|
Právě je 06 úno 2025, 07:05
|
Driver San Francisco-všechny problémy sem!
|
Autor |
Zpráva |
some
Private
|
Re: Driver San Francisco-všechny problémy sem!
Heckerfcb píše: Zdravym, tak sem na to přišel.
1).Nainstalovat a spustit, nechat patchnout. 2).Zkopírovat Crack 3).Spustit hru, a vypnout hru. 4).Vymazat složku Ubisoft z adresáře Dokumenty. 5).Hrát..........100%...Funkční...................Spouštět Jako Správce............................................
Přeju hodně Zábavy tak tohle taky nejde. zkusil sem to smazat komplet z pc a znovu nainstalovat a postupovat podle teto rady. furt nic. zacne nacitat ale hra se nespusti.
|
25 zář 2011, 17:19 |
|
|
some
Private
|
Warfarýn píše: ilomir píše: some píše: nejede to po nekolika reinstalech furt to same.. hru sem jednou spustil a ted uz nic.. poklikam a zacne se jako by spoustet ale po chvilce nic. cracku sem natahal taky kopec ale je to vesmes to same. mám ten samý problém neví někdo co s tím ? zkoušel jsi toto? Nainstaluješ hru! Pak půjdeš tam kde máš instalnutou hru klikneš na gu.exe,vytvoříš profil,stáhneš aktualizace a bude to chtít klíč a ten nevyplníš dále Zkopíruješ crack do:program files/ubisoft/ubisoft launcher a přepíšeš soubory Pak klikneš ve složce program files/ubisoft/ubisoft launcher na ubisoft launcher pak půjdeš zpět kde máš nainstalovanou hru a klikneš driver.exe chvilku počkáš a ukáže se tabulka a tam dáš play tak toto taky nic.. porad stejny problem jako na zacatku..
|
25 zář 2011, 17:21 |
|
|
ssjimbou
Lieutenant
|
Bataglia píše: ssjimbou píše: a co muj problem, ze vse mi jede, ale jedine co nejde tak je hlasitost mluveni, zvuky jdou i hudba, ale hlasitost mluvy je nulova? hola, stejny problem - vyreseno sluchatkama ... je to nejakym nastavenim beden ... no me to prave nejde ani ve sluchatkach tak nevim kde je zakopan pes, nekdo dalsi z navrhem?
|
25 zář 2011, 18:26 |
|
|
Kapr99
Sergeant
|
Cau mam takovej problem....nemam since nejsilnejsi NTB ale hru jsem kupodivu rozjel na High na HD a jelo to uplne nesekane....jenze po chvilce se hra proste....zpomali :/ nevite cim to muze bejt?nepomuze ani zmena nastaveni(jde to porad stejne)
|
25 zář 2011, 22:40 |
|
|
Warpig
Private 1 st class
|
Nevim co vam na tom nejde,udelal jsem to presne podle toho navodu,co tu daval warfaryn,a slape mne to uplne v pohode,hra je to docela dobra,hlavne to prepinani mezi vozy,muzete jak honit zlocince jako policajt,tak se nechat naopak honit policii,dle chuti jinak stahoval jsem tu verzi,kde bylo napsano to,SF steam 66,a system mam win 7.
|
26 zář 2011, 07:23 |
|
|
picux8
Private
|
cus stahnul sem hru cracknul a udelal vse podle navodu ale kdyz dam spustit hru tak se jen nachvili ukazou presipacky a pak proste NIC... nevite pls nekdo co stim???
|
26 zář 2011, 09:46 |
|
|
some
Private
|
zkoušel jsi toto? Nainstaluješ hru! Pak půjdeš tam kde máš instalnutou hru klikneš na gu.exe,vytvoříš profil,stáhneš aktualizace a bude to chtít klíč a ten nevyplníš dále Zkopíruješ crack do:program files/ubisoft/ubisoft launcher a přepíšeš soubory Pak klikneš ve složce program files/ubisoft/ubisoft launcher na ubisoft launcher pak půjdeš zpět kde máš nainstalovanou hru a klikneš driver.exe chvilku počkáš a ukáže se tabulka a tam dáš play[/quote] tak toto taky nic.. porad stejny problem jako na zacatku..[/quote] pravdepodobne vyreseno crackem od PzL uploudnuteho tu na foru.. hra se spousti normalne a i savy fungujou.. bez mazani cehokoliv.. stacilo pouze smazat ten soubor .yml a vse frci jak ma.. takze asi nekomu jde crack od SKIDROW a nekomu od PzL..
