou hlavu
31 srp 2011, 00:13 |
|
|
Neznámej
Private
|
Mám problém s Illustartorem, stáhnul jsem ho z oficiálních stránek, zadal jsem ten cd key, v poho se to nainstalovalo a když jsem to zapnul, tak mi to napsalo, že cd key je nesprávnej. Tohle mi to píše vždycky když to zapnu i když předtim ten key zadám. Co s tim mám dělat ?
|
19 říj 2011, 18:08 |
|
|
s3mik
Master Sergant
|
Virus D ToXX píše: Nazdar potřeboval bych poradit když mám obrázek a chci oddělat jeho pozadí aby žádné neměl tak jsem v Adobe photoshopu CS4 použil funkci s názvem ‘‘magnetické laso‘‘ obtáhl jsem ten obrázek a pak pozadí odstranil jenže to pozadí co tam bylo sice zmizelo ale místo něho tam bylo pozadí černé tak ze jsem byl tam kde jsem začal.Zkusil jsem to i s funkcí ‘‘kouzelná hůlka‘‘ ale výsledek byl úplně stejný.Potom jsem našel na internetu další tutoriál kde to bylo tak že jsem obrázek opět odřezal to odřezané a označené zkopíroval otevřel jsem soubor dal nový a tam průhledné pozadí a pak tam vložil to ořezané tady už pozadí bylo bílo šedé a kostičkované(jak jsem tu už někde četl) ale když jsem to chtěl uložit v PNG nebo GIF tak to napsalo chybu a obr. byl normálně s pozadím.Byl bych rád kdyby mě to někdo vysvětlil jak idiotovy dělal jsem to už podle 3 nebo 4 tutoriálů a pořád nic. No zaprvé ten obrázek musíš celý zkopírovat pak dát nový a rozměry se ti automaticvky doplní akorát ve volbě pozadí budeš mít na výběr : černé, bílé a průhledné neboli transparent takže dej transparent a vlož tam ten překopírovaný obrázek pak bych nedával magické lano ale spíš takovou tu kouzelnickou hůlku vybereš ní určitý prostor a pak stačí kliknout na delete na pozadí budeš mít takové šedo bíle kostičky a to znamená že je to průhledné ted už jen stačí uložit a jestli chceš aby to zůstalo furt průhledné tak musíš uložit ve formátu PNG !! snad ti to pomůže
_________________ rozkoplej drn.
|
23 říj 2011, 21:33 |
|
|
Neznámej
Private
|
Ahoj, nevíte někdo jak v Illustratoru text jakoby zarovnat na cestu ? Vím, že musím jít do Text - Zarovnat text na cestu, ale tuhle možnost mám pořád šedou.
|
27 lis 2011, 21:23 |
|
|
|