|
Právě je 12 úno 2025, 18:56
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
jooohnnn
Private
|
Re: Mapy Garmin II
xmatch píše: evropu bych tam nahral jako prvni a prejmenoval gmapsupp.img na gmapprom.img a pak tam nahral ostatni (v tvem pripade atlas a adresy) a ty nechat jako gmapsupp.img myslim ze by nemel byt problem Díky, vyzkouším. Jaké řešení je lepší? To Tvoje nebo kolegy, který doporučuje mapy spojit v GMAPTOOLu?
|
31 srp 2011, 17:14 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
trove
Private
|
Mapa Tunis
Ahoj, mohu vás požádat o mapu Tunisu ? Děkuji.
|
05 zář 2011, 21:25 |
|
dong1
Private
|
jooohnnn píše: MrKocour píše: jooohnnn píše: Ahoj všem, prosím o pomoc s mojim problémem. CNENT 2012.20 i Atlas Czech 2011NT+adresy v2 jednotlivě v navigaci fungují bez problémů. Problém nastává, když na paměťovou kartu nahrávám z Mapsource obě mapy současně do jednoho souboru s koncovkou .img. Mapy se v navigaci nenačtou a v infu o přístroji je hlášena chyba. Jak mám v tomto případě postupovat. Děkuji za radu. P.S.: v minulosti mi šlo současně nahrát i více map z Mapsource do jednoho souboru s koncovkou .img, které v navigaci fungovaly bez sebemenších problémů. nejspíš překročíš limit velikosti IMG souboru 2GB a tvoje navigace toto nepodporuje. Pokud podporuje, zkus si vytvořit ty img soubory samostatně a spojit v GMAPTOOLu. Je to jednoduché a funkční. Navigace podporuje 4GB kartu, zde problém není, přesto díky. Pozor, ta moje taky 4GB kartu precte, ale s mapou vetsi nez 2GB si neporadi (sice naviguje, ale nejde tam vytukat adresa...takze nepouzitelne) ...nu co by sem chtel, je to babicka (streetpilot c510)
|
08 zář 2011, 15:01 |
|
cosmicboy
Private
|
Já mám stařičký Garmin 250 a v něm kartu 8 GB. Navigace ji přečte naprosto bez problému, problém však je, že MapSource umí poslat balík map o max. velikosti 4 GB. I tak mám v navigaci směsici map v jednom IMG souboru o velikosti cca. 3,7 GB a všechny fungují naprosto bez problému.
|
09 zář 2011, 06:51 |
|
merrymi
Private 1 st class
|
cosmicboy píše: Já mám stařičký Garmin 250 a v něm kartu 8 GB. Navigace ji přečte naprosto bez problému, problém však je, že MapSource umí poslat balík map o max. velikosti 4 GB. I tak mám v navigaci směsici map v jednom IMG souboru o velikosti cca. 3,7 GB a všechny fungují naprosto bez problému. Nevím, jak je to u tak starých přístrojů, ale nové s novým FW umí už to, že když pojmenuješ mapu místo gmapprom.img, nebo gmapsupp.img jako mapu, která to je. Třeba CNEU 2012.20.img, TOPO Czech PRO 2011.img,....... tak to zvládne přečíst a nemusíš mít jeden .img. Je to dobrá věc, využívám to u topo map. Zkus to vyřešit takto.
|
09 zář 2011, 16:21 |
|
xmatch
Private 1 st class
|
jooohnnn píše: Díky, vyzkouším. Jaké řešení je lepší? To Tvoje nebo kolegy, který doporučuje mapy spojit v GMAPTOOLu? Podle mne to moje, protože když se pak rozhodneš aktualizovat třeba jen Atlas tak nemusíš dělat vše komplet...