|
26 zář 2011, 11:07 |
|
|
IMI16
Colonel 4 th class
|
Zdar hodil sem tam ty dll a teď to píše ?supportsSsl@SslSocket@@SA_NXZ se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně QtNetwork4.dll nalézt přitom jsem to dll tam dával a je tam tak jak
_________________ ASUS DUAL RTX 3060 TI O8G V2 LHR - Za 18 990 Kč u Mironetu dne 9.9.21
|
26 zář 2011, 11:15 |
|
|
IMI16
Colonel 4 th class
|
No šak když spustím Driver.exe tak to hodí tu hlášku dám ok a nic se nedějě
_________________ ASUS DUAL RTX 3060 TI O8G V2 LHR - Za 18 990 Kč u Mironetu dne 9.9.21
|
26 zář 2011, 11:40 |
|
|
TaPravaLopata
Private
|
Warfarýn píše: picux8 píše: cus stahnul sem hru cracknul a udelal vse podle navodu ale kdyz dam spustit hru tak se jen nachvili ukazou presipacky a pak proste NIC... nevite pls nekdo co stim??? HW v počítači či popř OS,musíš mít win7 jinak si nelegálku nezahraješ![/quote Mam uplne ten samej problem.. ukaze se nacitani a nic. Zkousel sem odinstalovat ubisoft Game launcher, odistalovat hru, spustit reg cleaner (CCleaner), smazat v dokumentech slozku ubisoftu, restartovat pc, znova naistalovat hru podle postupu: Nainstaluješ hru! Pak půjdeš tam kde máš instalnutou hru klikneš na gu.exe,vytvoříš profil,stáhneš aktualizace a bude to chtít klíč a ten nevyplníš dále Zkopíruješ crack do:program files/ubisoft/ubisoft launcher a přepíšeš soubory Pak klikneš ve složce program files/ubisoft/ubisoft launcher na ubisoft launcher pak půjdeš zpět kde máš nainstalovanou hru a klikneš driver.exe chvilku počkáš a ukáže se tabulka a tam dáš porad mi to nejede, naskoci akorad loading na kurzoru a pak nic. budu rad za jakykoliv rady diky... HW: i5 core duo 3.2 ghz, gigabyte 9800GT, 4GB ram SW: windows 7 64bit
|
26 zář 2011, 13:16 |
|
|
IMI16
Colonel 4 th class
|
Takže jestli chápu dobře tak to na XP nerozjedu díky
|
26 zář 2011, 15:05 |
|
|
Drako2
Private
|
Chci se zeptat, nainstaluju hru, updatuju, cracknu, spustim sem v menu dam play, new game, chvili se to nahrava a pak to spadne a driver.exe prestal pracovat nevite co stim? Dela mi to uz u 4 verze co jsem stahnul. Díky za odpověď
|
26 zář 2011, 16:05 |
|
|
jerryles
Private
|
Cau...mam asi jiny prbolem nez ostatni ...hru zapnu,vidim uvodni video,pak se mi nacte hra ale vidim jen mapu,tachometr a jinak je cerna obrazovka...nevite nekdo co s tim?
|
26 zář 2011, 17:27 |
|
|
TaPravaLopata
Private
|
TaPravaLopata píše: Warfarýn píše: picux8 píše: cus stahnul sem hru cracknul a udelal vse podle navodu ale kdyz dam spustit hru tak se jen nachvili ukazou presipacky a pak proste NIC... nevite pls nekdo co stim??? HW v počítači či popř OS,musíš mít win7 jinak si nelegálku nezahraješ![/quote Mam uplne ten samej problem.. ukaze se nacitani a nic. Zkousel sem odinstalovat ubisoft Game launcher, odistalovat hru, spustit reg cleaner (CCleaner), smazat v dokumentech slozku ubisoftu, restartovat pc, znova naistalovat hru podle postupu: Nainstaluješ hru! Pak půjdeš tam kde máš instalnutou hru klikneš na gu.exe,vytvoříš profil,stáhneš aktualizace a bude to chtít klíč a ten nevyplníš dále Zkopíruješ crack do:program files/ubisoft/ubisoft launcher a přepíšeš soubory Pak klikneš ve složce program files/ubisoft/ubisoft launcher na ubisoft launcher pak půjdeš zpět kde máš nainstalovanou hru a klikneš driver.exe chvilku počkáš a ukáže se tabulka a tam dáš porad mi to nejede, naskoci akorad loading na kurzoru a pak nic. budu rad za jakykoliv rady diky... HW: i5 core duo 3.2 ghz, gigabyte 9800GT, 4GB ram SW: windows 7 64bit tak sem to nakonec nejak haluzacky rozjel nechapu v cem byl ten hacek, mozna v tom ze kdyz sem dal uninstall ubisoft game launcher pres ovladaci panely (odinstalovat programy) tak sem si vsimnul ze mi na "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher" jeste zustali soubory, celou slozku sem smazal. Preinstaloval hru a pouzil navod a crack z postu o stranku driv od "Heckerfcb" a vse funguje tak jak ma mozna to nekomu pomuze, mozna ne... zatim diky parmeni
|
26 zář 2011, 20:44 |
|
|
Warpig
Private 1 st class
|
Ja mam zase jinaci problem,je to opravdu k nepochopeni,vcera normalne hraju,a dnes uz mne to nejde vubec spustit,akorat to jakoby chvilku nacita a pak se nic nedeje,hru jsem i nekolikrat preinstaloval, a vycistil registry,a stale zadna zmena,nevim ale nic mne uz nenapada doufam ze ubisoft neco nechysta,pac mne to prijde opravdu divne.
|
27 zář 2011, 09:54 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|