|
Právě je 12 úno 2025, 17:43
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
samtronpavel
Private
|
Re: Mapy Garmin II
Ahoj, nemáte někdo mapu Francie??
|
19 srp 2011, 01:35 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
samtronpavel
Private
|
Dík, někde jsem to překoukl
|
19 srp 2011, 17:26 |
|
bobo1963
Private
|
Jenasi, moc děkuju za Turecko. Ale je to zase CITY, já sháním TOPO. I tak dík. Teď už valím na letiště.
|
19 srp 2011, 21:13 |
|
Kostroun
Private
|
Download: Jenas_City_Navigator_Europe_NT_2011.30.part14.rar (178.26 MB) Prosím o opravu link je nefunkční
|
26 srp 2011, 06:30 |
|
Comfor0300
Private
|
Stahoval jsem Jenas Topo Sweden Pro... bohužel někam v propadlišti dějin internetu zmizel Jenas_Topo_Sweden_Friluftskartan_Pro.part07.rarPomůže, prosím, ho někdo vydolovat? Díky moc
|
27 srp 2011, 12:04 |
|
Comfor0300
Private
|
jenas píše: Ahoj tady jsou nový linky.
Dík, super, jsi nejlepší EDIT:uhm... takhle dopadly všechny autoruny ze švédska... divné... (používám aktuální ESET NOD32) Citace: Real-time file system protection file \Garmin_Topo_Sweden_Friluftskartan_Pro\Norra Norrland\autorun.exe probably a variant of Win32/Agent.LAOWXFM trojan cleaned by deleting - quarantined
Real-time file system protection file \Garmin_Topo_Sweden_Friluftskartan_Pro\Mellersta och Södra Norrland\autorun.exe probably a variant of Win32/Agent.LAOWXFM trojan cleaned by deleting - quarantined
Real-time file system protection file \Garmin_Topo_Sweden_Friluftskartan_Pro\Götaland\autorun.exe probably a variant of Win32/Agent.LAOWXFM trojan cleaned by deleting - quarantined
|
28 srp 2011, 14:12 |
|
Comfor0300
Private
|
jenas píše: Tak nespouštěj instalaci autorunem, ale souborem s koncovkou .msi Ta karantena byla provedena automaticky při rozbalení archivu. Jen mne zaráží ten planý (doufám) poplach. Že jde nainstalovat mapa i přes SETUP vím.
|
28 srp 2011, 18:19 |
|
sendic
Private
|
jenas píše: Pracuji na tom.... Ahoj,neměl by někdo mapu Černé hory,nejraději Topo,ale to bych asi chtěl moc.
|
28 srp 2011, 18:36 |
|
jooohnnn
Private
|
Ahoj všem, prosím o pomoc s mojim problémem. CNENT 2012.20 i Atlas Czech 2011NT+adresy v2 jednotlivě v navigaci fungují bez problémů. Problém nastává, když na paměťovou kartu nahrávám z Mapsource obě mapy současně do jednoho souboru s koncovkou .img. Mapy se v navigaci nenačtou a v infu o přístroji je hlášena chyba. Jak mám v tomto případě postupovat. Děkuji za radu. P.S.: v minulosti mi šlo současně nahrát i více map z Mapsource do jednoho souboru s koncovkou .img, které v navigaci fungovaly bez sebemenších problémů.
|
30 srp 2011, 16:33 |
|
tibora
Private
|
Našla by se, prosím, mapa CN Thailand NT ????? Na free server.
|
30 srp 2011, 18:58 |
|
rob456
Corporal
|
jooohnnn píše: Ahoj všem, prosím o pomoc s mojim problémem. CNENT 2012.20 i Atlas Czech 2011NT+adresy v2 jednotlivě v navigaci fungují bez problémů. Problém nastává, když na paměťovou kartu nahrávám z Mapsource obě mapy současně do jednoho souboru s koncovkou .img. Mapy se v navigaci nenačtou a v infu o přístroji je hlášena chyba. Jak mám v tomto případě postupovat. Děkuji za radu. P.S.: v minulosti mi šlo současně nahrát i více map z Mapsource do jednoho souboru s koncovkou .img, které v navigaci fungovaly bez sebemenších problémů. A proč je chceš dohromady?
|
30 srp 2011, 21:03 |
|
MrKocour
Private
|
jooohnnn píše: Ahoj všem, prosím o pomoc s mojim problémem. CNENT 2012.20 i Atlas Czech 2011NT+adresy v2 jednotlivě v navigaci fungují bez problémů. Problém nastává, když na paměťovou kartu nahrávám z Mapsource obě mapy současně do jednoho souboru s koncovkou .img. Mapy se v navigaci nenačtou a v infu o přístroji je hlášena chyba. Jak mám v tomto případě postupovat. Děkuji za radu. P.S.: v minulosti mi šlo současně nahrát i více map z Mapsource do jednoho souboru s koncovkou .img, které v navigaci fungovaly bez sebemenších problémů. nejspíš překročíš limit velikosti IMG souboru 2GB a tvoje navigace toto nepodporuje. Pokud podporuje, zkus si vytvořit ty img soubory samostatně a spojit v GMAPTOOLu. Je to jednoduché a funkční.
|
31 srp 2011, 06:27 |
|
xmatch
Private 1 st class
|
evropu bych tam nahral jako prvni a prejmenoval gmapsupp.img na gmapprom.img a pak tam nahral ostatni (v tvem pripade atlas a adresy) a ty nechat jako gmapsupp.img myslim ze by nemel byt problem
|
31 srp 2011, 13:13 |
|
jooohnnn
Private
|
MrKocour píše: jooohnnn píše: Ahoj všem, prosím o pomoc s mojim problémem. CNENT 2012.20 i Atlas Czech 2011NT+adresy v2 jednotlivě v navigaci fungují bez problémů. Problém nastává, když na paměťovou kartu nahrávám z Mapsource obě mapy současně do jednoho souboru s koncovkou .img. Mapy se v navigaci nenačtou a v infu o přístroji je hlášena chyba. Jak mám v tomto případě postupovat. Děkuji za radu. P.S.: v minulosti mi šlo současně nahrát i více map z Mapsource do jednoho souboru s koncovkou .img, které v navigaci fungovaly bez sebemenších problémů. nejspíš překročíš limit velikosti IMG souboru 2GB a tvoje navigace toto nepodporuje. Pokud podporuje, zkus si vytvořit ty img soubory samostatně a spojit v GMAPTOOLu. Je to jednoduché a funkční. Navigace podporuje 4GB kartu, zde problém není, přesto díky.
|
31 srp 2011, 16:55 |
|
jooohnnn
Private
|
rob456 píše: jooohnnn píše: Ahoj všem, prosím o pomoc s mojim problémem. CNENT 2012.20 i Atlas Czech 2011NT+adresy v2 jednotlivě v navigaci fungují bez problémů. Problém nastává, když na paměťovou kartu nahrávám z Mapsource obě mapy současně do jednoho souboru s koncovkou .img. Mapy se v navigaci nenačtou a v infu o přístroji je hlášena chyba. Jak mám v tomto případě postupovat. Děkuji za radu. P.S.: v minulosti mi šlo současně nahrát i více map z Mapsource do jednoho souboru s koncovkou .img, které v navigaci fungovaly bez sebemenších problémů. A proč je chceš dohromady? Atlas Czech NT2011+adresy v2 je při hledání místa dojezdu přesnější a myslím, že i více popisuje. V minulosti jsem si mezi Evropou a Atlasem přepínal mapy, v ČR Atlas a při výjezdu do ciziny Evropu.
|
31 srp 2011, 17:09 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|