|
09 zář 2011, 21:25 |
|
jooohnnn
Private
|
Moc díky za odpovědi, v ruční GPSmap60CSx mi jdou mapy Atlas Czech 2011 NT, adresy CR v.2 a CNENT 2012.20 vjednom .img bez problému. V navigaci KENWOOD KNA-G520 mi jdou mapy v jednom .img pouze v tomto složení: Adria Route 3.30 NT, Atlas Czech 2010 NT, Adresy CR v1 a CNENT 2011.10. Zkoušel jsem jak přejmenovat nejnovější mapy podle vlastních názvů a nahrát je na kartu samostatně i nahrát dvě mapy s názvy GMAPSUPP.img a GMAPPROM.img, vše do složky GARMIN, jak mi zde bylo doporučeno a obě dvě varianty nefungovaly. Oba dva přístroje mají vždy aktuální firmware. Tak již tomu opravdu nerozumím .....
|
12 zář 2011, 06:56 |
|
cosmicboy
Private
|
U přejmenovávání map pozor na jednu zásadní věc - v novějších přístrojích skutečně můžete ládovat mapy po jedné a vždy je přejmenovávat. Toto se ale týká POUZE interní paměti navigace, u karty to nelze! Na ní je nutno nahrát vždy jeden velký balík map v jednom souboru.
|
13 zář 2011, 11:54 |
|
rob456
Corporal
|
Mám Colorado a v přístroji pouze základní mapu a na kartě jednotlivé mapy, každou zvlášt pojmenovanou.
|
13 zář 2011, 12:04 |
|
Darebaak
Private
|
jooohnnn píše: V navigaci KENWOOD KNA-G520 mi jdou mapy v jednom .img pouze v tomto složení: Adria Route 3.30 NT, Atlas Czech 2010 NT, Adresy CR v1 a CNENT 2011.10. Predpokladam, ze ten KENWOOD KNA-G520 mas pripojen na dotykovou obrazovku ovladaciho panelu v aute. Je to Subaru (nebo jine japonske auto)?
|
13 zář 2011, 19:00 |
|
jooohnnn
Private
|
Darebaak píše: jooohnnn píše: V navigaci KENWOOD KNA-G520 mi jdou mapy v jednom .img pouze v tomto složení: Adria Route 3.30 NT, Atlas Czech 2010 NT, Adresy CR v1 a CNENT 2011.10. Predpokladam, ze ten KENWOOD KNA-G520 mas pripojen na dotykovou obrazovku ovladaciho panelu v aute. Je to Subaru (nebo jine japonske auto)? Ano, je to připojené na dotykovou obrazovku. Ne mam to v českém automobilu :-).
|
17 zář 2011, 08:45 |
|
YanicX
Private
|
Garmin TOPO Norway PRO
Ahoj Jenasi, mohl bych poprosit o novy upload Garmin TOPO Norway PRO. Linky na starém fóru "Garmin mapy" jsou už mrtvé. V novém fóru "Garmin mapy II" jsem žádné nenašel. předem děkuji YanicX
|
17 zář 2011, 12:25 |
|
YanicX
Private
|
Ahoj, diky za rychlost, ale prvni .rar nelze cely v poradku rozbalit. Ani spojeni v Total Comander nelze provést úspěšně. Vždy to ohlásí chybný, nekompletní archív. Nevím, kde je chyba. Nešlo by to upnout na jine uloziste nez Share-rapid?
|
18 zář 2011, 14:23 |
|
YanicX
Private
|
Ahoj, přesně tím jsem to kupodivu rozbaloval. Zkusím to stáhnout celé znova, ale fakt nevím, proč archív nelze rozbalit nepoškozený. díky za snahu :] Yanic
|
19 zář 2011, 21:12 |
|
lygos
Private
|
Nemel by nekdo z vas prosim GPS Kort Iceland 2011 ve verzi pro Mapsource? Odemeceny IMG mam ale nejde mi z nej instalacka pomoci GmapTool do PC vyrobit (vysledna mapa je takova divne zplostela). Diky predem
|
24 zář 2011, 12:15 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|